MIN PÅSK

Hej på er! Har haft fullt upp med praktiken och när jag inte är där så försöker jag hinna med att vara med nära och kära. Imorgon är jag dock ledig och då ska jag följa med familjen till gammelmormor som fyller 90 år! Sedan jobbar jag på fredag och har praktik lördag och söndag. Händer inte så mycket spännande att skriva om dvs.
 
Men kan bjuda på några bilder från påsken då jag och Valdemar tog bilen till hans stuga för att spendera några dagar där. Alltid skönt att komma bort och slappna av på något lugnt ställe, vi hann även åka in till Luleå för en shoppingrunda, bygga ihop en lada och hälsa på mina släktingar i Rosvik. Väldigt trevligt hade vi iaf!
 

klippa mig?

Funderar på att klippa håret kort(are) till sommaren, ungefär som på den första bilden här nedan. Har ju ganska långt hår just nu, typ som på den sista bilden, så det skulle kännas surt om jag ångrade mig sen för det tar ju ett tag för håret att växa ut igen. Men det skulle samtidigt vara skönt med lite kortare hår när det är sommar och varmt ute. Den enda nackdelen är att jag inte kan locka håret på samma sätt som jag brukar göra nu och det blir svårt att göra vissa frisyrer. Kan inte bestämma mig helt enkelt så jag tänkte fråga er, vad tycker ni, klippa eller inte klippa?


PRAKTIK

Idag började praktiken på riktigt och jag har fått göra massa olika saker så det har varit kul. Har bland annat tagit mitt första blodprov på en patient (haha yey!) och fått se på under en sövning innan det sattes ett ptc-drän. Kan ju dock inte säga att jag kände mig särskilt snygg i arbetskläderna (plus crocs på det), tur att jag bara ska gå runt i dom resten av livet då haha..;) Men sköna var dom ju i alla fall så det är alltid ett plus!
 

FOTOSUGEN

Som rubriken lyder så är jag väldigt fotosugen just nu, speciellt att fota porträtt. Men förhoppningsvis blir det en photoshoot med systrarna Green snart! Har några idéer som jag vill fånga på bild.
 
Annars så började jag denna dag med ett benpass på gymmet imorse med Sara, det blev ett bra pass så det är bara att invänta träningsvärken. Sedan har jag varit på introduktion på sjukhuset där jag ska spendera den närmaste månaden med praktik på Kirurgen 3! Ska bli väldigt kul och spännande att testa på detta på riktigt nu, lite nervös är jag självklart också men jag är ju där för att lära. Höres!
 
©

Tacksittning - Bondtema

Hejhej! Tog en välbehövd sovmorgon idag och ska passa på att göra bort lite plugg och städa mitt rum innan det är dags att gå till skolan för att öva praktiska moment. Sedan får jag ett minilov tills på tisdag vilket ska bli superskönt! Så imorgon tar jag och Valdemar bilen till hans stuga i Holfjärden och spenderar några dagar där!
 
Tänkte visa tre bilder från i lördags på mig och Erika som vi tog innan tacksittningen som våran nollegrupp hade ordnat. Kändes typ som att man skulle på balen igen haha, men är kul att klä upp sig då det inte händer så ofta!
 
Fina vän ♥

pappas födelsedag

Idag har vi firat pappa som fyller år, grattisgrattis på födelsedagen pappsen!♥ Han har fått paket, smörgårdstårta och en liten tårta aka chokladmuffins haha, och snart ska vi se en film. Mysig dag och skönt med en paus från plugget! Här är några bilder från idag. ↓
 

NYTT FRÅN MAKE UP STORE

Läppstift - Prairie | Läppenna - Sandstorm

fler bilder från bygdsiljum


bilder från bygdsiljum

Hejhej! Äntligen fredag, ska bli skönt med helg måste jag säga och helgen spenderas med Valdemar ikväll och ett gäng härliga tjejer imorgon. Har haft en väldigt bra dag i skolan där vi var på ktc hela dagen och tränade praktiska moment, bland annat injektioner och pvk. Det gick väldigt bra faktiskt så jag är supernöjd! Ska lägga upp lite bilder från det när jag får tid över. För nu ska jag träffa pojken min! ♥
 
Bjuder på några bilder från förra helgen då jag och Maria körde till Bygdsiljum, blev verkligen en toppendag!
 
 

1 år sedan du gick bort, jag saknar dig ♥


RSS 2.0