DRESSCODE

En bild Suzana tog på mig idag på fotolektionen, därför jag håller i en kamera haha.


halsduk - Ginatricot, skinnjacka - Only, t-shirt - Monki, chinos - Vero Moda, skor - skopunkten

i feel my heart start beating to my favorite song

Skola 9-12 för att matten var inställd. Ganska chill dag med andra ord! Nu tror jag att jag ska sätta mig framför tvn. Längtar till ikväll då jag ska klippa mig, hoppas bara det blir som jag tänkt mig. Senare ikväll ska jag vara med Myra, längtar till det också!


randombild från fotolektionen idag


TODAY

Sorry för ingen uppdatering idag men har inte varit hemma på hela dagen, kom just hem faktiskt. Hade en kort skoldag, blev lunch på stan med mina brudar och efter det tog jag bussen till Ersboda för att möta Anastasia där. Vi gick till våran gamla skola som vi gick på till sexan, sen gick vi även förbi skolan jag gick på i sjuan. Hälsade på några gamla lärare som inte kände igen mig på en gång, jag ser väll inte ut som jag gjorde när jag var mindre precis haha. En lärare som jag hade i sjuan sa att hon fortfarande hade kvar ett prov jag skrivit som facit, det var lite kul faktiskt. (a)

Tog bussen tillbaka till stan vid middagstid och då hämtade familjen upp mig sen fortsatte vi till några släktingar där vi åt middag och spenderade kvällen. Var planerat att jag skulle klippa mig ikväll också men det blev ingen tid till det så det blir imorgon istället. Men nu ska jag avsluta det här inlägget och hoppa in i duschen, cred till er som läst allt! HUGS


Gammal bild på mig och Anastasia

28 SEPTEMBER


Bilder från ikväll, såg som sagt på film med lillebror. Blev läsk och chirre till det. Tumme upp!

DAGENS EMMA

Känns grymt skönt att ha gjort bort talet i engelska, nu har jag bara kvar lite läxa men de är till nästa vecka så det orkar jag inte göra nu. Snart ska jag se Super 8 och äta chips med lillbrorsan, låter som en bra kväll enligt mig iaf!

När jag kom hem från skolan idag så tog jag faktiskt några "outfit bilder" som ni sagt att jag borde lägga ut mer av. Så här har ni två bilder från idag!



if you want my future, forget my past

Ikväll har jag varit ute på en promenad med Myra och Emilia, eller det blev mer tjejsnack än promenad haha. Trevligt iaf! Innan det gjorde jag läxa och tränade lite på mitt tal, nu ska jag läsa igenom det en gång till sen ska jag göra lite fika och sätta mig framför tvn. Hörs imorgon!


fredagens godsaker, hade inte suttit helt fel nu asså

MILKSHAKE




Svenska, småföretagande och idrott stod på shemat idag. Ganska chill skoldag och slutade tio över ett. När jag kom hem gjorde jag två milkshakes, som ni ser på bilderna här ovan. (vet att ni gillar mina katten gustav glas) En med blåbär och en med banan. Dock tyckte jag inte om den med blåbär så jag gav den till pappa, haha.

Nu sitter jag och tränar på mitt engelska tal, måste ju lära mig typ hela utantill. Inte lätt asså. Sen får vi se vad jag hittar på ikväll, lär ju inte orka plugga hela kvällen iallafall.

Every Teardrop Is A Waterfall

Då var måndagen den här veckan snart slut. Hade en ganska lång skoldag men den var ändå helt okej, fick gratis chokladboll och festis av skolan, inte helt fel! När jag hade slutat cyklade jag förbi trafikskolan och bokade in mig och pappa på en handledarutbildning så jag får börja övningsköra snart. Sen mötte jag Emilia så vi kunde cykla hem tillsammans.

När jag kom hem var jag duktig och började med skolarbetet på en gång, och jag blev faktiskt klar med mitt engelska tal rätt snabbt. Nu måste jag bara lära mig det innan onsdag då jag ska hålla det. Men det löser sig!


