P L U G G K V Ä L L

Hejhej! Har inte så mycket att säga förutom att min kväll har bestått av NkB-plugg, har prov på fredag som sagt. Min morgondag lär se likadan ut, men sen får jag andas ut och ta helg!

I NEED YOUR LOVE

Min söndag har till större delen spenderats med älskling♥, sen har jag även gjort läxa, övningskört lite och gymmat. Snart väntar sängen, ska bara läsa igenom några sidor i NkB boken först. Godnatt!
 
Bra träningslåt!

What doesn't kill you makes a fighter

Hejhej! Idag blev det stan med Myra, köpte en julklapp till lillebror så nu har jag bara kvar att köpa till mamma och pappa. Annars så sitter jag för tillfället och läser bloggar medan jag väntar på att Valdemar ska äta middag så jag kan gå till honom sen. Myskväll framför en bra film väntar. ♥
 

Standing in the hall of fame, the world's gonna know your name

Har hittills haft en väldigt bra dag = hade endast två lektioner, Thesa bjöd på jättegoda cupcakes, gymmade en timme och kom just ut ur duschen. Nu ska jag laga lite käk, fixa mig snabbt och sedan ta bussen ner på stan och möta upp girlsen för att gå på bio och se sista Twiligt filmen! Tumme upp för det. (Y)
 

SOME PICS

Har gjort bort det jobbigaste i skolan nu som var ett prov och en redovisning igår och idag höll jag och Martina i ett träningspass på ledarskapen. Skönt! Bara NkB läxa kvar sedan är jag fri! För resten av den här veckan iaf haha.
 
Tills vidare så bjuder på några mobilbilder från veckan. Har bland annat slagit in paket, hälsat på farmor på sjukhuset tillsammans med lillebror, räknat matte, druckit en milkshake och hämtat ut biobiljetter till imorgon.
 



studying = student + dying

Kvällen kommer bestå av plugg då jag har prov i kultur & idéhistoria imorgon, så mer uppdatering imorgon.
 

Luckiest girl on the planet

Ikväll blir det filmkväll hemma hos mig med älskling, men först en sväng förbi Maxi för att handla något gott att äta till! Ha en bra kväll allihopa så hörs vi imorgon. :) Bjuder på en fin låt tills vidare.
 

MOBILBILDER FRÅN DAGEN

Har haft en jättebra dag med mycket trevligt sällskap! Prat, matlagning, shopping, fika, träning osv blev det!
 

Dear, whoever is reading this. Don't forget to smile today.

Hejhej! Torsdag idag och jag är ledig för att det är utvecklingssamtal men har redan haft mitt. Skönt! Så jag kommer spendera dagen med Saba, ska gå till henne nu och när jag kommer fram ska vi laga pannkaka, snacka och hare gött! Sen blir det en sväng förbi gymmet. Låter som en bra dag enligt mig!
 

Slutade precis skolan för dagen och ska nu åka och träna!


12 NOVEMBER 2012

Idag är det ingen vanlig dag för det är Sabas födelsedag, grattis på 18-års dagen vännen! Ses på torsdag, då ska du få en bamsekram av mig. Något annat vi borde göra är att ta nya bilder haha, hittar knappt några på datorn.. bara väldigt gamla från när vi var små. Haha aja. Love u!
 

FARS DAG

Idag är det fars dag så jag gick hem just efter klockan ett från Valdemar för att baka bullar med lillbrorsan att ge till pappa som farsdagspresent. Har även hunnit städa mitt rum och badrummet, skrivit klart ett skolarbete på fyra sidor och gått en promenad med mamma. Bra dag! Och den blir bättre för ikväll blir det mys framför tvn med familjen och trycka i sig tårta! Mums, lyxig söndag.
 

10 NOVEMBER 2012

Såhär såg jag ut igår. Var förresten rätt kul igår, var inte så mycket slötid utan man hade något att göra nästan hela tiden. Men det känns i kroppen att jag gått och stått upp hela kvällen igår, ska försöka övertala Valdemar att ge mig massage ikväll haha. Det höll på till klockan halv två på natten så åtta timmar var jag där. Men som sagt det var skoj.
 
Nu ska jag duscha och fixa mig innan det är dags för middag, ikväll blir det mys med älsklingen! :)

WORK WORK WORK

Äntligen fredag! Har haft en bra skoldag och en trevlig stund på stan med Valdemar efter skolan! Nu har jag precis bytt om till vit skjorta och svarta jeans och satt upp håret i en knut, känner mig lite som en businesswoman haha. Ska i alla fall jobba som servitris ikväll tillsammans med min kusin Caroline på Disas Disputationsfest! Ska bli roligt och spännande. Berättar imorgon hur det gick, höres!
 
Hade sovmorgon idag så tog mig tid och unnade mig en god milkshake! Visst ser den god ut?

Only someone special can make ordinary moments seem extraordinary


FULLSPÄCKAD DAG

Hejhej! Har ni haft en bra dag? Själv har jag haft en fullspäckad dag men den har varit bra ändå! Jag fick en liten sovmorgon imorse innan det var dags att cykla till skolan för utvecklingssamtal, efter att det var klart så cyklade jag vidare till Böleäng för att jobba lite, sedan tillbaka till stan för att kolla i affärer ett tag och jag fick med mig lite grejer hem. Efter det fikade jag med mamma på hennes jobb innan jag cyklade vidare till min körlektion som för övrigt gick rätt bra, till sist så har jag gymmat också innan jag gjorde min sista sväng på cykeln hem.
 
Men nu väntar en hög med läxa som jag måste ta tag i, höres!
 

Upptäckte att man kunde fota med långsam slutartid och då kunna rita ett motiv i bilden med en lampa. Fränt.

The big big bang, the reason I'm alive


We're beautiful like diamonds in the sky

Då var höstlovet slut och skolan börjar om igen. Men har i alla fall haft ett jättebra lov och bara hittat på massa roliga saker så jag är mer än nöjd! Hur har erat lov varit? :)
 
Fotade nästan ingenting under lovet så har inte så mycket bilder att bjuda på, men kan visa dom jag tog iaf. Lite blandade flumbilder från veckan men bättre än ingenting antar jag!
 

A friend is someone who knows all about you and still loves you

Hejhej! Sitter hemma hos Suzi just nu, kom ju hit igår och vi har hunnit göra massa skoj! Om några timmar kommer familjen och hämtar upp mig sedan ska vi åka till Bjurholm till farmor och vara där tills på lördag.
 
Och jag måste bara berätta en sak som jag fick veta nyss, ni minns matteprovet som jag skrev så mycket om förrut?? Jag fick veta nu att jag klarade det och inte bara det, jag fick vg på det!!! Craaaazyy. Är så stolt över mig själv nu haha. :D
 

mobilbloggar på bussen

Hejhej! Sitter på bussen påväg till Nordmaling just nu. Hade tänkt hinna skriva ett inlägg innan jag åkte men försov mig imorse så jag hade en halvtimme på mig att duscha, packa och sånt innan jag fick springa till bussen, så ni förstår nog att jag inte hann haha. Men nu ska jag äta upp min risifrutti som jag har med mig och lyssna på musik, höres! :)

RSS 2.0