Hur Gör Man Bloggen Bredare, Någon Som Vet?

Jag vill göra min blogg bredare så att jag kan ha större bilder.. men vet inte hur man gör. Testade att ändra content (eller vare nu hette) till en högre siffra men då flyttades senaste inläggen, kategorier och arkiv längst ner på bloggen där ingen tittar. Så, om någon av er som läser det här vet hur man gör så får ni hemskt gärna skriva en kommentar och hjälpa mig! Skulle vara jättesnällt! :)

HUR JAG GJORDE FRISYREN

Fick en kommentar i förra inlägget om hur jag gjorde frisyren där så tänkte förklara det nu. Först satte jag upp håret i en hästsvans med en hårsnodd. Sen trädde jag över en hårmunk(köpte min på Glitter) och fördelade håret över den så att den inte syntes sen satte jag fast den med en hårsnodd. Eftersom att jag har väldigt långt hår så blev det mycket överflödigt hår, så sen gjorde jag två flätor som jag lindade runt och fäste med hårnålar. Klart!

Om ni inte förstod hur jag menade så kan ni klicka här och läsa, där finns även en bild på hårmunken!

You're Beautiful, To Me

Tja readers! Hur har eran dag varit? Min har då varit bra, lång skoldag men ändå bra. Blev lite flummigt på sista lektionen dock, men det är kul. Gick på stan en liten stund efter skolan, hittade ett par röda jeans som jag tänkt köpa imorgon och göra om till shorts. Sen när jag kom hem började jag med maten på en gång, gjorde kyckling och ris med lite grejer till, gott blev det iallafall!

Nu ska jag snart gå till Valle, vi ska plugga tillsammans då vi har typ samma engelskaprov i veckan. När vi blir less på det kommer vi nog se klart Water for elephants som vi började med för ett tag sen. Trevligt trevligt!


Min frisyr i lördags, funderar på att ha så imorgon, fast göra det noggrannare :)

MONDAY MORNING

Godmorgon! Sovmorgon på måndagar är guld värt kan jag lova. Har just ätit frukost och ska nu börja fixa mig så jag hinner med bussen som går halv. Ha en bra dag!

we found love in a hopeless place

Helloo. Sitter hos farmor just nu, kom hit för några timmar sen och ska vara här tills senare ikväll. Har sett 101 dalmatiner på tv för ett tag sen och ska nu lägga in bilder på datorn och efter det ska jag försöka göra bort lite läxa, får se hur det går. Latero.


tonight's gonna be a good night

Har precis gjort mig iordning efter att ha duschat. Snart ska jag och Valle gå till Maxi och köpa mat och sen hem till mig och laga/äta den. Blir trevligt det. Han kommer stanna här hela kvällen och natten också. Ännu trevligare. Men ni får ha en bra kväll för de ska då jag ha, hejs!


BACK ON TRACK

Hejhej! Sorry för dålig uppdatering igår men hade inte tid att sitta vid datorn och blogga. Var istället med Suzana hela dagen som hade sovit över hos mig! Vi såg film, åt gott, pratade, fotade, skrattade osv. Senare på kvällen efter att hon åkt hem så var jag med Myra. Bra dag!

Här är några bilder från i torsdags då vi göttade oss, omnomnom!



HEJ OCH HEJDÅ

Sitter och väntar på skjuts just nu, ska till skolan för det är öppet hus ikväll. Jag, Suzana och Martina kommer att stå och sälja fika där under kvällen, hoppas vi får in lite cash! Men ska börja göra mig iordning nu, kram!

26 JANUARI 2012

Har hunnit med mycket hittills idag faktiskt. Har bakat en kladdkaka, gjort iordning lite inför öppet hus ikväll på skolan, städat badrummet, gjort iordning/bäddat sängar där jag och en kompis ska sova inatt, dammsugat hela huset, åkt till stan och köpt lösögonfransar och fixat nya p-piller, åkt buss hem som inte stannade där jag skulle av utan fortsätte till Maxi och sist men inte minst har jag duschat.

Nu ska jag skriva klart en fotouppgift som ska skickas in idag, har redan gjort klart en av dom. Hörs senare!

Maria och jag på bilden, GRSTTIS till henne som fyller år idag!!

karma, I have a list of people you missed


This Is What I'm Wearing Today




Tröja (ny) - H&M, Linne - Ginatricot, Jeans - Dr Denim, Skor - Converse

DETAILS OF TODAY


Hela outfitten kommer upp senare, så kika in om ett tag igen!

PARTY IN THE USA


Är helt såld på USA-mönstrade saker just nu. Denna tröja från Modekungen är bara helt perfekt, ett stort vill ha från min sida! Converse med usa flaggan på skulle jag också vilja äga, ett par sånna hade jag tänkt införskaffa till våren.

live in the present and make it as beautiful as you can



where there's a will there's a way

Har precis ätit en middag som jag lagat själv, det är jag som lagar mat här hemma på måndagar. Blev rätt gott om jag får säga det själv. Nu ska jag börja skriva på en fotouppgift som ska in i veckan, senare hade jag tänkt sy klart en grej. Later!


