PÅSKLOV

Då var det dags för påsklov, känns underbart! Snart kommer Valdemar och hans familj och hämtar upp mig sedan åker vi till deras stuga för att spendera dom första dagarna på lovet där. Ska bli jättetrevligt, tar med mig kameran så jag kanske har några bilder att bjuda på när jag kommer hem igen. Höres!
 

Stay - Shaun Reynolds feat. Laura Pringle


20 MARS 2013

Hejhej! Har haft en skön skoldag idag då jag endast hade två lektioner sedan komp från pedagogiskt ledarskapslektionen eftersom jag höll i en bildlektion på Sofiehemsskolan igår. När jag kom hem passade jag på att bara ta det lugnt och se på tv för att förbereda mig för kvällen som kommer bestå av massa plugg. Latero!
 

Fifty Shades of Grey

Hejhej! Nu var det ett tag sen jag skrev sist så jag tänkte sammanfatta mina dagar lite snabbt nu. I måndags träffade jag Saba på kvällen, det var jättekul att se henne igen, fin vän det där. Tisdagen rullade på som vanligt och jag spenderade kvällen med näsan i boken femtio nyanser av honom. I onsdags gick jag och Myra och såg designtreornas modevisning på Draggen och nog blev jag imponerad av att dom kan sy så fina kläder. Torsdagen bestod av skola, träning och läsning och under fredagen hälsade jag på farmor på sjukhuset och spenderade kvällen och natten med Valdemar. Myspys! Var med honom hela dagen igår också, körde bil en sväng, måste erkänna att det är underbart att ha körkort. Resten av gårdagen låg jag i soffan och läste, ni kan ju gissa vilken bok.. jo femtio nyanser av honom. Läste ut den och känner att jag snabbt måste låna eller köpa uppföljarna så jag får veta hur det slutar!! Så bra, tipstips!
 
Sneak peak på en tröja jag köpte i fredags och boken jag suttit som klistrad vid de senaste dagarna


BILDBOMB FRÅN ÅRE

I'm back. Har haft det superbra i Åre trots att vädret inte var på vår sida alla dagar och toppen inte var öppen. Men det blir vad man gör det till! Hade med mig min lilla kamera så bjuder på dom bilder jag tog. Enjoy :)
 


ÅRE

Väskan är packad och jag är klar, snart kommer kusinerna över och hämtar mig sedan fortsätter vi till Åre! Ska bli superkul att åka dit igen! Blir där tills på torsdag så förvänta er ingen uppdatering förrän då, ha ett jättebra lov så hörs vi! :)
 
Jag och mina fina kusiner Elina och Caroline

RSS 2.0