Jag och Suzi efter fotolektionen i fredags :)

ADELE - SOMEONE LIKE YOU




YESTERDAY I WAS WEARING THIS



Detta hade jag på mig igår alltså. Om ni undrar vart något plagg är från så äre bara att fråga. Förresten, vad tycker ni om sånna här "outfit bilder", är det något ni vill se mer av?

she's with the guy who wanted her from the start

Det blev en sväng på Strömpilen och Maxi idag. Sex nya plagg, nytt mineral puder och lite matvaror till mamma fick följa med mig hem. Nöjd tjej! Man blir seriöst glad av att shoppa, haha. Jag blir det i alla fall. Nu väntar jag på att maten ska bli klar, pappa är ute och grillar. Grillat är hur gott som helst tycker jag, är väldigt hungrig också så hoppas det är klart snart. Kvällens planer är filmkväll med en kompis. :)


vi är inte sånna som i slutet får varann

Känner mig lite krasslig idag. Började med att jag vaknade inatt för att jag inte kunde andas genom näsan, är alltså tät i näsan, det hörs ibland när jag pratar haha. Sen fryser jag jättemycket och är sjukt trött. Kanske har dragit på mig en förkylning, lär ju märka det snart iaf.

Annars är det bra med mig, härligt med helg nu, den har varit efterlängtad! Ikväll vet jag inte vad som händer, men skulle gissa på en hemmakväll eller så drar jag till någon kompis. Men maten är snart klar så ska börja dra mig mot köket nu, skriver senare!

filmkväll med lillebror

Ikväll har jag bara tagit det lugnt, kände att jag behövde en lugn kväll nu efter en jobbig vecka med massa plugg. Har duschat, ätit chokladbollar och sett en film med lillebror! Såg Gnomeo och Juliet, gullig film som var helt okej.

Nu tror jag att jag ska göra mig iordning för att gå och lägga mig för jag är sjukt trött.
Förresten så får ni gärna kommertera förra inlägget med vad ni tycker, vet fortfarande inte om jag ska klippa lugg eller inte! Jaja, godnatt folket!


SKA JAG KLIPPA LUGG?


Jag är less på mitt hår och är sugen på att göra en liten förändring i alla fall. Har funderat ett tag på att klippa lugg, vad tycker ni?

KÄNGOR

Åh vad skönt det är att ha gjort bort talet idag!! Nu slipper jag vara nervös över det. Och jag har redan gjort en uppgift som ska lämnas in imorgon så ikväll ska jag bara räkna en sida matte sen är jag ledig resten av kvällen. Skönt.

Efter skolan spöregnade det men jag bestämde mig för att cykla förbi stan och kolla på skor på Din Sko som har öppnat i MVG-gallerian. Och tur var då det för hittade ett par kängor som jag velat ha förut och nu var dom på halva priset. Mycket nöjd tjej!


where them girls at


My mind tells me to give up, but my heart wont let me

Borde göra massa plugg nu men sitter och sjunger på gamla Sofijah låtar istället som jag lyssnade på i sjuan typ. Kan den här och den här utantill hahah. Känner mig faktiskt inte alls stressad fast jag har en fet läxa att göra och ett tal som jag ska hålla imorn. Knas.
Aja ska skriva klart talet nu och försöka lära mig det utantill. HUGS


tjugoförsta september tjugohundra elva

Dom första lektionerna var inställda så jag går skola 13.05-15.20 idag. Ganska skönt! Så jag vaknade för ett tag sen och har just skrivit lite på mitt tal, har ungefär 100 ord kvar nu sen är jag klar! Ska äta lunch nu sen cykla ner på stan en sväng innan jag fortsätter mot skolan. Hörs!


Umeå Sport och Motion

Psykologi (klart!), bok recension (klart!), tal x2, företagande, matte.
Har gjort klart psykologin och en bok recensionen nu, har kvar att skriva ett tal på svenska och ett på engelska, uppgifter i företagande boken och sidor i matteboken som ska räknas.

