KÖRKORT!

Började dagen med att klockan halv nio skriva kunskapsprovet och två timmar senare göra körprovet. Jag klarade både två och har alltså körkort nu!! Känns sjukt bra, jag är så stolt över mig själv haha! Lunchade med mamma på Subway efteråt sedan åkte jag hem och gjorde en tårta som det ska firas med ikväll. Var även tvungen ut och köra premiärturen med bilen bara för att, passade på att hämta ut mitt paket från H&M då också. På väg hem igen så plockade jag upp Valdemar sen åkte vi en sväng. Att vädret är så underbart idag och allt gör den här dagen ännu bättre. Nä nu ska jag bara njuta, latero!
 

Like birds in the sky we fly

Hejhej! Sitter hemma hos farmor i Bjurholm just nu, det var jag som körde hit faktiskt (med mamma och pappa i bilen förstås). Jag drack alltså ingenting igår eftersom jag skulle köra bil idag, duktig chey. Gårkvällen var för övrigt väldigt rolig, med god mat, trevliga tjejer och den bästa utgången hittills!
 
Copyright ©

FRIDAY

Ska snart ta bussen ner på stan och möta Maria sedan åker vi vidare till Moa där det bjuds på middag! Senare blir det utgång, vi är 11 tjejer så det blir nog kul! Ha en bra kväll allihopa. :)
 

There are a million things in the world I want, but all I need is you

En bild från igår, pluggar alltid bättre när jag har något att äta haha!
 
Igår var en bra dag och jag hann med massa saker. Läste ut körkortsboken, övningskörde med pappa, gymmade, stekte pannkakor och var med Valdemar. Sov faktiskt över hos honom också så imorse vaknade jag på det bästa sättet, med hans armar runt mig. Mysigt som vanligt! Jag är dock hemma nu, har faktiskt inte haft någon skola på hela veckan eftersom jag har PA-100 vecka då man ska vara hemma och skriva på sitt projektarbete. Så det är vad jag ska syssla med idag, höres!

H A L K B A N A

Hejhej! Den här dagen har varit väldigt lång och än är den inte slut. Väckarklockan ringde klockan fem imorse eftersom jag skulle vara på körskolan 6.30 då halkbanan stod på schemat. Körde omkörningar på vägen dit sedan fick man prova på olika halkbanor osv, jag var lite nervös innan men det var sjukt kul!!! Och att få köra själv kändes asbra, längtar tills körkortet är mitt!
 
Efter halkbanan begav jag mig till gymmet för att träna för första gången på över en vecka (har ju varit sjuk), det var hur skönt som helst och jag hade längtat som en galning. Har haft en väldigt bra dag alltså, som jag sammanfattar i tre mobilbilder från dagen!
 

17 FEBRUARI 2013

Hejhej! Är nästan helt frisk nu, bara mitt öra som fortfarande är täppt så jag hör bara på ett öra haha. Kämpade i alla fall iväg till skolan i torsdags och i fredags för att inte missa allt för mycket, är dock stressad över matteprovet som är imorgon eftersom jag missat dom två senaste lektionerna och inte kunnat räkna något under veckan då jag legat hemma sjuk. Men det ska nog gå ändå!
 
Har i alla fall haft en väldigt trevlig helg som i fredags spenderades med älsklingen med film, mys och övernattning och i lördags blev det tjejkväll med fyra härliga tjejer med massa götta, film, snack och skypesamtal med Emelie som är utbytesstudent i USA just nu. Fem av fem!
 

S e m m e l d a g e n

Hej på er! Är fortfarande sjuk och hemma från skolan.. Har öroninflammation, spräckt trumhinnan (det rinner ut vätska från inflammationen ur örat hela tiden, inte fräscht) och en inflammation i halsen. Fick åka till vårdcentralen igår så nu har jag fått penicillin så förhoppningsvis blir det bättre snart. Har inte så roliga inlägg att bjuda på men livet är inte speciellt kul just nu som ni kanske märker haha. En positiv grej är i alla fall att det är semmeldagen idag så ikväll blir det att trycka i sig hemmagjorda semlor, mums!

S j u k l i n g

Har legat i min säng hela dagen och sovit/vilat.. Har feber, jätteont i öronen och i halsen, även i huvudet och resten av kroppen. Inte speciellt roligt. Hoppas jag mår bättre imorgon så jag orkar gå till skolan, men det får vi se då. Aja, har inget mer att säga än att jag hoppas att ni mår bättre än mig! Höres.

I wanna make you happy, I wanna make you feel alive

Hejhej! Springer runt i mitt rum och plockar bort kläder som ligger överallt medan jag spelar musik som man kan sjunga med till, förstår inte hur snabbt mitt rum blir kaos bara på grund av kläder haha. Har ni också det problemet?
 
Annars så väntar jag på att Valdemar ska komma hit, filmkväll och massa mys väntar och det är ju aldrig fel!
Blir ett perfekt avslut på denna dag som känts väldigt lång eftersom jag klev upp tidigt imorse, hade en körlektion klockan sju på morgonen men den gick bra så jag fick en bra start på dagen som flutit på bra sedan dess.
 
Bjuder på två mobilbilder från dagen, har bland annat myst runt i Valdemars tröja och ätit glass och frukt.

TODAY'S DETAILS

Hejhej! Var på Universitetet på informationsdag för alla treor i Umeå idag, gick även på en föreläsning och känner mer och mer att jag faktiskt kanske kommer plugga vidare direkt efter gymnasiet! Sådant händer inte varje dag. Efter det åkte jag ner på stan med Maria, Sabina och Suzana och gick runt i affärerna, jag fick med mig två saker hem.. måste. sluta. shoppa. gaah. Haha. Sen gymmade jag i en timme innan jag åkte hem igen. Bra dag!
 

Beställning från H&M

Satt och tittade på kläder imorse och bestämde mig för att beställa hem dessa godsaker som jag hittat på länge. Ett par boyfriend jeans och en knallrosa bikini! Nu längtar jag bara tills jag får hämta paketet!
 

V ä s t e r b o t t e n s r i n g

Fick denna ring i födelsedagspresent av familjen Green, dock i fel storlek men nu har jag äntligen fått byta (tog lång tid innan Hallbergs guld fick in i rätt storlek) så jag kan använda den! Kommer sitta på mitt finger varje dag!
 

Mobilbilder från helgen

 
Bjuder på några mobilbilder från helgen som för övrigt var väldigt mysig och välbehövd! Den spenderades hemma och hos älsklingen min och bestod av mycket god mat, bad, shopping, mys och kramar. Tummen upp!

DAGENS OUTFIT


PANNACOTTA MED HJORTRON ♥


RSS 2.0