2014-02-26

Har spenderat 9 timmar med jobb på Dragonen idag, lite extra cash är ju alltid bra att ha! Måste ju passa på nu när jag är "ledig" några dagar, eller självstudier som det heter egentligen. Ikväll blir det att plugga lite Klinisk Kemi sedan tänkte jag träna överkropp på Iksu om jag får tid över.
 
Imorgon ska jag skriva på ett anställningsavtal då jag ska jobba på Berghems hemtjänst i sommar också vilket ska bli kul! Sedan ska jag hänga med Saba som jag inte trättat på länge, kan inte bli annat än bra!
 

Blandade mobilbilder

Har spenderat största delen av dagen med plugg, har tenta på onsdag så försöker lägga ner tid på det även fast jag lätt kommer på saker som är roligare sedan flyger tiden iväg haha. Ska läsa igenom mina anteckningar en gång till nu sedan tänkte jag spendera resten av kvällen i sängen framför en bra film.
 
Tills vidare så bjuder jag på några blandade mobilbilder från den senaste tiden. Bland annat på tårtan som jag och Anna-Maja gjorde till Erika när hon fyllde år, från mitt senaste biobesök, invigningen på stan, helgens teater med familjen Ahlenhed, fika med Carro, jag och min kudde jag fick av Valdemar haha♥ och på mina senaste inköp från Body Shop.
 

♥ ALLA HJÄRTANS DAG ♥

Det är nog ingen som missat att det är alla hjärtans dag idag och jag ska självklart spendera kvällen med Valdemar. Blir en mysig hemmakväll med god mat, en trevlig film och massa mys. Imorgon ska vi se Klungan och det ser jag fram emot väldigt mycket, ska bli roligt! Blir en lugn och skön helg, passar mig perfekt just nu känner jag. Hoppas ni får en trevlig kväll, det ska då jag ha! :)
 

NEXT UP: GRIT STRENGTH PÅ IKSU


NYTT PÅ BLOGGEN

Som ni kanske ser så har jag ändrat lite på bloggen, ny header och annorlunda rubriker. Blev så less på den jag hade så knåpade ihop en ny lite snabbt att ha tills vidare. Ser ni inte ändringarna så uppdatera sidan!
 
Började dagen på bästa sätt, genom att vakna upp bredvid min finaste, sedan gick jag till Iksu för att köra ett benpass på gymmet med Sara. Efter det hämtade jag ut anatomi- och fysiologitentan som jag för övrigt klarade, wohoo!! Nu ska jag göra lunch sedan blir det troligtvis en sväng på stan. Höres!
 

Drawing By Me

I torsdags blev jag plötsligt väldigt sugen på att rita, hade inte ritat på över ett år så det kändes lite ovant men kul var det. Såhär blev i alla fall resultatet! ↑

F R O Z E N

Gick på bio i onsdags och såg Frost med lillebror och Valdemar. Tycker sånna filmer är så himla mysiga, och jag älskar ju Trassel och detta var samma skapare. Sen måste man ju bara älska Olaf, världens gulligaste snögubbe!
 
Idag har jag städat här hemma och sitter just nu och målar naglarna, gör i princip allt för att undvika plugget haha. Ska gå ut på en promenad sen ska jag se till att få lite plugg bortgjort innan Caroline kommer hit. Ni får ha en bra dag så hörs vi! :)
 

2014-02-04

Började dagen med ett tidigt benpass på gymmet med Sara som vanligt på tisdagar! Gick riktigt bra trots att vi ökade vikterna på en övning, så imorgon kommer nog träningsvärken. Sedan hade jag en föreläsning i skolan och gjorde en uppgift med basgruppen. Blev en rätt så kort skoldag och eftermiddagen spenderade jag i sängen framför en film med mellanmålet som ni ser på bilderna här nedanför. ↓ Nu ska jag åka ner på stan för att hämta ut biobiljetter till morgondagen sedan spendera lite mer tid framför tvn. Höres!
 

RSS 2.0