Nog om plugg och skolan nu. Snart är middagen färdig, ska äta pannkaka♥ och när jag har ätit ska jag, Emilia och eventuellt Myra cykla till stan för att träna på USM. Dom har gratis prova på hela dagen så man måste ju passa på! Skönt med en paus i pluggandet också. Men nu är maten klar så ska dra, hare bra!


Bild från i vintras på Myra, Emilia och mig.

20 SEPTEMBER



Kom hem från skolan för ungefär en timme sen, som ni ser på bilden sitter jag och gör lite läxor medan jag fikar. Ska försöka skynda mig med allt så jag har tid att träna ikväll. Så hejdåå!

vi är inte sånna som i slutet får varann

Kom just hem från Mediamarkt, var och lämnade tillbaka min kamera för tycker att den tog dåliga bilder på auto.. vill ju inte hålla på att ställa in massa grejer för varje bild så nä, la till några hundralappar och bytte den mot en annan så får hoppas att den är bättre nudå.

Nu måste jag plugga, har flera läxor och skolarbeten som ska vara klara i veckan. Har bland annant matte, skriva ett tal på svenska och ett på engelska, bok recension, företagande A och psykologi. Blä vet inte hur jag ska orka. Aja, hörs senare!


nya kameran

TOGETHER


see how I'll leave with every piece of you

Ikväll hade jag tänkt göra bort lite plugg, men så blev det inte. Var så less när jag hade kommit hem från jobbet. Istället tog jag en dusch, såg på idol och åt nygräddad äppelpaj! Så imorgon blir en pluggdag när jag kommer hem från skolan. Inte så taggat haha.



Två bilder från igårkväll då jag var och grillade med William. :)

MIN FREDAG

Efter skolan i fredags följde mina bruds med hem till mig där vi lagade middag, fixade oss, m.m. innan vi kring nio tog bussen ner på stan och vidare mot Rödäng för klassfest! Hade en asbra kväll och kom hem efter ett nångång.

Maria, Suzana och Jennifer sov över här och vi vaknade trötta och slitna på lördagmorgon vid tolv. När vi hade ätit frukost blev det Buzz och Rockband bara för att det var typ tusen år sen man spelade det sist! Maria och Suzi åkte hem på dagen nångång och Jennifer stannade till efter middagen. Senare på kvällen åkte jag och grillade med en kompis.

Här har ni en bildbomb från fredagen!

OMNOMNOM!

Suzana tha meat cook

Jag och Maria. Vadå glada?:)

Suzana, jag, Julia och Nathalie. (julias bild)

Beer pong


Jag och Suzana. Obligatoriska spegelbilden!

Hanna och Magnus

Suzana, Maria och jag


Jag, Suzana, Maria och Jennifer. Fett farliga!?!

Jennifer och jag. Jag bju bara för att jejje är så gulli!

Om någon på bilderna inte vill att jag ska lägga ut den så säg till.

18 SEPTEMBER

Tjenatjena! Vet att jag inte har bloggat sen i torsdags, och det är för att jag inte har haft tid. I fredags var det klassfest och igår var jag med kompisar hela dagen, berättar mer om det senare för ska jobba idag så måste dra nu. Höres!

today's emma

Nu är jag klar med städningen och har tagit fram lite madrasser och en till säng för imorgon ska mina brudar sova här! Middagen står på bordet så nu ska jag äta, efter det blir det skolarbete.. ska räkna klart matten och skriva lite på mitt tal. Jaja, hörs senare!

typ dagens outfit


Transparent skjorta från Ginatricot, kofta från H&M och jeans från Cheap monday.

hemma från skolan, nu blire att städa och göra läxa


don't cry because it's over, smile because it happened

Ikväll har jag fixat lite grejer i mitt rum, bland annat rensat bort massa grejer från en hylla bytt platser på lite saker så nu blev det bättre och inte lika rörigt. Nöjd tjej. (y)