En bild på ett armband som jag knåpande ihop för någon vecka sedan. Tycker att det blev rätt enkelt och fint. Kommer helt klart komma till användning iallafall!

YOU MAKE MY DAY, EVERY DAY!


Två bilder från igårkväll, hade en riktigt mysig kväll med min finaste. Underbart som alltid

Foo Fighters - Best Of You


21 JANUARI 2012

Har precis ätit middag och är proppmätt nu. Ska snart börja röra mig mot Valle, kommer spenderar kvällen och natten där. Så hörs imorgon!


TVÅ BILDER FRÅN IGÅRKVÄLL

Här har ni två bilder från igår, som var en väldigt bra kväll. Åt god mat med trevligt sällskap! Den första bilden är på min moster Caroline och kusin Mathilda på resturangen. Jag åt förövrigt anka och det var faktiskt gott. Andra bilden är tagen hemma hos min moster, hon hade gjort pannacotta och det var hur gott som helst!!




KVÄLLENS PLANER

Hejhej! Ska snart iväg på middag för att fira moster som tagit tandläkar examen, vi blir min familj, mina kusiner, mormor och morfar och förstås moster och hennes kille. Trevligt trevligt. Men måste skynda mig iväg nu, ha en bra kväll allihopa!

A PICTURE FROM YESTERDAY


Jag och Suzana på sista lektionen igår haha, vi hade kul.

S W A L L O W S


Tycker om mina nya örhängen, svalor är fina! Tog ungefär en minut att göra dom, var bara att sätta ihop hänget med kroken, bra och enkelt.

EN TILL BILD PÅ HALSRINGEN

Jag fick en fråga för ett tag sen om jag kunde visa hur den här halsringen såg ut på och visst kan jag det. Ledsen att det tog sån tid men här är bilden iallafall!


I Want You. Nothing Else, Just You.


SMILE, HAPPY LOOKS GOOD ON YOU!


En mobilbild från idag! Som för övrigt varit en bra dag, även fast det är min längsta skoldag. Nu ska jag plocka bort massa kläder från golvet i mitt rum.. förstår inte hur dom alltid hamnar där. Senare efter maten ska jag gå till Strömpilen med Myra, sounds good to me!

You're the light that feeds the sun in my world

Har haft en lugn skoldag som valigt på tisdagar, förutom idrotten då där det är fullt ös hela lektionen. Efter skolan gick jag en sväng på stan med Suzana, men hittade inte det jag letade efter.. får bli en sväng förbi Strömpilen imorgon och se om jag hittar det där istället. Nu har jag just duschat, tänkte bara tare lugnt tills middagen sen ikväll ska jag till Valle.


en mobilbild från förra helgen

MY NEW SHOES


En bild på mina nya skor! Tycker dom är skitsnygga faktiskt. Dock är dom ganska höga, 9 cm rättare sagt vilket gör att jag blir väldigt lång.. men men, ska försöka strunta i det och försöka använda dom någon gång ändå. Btw, bara jag som tycker att dom är ganska lika dom här skorna från Bikbok?

you make me feel like i'm the only girl in the world


Let Your Smile Change The World

Kom precis hem från Valle. Ska snart äta gómiddag sen väntar en lugn kväll då jag inte orkar göra något annat för att jag har ont i magen. Duscha och städa badrummet måste jag göra iaf. Sen får jag se vad resten av kvällen har att bjuda på. Kram.


EN LITEN FILM FRÅN IGÅR

Hellu! Ska snart gå till älskling och spendera kvällen och natten där, blir mysigt. Men innan det tänkte jag bjuda på en liten film från igår.. jag bestämde mig för att filma lite med mobilen under dagen och klippte ihop allting till en liten film när jag kom hem. Dock fungerade inte ljudet så jag la in en låt istället. Jaja. Såhär kan alltså en vanlig fredag se ut för mig!


S M Y C K E S D E L A R

Gick en promenad med mamma till stan idag. Vi gick till en pärlaffär där jag köpte en del smyckesdelar och grejer för cirkus hundra kronor. Det var ett tag sen jag använde min kreativa sida så det här blir bra. Kommer lägga upp bilder när jag är klar med det jag tänkt göra av allt.



det vackraste i livet syns inte, men känns i hjärtat



TJEJMIDDAG HOS ALINE

Kom precis hem, nu ska jag byta om till myskläder och sätta mig framför tvn med familjen för att se en film och äta vindruvor. Mysigt.

Tidigare idag var jag i skolan, sen gick en sväng på stan med några tjejer i klassen sen fortsatte vi till Aline som bjöd på en väldigt god middag och vi hade köpt kladdkaka och vaniljsås till efterrätt. Nio tjejer var vi om jag räknat rätt och efter ett tag kom två killar också. Har iallafall haft en väldigt trevlig kväll!


T O S C A R U T O R

Bakade toscarutor ikväll, har inte hunnit smaka dom än men förhoppningsvis blev dom goda som alltid. Det måste seriöst vara den godaste kakan jag vet, helt ärligt!


bild från google som jag redigerat själv i photoshop

LIVE FOR THOSE WHO LOVE YOU

Har suttit och redigerat bilder ett tag, här har ni två av dom. Har en fråga också, tycker ni att dom här bilderna är för stora eller fungerar det bra?



