2012-06-30

Det regnar som tusan ute och har gjort det sen jag vaknade idag. Så det blir nog mest att sitta inne förutom när jag ska ut med hunden som jag är hundvakt till tills på måndag. Chili heter hon, mina kusiners hund. Men det är bara att leta fram regnkläderna och dra på sig dom!
 
Annars så längtar jag tills ikväll då jag får träffa min fina pojke, konstigt att man kan sakna någon även fast det bara var någon dag sedan man såg personen. ♥
 

BILDBOMB FRÅN MIDSOMMAR

Hejhej! Har haft fullt upp dom senaste dagarna så datorn och bloggen har inte prioriterats. Men nu har jag tagit mig tid att tare lugnt framför datorn ett tag ikväll så tänkte köra på stort när jag ändå håller på. Så här kommer en massa bilder från min midsommar!
 

JUMP JUMP JUMP

Hejhej! Kom hem för ett tag sedan efter att ha spenderat gårkvällen och hela dagen idag med pojkvännen min. Trevligt trevligt! Kvällens planer är att mysa ner mig i min jumpsuit (jaa den har kommit nu!!) och se en film sedan fotboll på tv. Ha en bra kväll!
 
Förresten, minns ni bilderna på mig på studsmattan? Här är några bilder på min lillebror som togs samma kväll, erkänner att hans moves kanske var lite fränare än mina haha.

NYTT I GARDEROBEN

Ny tubtopp från ONLY med spetstyg på baksidan. Köpte den egentligen för någon månad sen men har glömt bort att visa den.

M O N D A Y

Dagen har hittills spenderats utomhus. Har bland annat legat i solsängen och solat ett tag och tvättat min cykel och moppen. Senare ikväll ska jag vara med Saba som jag inte träffat på länge, saknar henne så det blir kanon!!
 

BORTA BRA MEN HEMMA BÄST

Hemma nu efter tre väldigt bra dagar i stugan i Sörmjöle. Har dansat runt midsommarstången, stekt i solstolen, ätit gott, gått promenader till stranden, gjort några cykelturer, umgåts med trevliga människor, gått barbent, fotat och massa annat. Tumme upp!
 
Håller på att lägga in bilderna på datorn nu så dom kommer väll upp här på bloggen senare!
 
 
Börjar på 0.40 s.

MIDSOMMAR

Dagen kommer spenderas i stugan med familjen, kusinerna och min älskling. Blir nog en superbra dag! Tar med mig kameran så förvänta er bilder när jag kommer hem. :)
 
Några mobilbilder från sist jag var i stugan

N A T T I N L Ä G G

Hejsan svejsan! Dagen har lidit mot sitt slut och jag ska snart gå och lägga mig då jag ska upp rätt tidigt imorgon. Annars då, idag har jag först gått på stan med Maria som det var ett tag sedan jag träffade, jättetrevligt! Sedan har jag sett lillbrorsans match på Campus som dom vann och ikväll har jag varit med min kära kusin Caroline. Fem av fem!
 
Bjuder på dom här charmiga bilderna på mig där jag visar mina moves på studsmattan, haha.

J U M P S U I T

Denna är på väg hem till mig just nu! Blir att mysa ner sig i den hemma på kvällarna. Hoppas den passar bara.

H U N D V A K T

Hejhej! Igår och idag har jag varit hundvakt åt min mosters och hennes killes hundar. Eftersom jag inte fick något sommarjobb är ju sånt här perfekt. Dock är dom fågelhundar och blir galna så fort dom ser en fågel så det var inte det lättaste att gå ut och gå med dom. Men det gick i alla fall!





SÅHÄR SÅG JAG UT PÅ SKOLAVSLUTNINGEN


Som ni läste på rubriken så såg jag ut såhär när jag gick ut tvåan. Tiden har gått sjukt snabbt, har inte riktigt fattat att jag går mitt sista år på gymnasiet till hösten. Vad ska jag göra sen liksom? Måste nog börja fundera på det.

LYCKAD START PÅ SOMMARLOVET

Tjatjaaa! Ni märker kanske att jag tagit sommarlov från bloggen litegrann också, uppdateringen är inte på topp precis. Men det får ni leva med faktiskt haha.

Har haft en himla bra helg. I fredags var jag med min fina pojke hela dagen och kvällen, alltid lika trevligt. Och i lördags var jag på middag och födelsedagsfirande hos Emilia som fyllde 18 år, grattis igen vännen!! Här är lite bilder från lördagen:



Getting a lot of girls isn't something to be proud of, keeping one is.

Just nu håller jag på att göra mig iordning sen ska jag och Valdemar cykla till stan. Ha en bra dag allihopa!


En bild från skolavslutningen på mig, Maria och Suzana. :)

BILDER FRÅN SKOLAVSLUTNINGEN

Hejhej! Uppdateringen har varit lika med noll dom senaste dagarna eftersom jag haft fullt upp med annat. Hade bland annat skolavslutning i tisdags, bara ett år kvar av gymnasiet nu.. galet. Kameran följde med mig den dagen i alla fall så bjuder på de bilder som togs!







9 JUNI 2012

Hejhej! Sitter och väntar på att Valdemar ska komma hit för tillfället medan jag fördriver tiden med att läsa bloggar.
Blir en trevlig kväll, som det alltid blir när han är med. ♥ Hoppas ni också får en bra kväll!



GÅRDAGENS OUTFIT


Såhär såg jag ut igår. Vill ni se mer sånt?

MIN FREDAG

Dagen har bestått av tittande på Slaget om Midgård med Jennifer. Kallt och regnigt var det då jag cyklade hem sen.. då blev det inte så kul längre. Hemkommen och genomblöt myste jag ner mig i mjukiskläder och massa filtar och ikväll har jag sett Trassel för femte gången. Den är ju så fin!





If friends were flowers i'd pick you




©

E F T E R R Ä T T

Dagen har spenderats med min älskling och nu är jag hemma med mormor och morfar på besök. Blev gómiddag och efterrätten stod jag för.. det är för övrigt den ni ser på bilderna här nedan. Den innehöll kiwi, vaniljyoghurt, mango och hallon. Som ni ser så blandades lagret med mango och vaniljyoghurten ihop så det blev inte så snyggt haha. Men gott blev det i alla fall!



Grattis På Födelsedagen Älskling!

Idag fyller min fina pojke år, grattisgrattis! Han är världens underbaraste kille, jag älskar dig Valdemar. Så ikväll ska han få sina presenter av mig och jag sover nog över också eftersom man är ledig imorgon. Blir kanoners!


GLASS MED KROSSAD KLADDKAKA


Hur gott ser inte det här ut på en skala!? Det är i alla fall vad jag bjöd min kompis Myra på idag, fika på Café Göteborg. Trevligt var det, gott också. Kan lova att man var rätt mätt efter att ha ätit upp hela!

Annars idag har jag legat ute i våran nya solsäng ett tag sedan varit ute på en promenad med Emilia. Var länge sen sist vi träffades så det var kul att se henne igen! Bra dag helt enkelt.

You're like google, everything I'm searching for

Lördagkväll och jag ska ut i regnet för att gå till min älskling och spendera kvällen och natten där. Tur han inte bor så lång bort! Blir trevligt som alltid i alla fall. Jaja. Hoppas alla får en trevlig kväll för det ska då jag ha! :)





We could stop the universe with our heartbeats tonight

Fredag och en lugn hemmakväll står på schemat. Bjuder på en fin låt tills vi hörs nästa gång!


RSS 2.0