Nu skulle jag egentligen behöva göra lite skolarbete men tror det får vänta tills imorgon eftersom det inte behöver vara klart i veckan. Jag sätter mig i min säng och ser en film istället! HUGS


bild från i somras då jag var i Stockholm

love you like a love song



Klicka här för att lyssna på min lista med blandade låtar, och klicka här för att lyssna på min lista med lite mer party låtar. Hoppas dom kommer till användning. :)

happiness is when you can see the sunshine in the rain

Ungefär två timmar på Iksu blev det ikväll med kusinen min. Lär ju ha träningsverk imorgon men det är typ bara skönt, det ska ju kännas att man tränat. ;)

Nu ska jag läsa lite bloggar hade jag tänkt sen tror jag faktiskt att det blir sängen för mig. Datorn är ändå inte speciellt rolig så kan lika gärna gå och lägga mig rätt tidigt för en gångs skull.


lillebror i somras

13 SEPTEMBER

Det har regnat hela dagen, kan det aldrig sluta nångång?
Nu ska iallafall göra bort lite läxa sen ska jag och Caroline åka till Iksu och träna. Body pump och spinning väntar! Får se hur död jag är efteråt. (a)


jag och carro

forget what you want and remember what you deserve


NY KAMERA



Detta är min nya kamera, fick den som tidig födelsedagspresent (fyller år i december, haha) av mamma och pappa. Har inte hunnit testa den än men den verkar grym i alla fall!

HOMEWORK

Sätter igång med skolarbetet nu, matteläxa och läsa ut en bok är det som behöver göras.

LÖRDAG

Tack för en bra kväll igår Saba, du är bäst vännen!

Idag har jag jobbat, känns bra att ha gjort bort det så nu är jag ledig imorgon. Har just duschat och nu ska jag sminka mig. Om en kvart följer jag med familjen till mina kusiner på middag eftersom Pia fyller år. Great! Ha en bra lördagskväll. :)

9/9

Nu ska jag cykla ner på stan för att se Bridesmaids på bio med Saba. Har hört att den ska vara bra så det blir nog kanon! Och efter det har vi planerat att gå till något café och fika och prata. Men måste skynda nu, ha en bra kväll allihopa för det ska då jag ha! :)


we gonna get down on friday

Fredag idag och helg nu, kan det bli bättre? Sitter bara och tare lugnt här vid datorn, orkar typ inte göra något annat just nu är så sjukt mätt sen lunchen på skolan.. Vi fick tacos och det var så gott så jag åt kanske liite för mycket. Haha ovanligt? Nja. Ikväll blir det iaf att vara med en kompis om planerna blir som det var tänkt. Men vi hörs senare, hejs!


hahah

sweet dream or a beautiful nightmare

Bakade kladdkakemuffins ikväll, har hunnit smaka dom också och dom blev goda om jag får säga det själv! Annars har jag bara tagit det lugnt och nu ska jag gå och lägga mig hade jag tänkt. Godnatt alla fina!


Mamma kom hem med en SOLO tidning till mig idag, tack mami

so why are we talkin to each other again


Kikade runt på lite kläder och är ganska sugen på att beställa linnet på första bilden här ovan. ↑ Får se hur det blir, för känner ändå att jag måste spara lite pengar nu. På tal om Lil Wayne, som är på plaggen. Så har ni en asbra låt med han och Bruno Mars här nedan! ↓


8 SEPTEMBER

Torsdag idag, gillar torsdagar faktiskt. Kanske för att det är nära helgen och jag har sovmorgon och slutar 12. Fast idag hade vi en föreläsning sen så vi slutade halv 3. Det var förresten ovanligt god mat i skolan idag tycker jag, var tvungen att ta en portion till iaf. Köpte massa gófika i cafeterian också så jag är typ fortfarande mätt haha. Men nu: räkna klart matten.




Första bilden är från när jag skulle till skolan och tredje från när jag skulle hem. Lite väderskillnad kanske. Btw 1, hade sovit i flätor så att mitt hår skulle bli vågit men det hann bli platt innan jag ens kom fram till skolan, kul. Btw 2, typ alla hus på min gata är röda utom mitt som är gult, knas.