AROUND MY NECK



Hade på mig den här fina halsringen idag. Jag fick det av några fina tjejer i klassen när jag fyllde år, hade till och med funderat på att köpa det själv innan så det ägde ju!

I Won't Let You Go - James Morrison


Alla Vill Till Himmelen Men Ingen Vill Dö




Fyra bilder från en promenad på nyårsafton
. Bilderna är alltså tagna i Bjurholm eftersom det var där jag var under dagen innan jag åkte in till stan igen vid klockan åtta.

-


vaniljmuffins med rosa glasyr och strössel




Som ni ser på rubriken och bilderna så är alltså detta vad jag bakade igår. Dock sjönk dom ner i mitten ett tag efter jag tagit ut dom ur ugnen.. därför jag gjorde glasyr haha. Men ni måste ju erkänna att hjärt-strösslet är fint iallafall?! Smakade en idag och dom blev faktiskt helt okej!

Kan även tillägga att brödet jag bakade idag blev gott, måste göras om.

SISTA DAGEN PÅ LOVET

Sista lovdagen idag, skolan börjar imorgon. Saknar mina fina vänner från klassen så det blir nog bra ändå, även fast sovmorgon varje dag och ledighet är hur skönt som helst.

Idag har jag gått en sväng med brorsan till Maxi och köpt jäst och rågsikt, sen när vi kom hem bakade jag bröd för typ första gången i mitt liv haha. Det tog då ett tag eftersom degen skulle jäsa flera gånger men nu är dom klara iaf. Annars har jag duschat, fixat håret och städat mitt rum. Det är min tur att laga mat idag så klockan fem ska jag börja med maten, ska göra kycklingsallad med bulgur. Och senare ikväll ska jag vara med Valle.


S U N D A Y

Hade en bra kväll igår med min finaste♥ Nu är jag hemma och kommer nog spendera kvällen hemma också, funderar på att baka någonting.. skulle vara gott iaf. Ska börja med att byta om till myskläder, sen får vi se om jag hamnar i köket eller i vardagsrummet framför tvn. Höres!


when you smile, the whole world stops for awhile

Har just gjort mig iordning och ska snart gå till Valle och lämna min väska sen ska vi åka ner på stan och äta middag på All Star. Efter det kommer vi spendera kvällen hos honom. Blir nog superbra! Förresten så har vi varit tillsammas i en månad idag. ♥


Summer Escape And Summer Linen

Dagen har spenderats på stan i några timmar, gick dit faktiskt. Kände mig ganska duktig, haha. Köpte ett par lila täckbyxor och en rosa mössa, just det jag var ute efter faktiskt! Så jag är nöjd. Nu ska jag fördriva tiden ett tag genom att måla naglarna, tror att dom får bli rosa.


Fick dessa två parfymer från Clean av Myra i födelsedagspresent! Dofterna heter Summer Escape och Summer Linen. Dom luktar riktigt fräscht tycker jag, love it. Tack igen Myra!

FREDAG 6 JANUARI 2012

Godmorgon världen! Själv blev jag väckt klockan tio, har hunnit äta frukost och gått ut på en promenad med mamma och brorsan i typ två timmar. Fint väder ute idag faktiskt, lite kallt dock. Nu ska jag vara duktig och städa lite här hemma för vi får gäster ikväll, höres!


En cambild på mig från i måndags

O N S D A G

Städa rummet, sätta upp några tavlor, duscha och vara med Valle står på schemat idag. Jag kan ju säga att det sista är det jag längtar mest till. Men ska sätta igång nu, börjar med att höja volymen på musiken på datorn, blir roligare då!


En bild från igår på Emilia, Myra och mig. Tjejer ni får säga till om jag ska ta bort den!

2012-01-03

Har precis fixat mig och ska snart börja röra mig mot Ålidhem där det blir lite festligheter! Tidigare idag så har vi firat mamma som fyller år (grattis♥), vi åt världens godaste middag bestående av oxfilé, klyftpotatis och kantarellsås sen blev det morotskaka till efterrätt. Men har inte tid att skriva mer nu så byebye!


Myra, Emilia och jag. Dom ska iaf vara med ikväll!

TJEJMIDDAG

Igår hade jag tjejmiddag här hemma hos mig, sex tjejer kom hit. Bjöd på tacos sen kladdkaka med glass till efterrätt. Blev massa prat och när klockan slog nio satte vi oss framför tvn och såg Love Actually. Tycker att det var jättetrevligt, sånt här måste man göra oftare alltså. Tack för en bra kväll!

Här är några bilder från igår




BABY YOU'RE A FIREWORK



Två mobilbilder från nyår, som förövrigt var väldigt bra. Dagen spenderades med familjen hos farmor och kvällen med Valle och hans kompisar, på tolvslaget var vi på stan och tittade på fyrverkerierna och jag fick min nyårskyss. Hoppas ni också hade en bra nyår!

RSS 2.0