Now I've got you in my space, I won't let go of you

Äntligen fredag och äntligen helg! Har haft en ganska lugn vecka med två seminarium på schemat annars bara hemstudier vilket har varit väldigt skönt. Då får man ju tid över att göra lite roligare saker och träffa kompisar! Nu ska jag snart gå till Valdemar för att spendera kvällen och natten med honom♥. Imorgon väntar invigningen på stan, middag och firande av Erika med utgång på det. Blir en bra helg!
 
Bjuder på den låt som spelas mest på min spotifylista just nu!

GOOD DAY

Idag har varit en bra dag! Började dagen med en sovmorgon sedan åkte jag ner på stan för att få en helkroppsmassage på Face Hudstudio vilket var hur skönt som helst, sedan gick jag en sväng på stan. Superskönt att bara ta det lugnt ibland och inte behöva tänka på plugget. Måste dock börja med det nu så nu var det roliga över haha. Hoppas ni får en trevlig kväll i alla fall, vi höres! :)
 

Ä-N-T-L-I-G-E-N

Äntligen är anatomi-tentan bortgjord!! Klockan 4 igår fick jag andas ut och det känns så himla skönt. Hoppas jag klarade den bara, får lita på magkänslan. Det firades i alla fall med utgång med klassen igår på Lokal!
 
Sov hos Erika inatt så idag har vi sett film, ätit och bara tagit lugnt. Sedan har jag hunnit duscha och fixa mig för snart ska vi här hemma till familjen Wangehall där det bjuds på middag. Blir trevligt! Hoppas ni får en bra kväll så hörs vi. :)
 
Erika och jag igår. Fina vän!

Lillebror och jag, min lilla fjant börjar bli stor! 1,5 år sedan & idag

←1,5 år sedan & idag →

2014-01-06

Bloggandet har inte legat på topp de senaste dagarna och så kommer det tyvärr att fortsätta vara. Har tenta den 17:e så försöker lägga ner så mycket tid som möjligt på pluggandet just nu och resten av tiden går åt till att vara med Valdemar och kompisar samt att träna. Så förvänta er inte så bra uppdatering fram tills dess!
 
Nu ska jag cykla till Erika som kommit hem till Umeå igen, har saknat henne så det ska bli kul! I brist på andra bilder bjuder jag på mina senaste två Instagrambilder. :)
 
Jag och mamma när jag var liten. Firade henne i fredags då hon fyllde år!
 
Gårkvällens promenad med Sara, 1 mil känns lite i benen idag men det är så de ska vara!

RSS 2.0