MATEMATIK

Har suttit och räknat matte i typ en och en halv timme nu, känner mig fett duktig. Det gick typ bra faktiskt. Nu ska jag baka kladdkakemuffins hade jag tänkt! Hejsvejs.


bild från we♥it

SJUNDE SEPTEMBER

Vädret suger ju, bara massa regn. Hann till skolan imorse innan det började regan iaf, tur det för vi hade skolfoto på morgonen. Fast när jag cyklade hem spöregnade det. Slutade ganska sent så har inte hunnit göra så mycket sen jag kom hem, har suttit och pratat med farmor som kom förbi sen har jag lagat mat med mamma. Nu ska jag räkna lite matte eftersom jag aldrig orkade göra det igår. Hörs!


hata inte regn

LET IT RAIN OVER ME

Har just läst en hel bok, skolarbete u know. Nu ska jag ut på med promenad med Myra, var ett tag sen vi sågs så hon ska få en fet kram när jag ser henne! När jag kommer hem igen blir det mer skolarbete, matte bland annat. Ha en bra kväll!



i set fire to the rain, watched it pour as i touched your face


today i'm wearing this


2011-09-05

Har haft en chill skoldag och kvällen lär också bli chill för den kommer spenderas framför tvn. Det är ju Idol sen Svenska Hollywoodfruar, får inte missas!


Bytt skal på mobilen, blått såklart!

when I held ya

Såg Idol på tv ikväll och den här tjejen var ju helt grym! Sjukt bra röst och låten hade hon skrivit själv och den var också sjukt bra tycker jag. Tumme upp!


det är okej att känna


Jag önskar att cancer inte fanns. Jag saknar dig farfar.

GÓMATEN

Åt just typ världens godaste middag.. Oxfilé och klyftpotatis med kantarellsås till. Mums! Nu ska jag städa bort lite grejer från mitt rum sen får vi se vad som händer. Hörs senare!



jag igår, orkar inte ta nån bättre bild på att jag tagit ett till hål i örat så dom här får duga

life is now, so let's try to live our hole life out

Ska snart cykla till en kompis, planerna är att se en film. Blir nog inte så sent skulle jag tro, för ska upp tidigt imorgon för att fara och jobba. Ha en bra kväll! Hejs:)

Ulrik Munther - Life



Huuur snyyggg?

NYA TRÄNINGSSKOR

Idag har jag och mamma varit på några olika sportaffärer. Både hon och jag skulle ha nya skor och som tur vad hittade vi exakt vad vi letade efter också. Jag fick mig ett par nya joggingskor och innegympaskor. Det behövdes!



TUFF BRUD I LYXFÖRPACKNING

Nu går jag till ValleBalle, regnjackan åker på eftersom det regnar ute, tur jag inte har så långt att gå då. Vi ska se House of wax som går på tv klockan nio. Hörs imorgon skulle jag tro!

En tuff brud i lyxförpackning - Petter

it's friday, friday, gotta get down on friday

Hade tänkt blogga igårkväll men hann inte innan jag skulle ut.. Mötte Emilia sen cyklade vi till Emil och såg film med han, Linus, Robin, Anton och Felix. Sjukt kallt det börjar bli ute på kvällarna märkte jag när vi cyklade hem, det var bara 6 grader ute ju!

Idag har jag varit i skolan sen blev det en sväng på stan innan jag fortsatte hem, tog ett till hål i örat så jag är nöjd! Hade velat göra det länge så. Har precis duschat, nu ska jag fixa mig lite snabbt sen blir det troligtvis film hos en kompis. Höres:)


Haha en lapp på skolan som jag bara var tvungen att ta kort på.. tycker den var kul men dom som inte går på Midgård förstår den nog tyvärr inte. Typ ingen gillar lasagnen på min skola så.

FÖRSTA SEPTEMBER

Kärlek till torsdagar asså! Börjar skolan 9.55 och slutar 12.10, då har man ju hela dagen ledig efter det. Så efter skolan gick jag, Maria, Suzana och Jennifer på stan en sväng, blev fika på Café Station och en sväng i affärerna. Mycket trevligt iaf!


RSS 2.0