♕ Queen of fucking everything ♕

Wohoo, gissa vem som klarade tentan!! Fick veta resultatet i förrgår och jag är så himla nöjd att jag klarade tentan, känns jätteskönt. Det betyder att jag nu är undersköterska, vilket dessutom betyder löneförhöjning för min del vilket jag verkligen inte klagar på!
 
Allt rullar på som det ska, det enda som saknas är lite bättre väder. Värmen får mer än gärna komma tillbaka så jag kan hänga undan vinterjackan och börja använda sommarkläderna! Nu ska jag fika med familjen innan jag går och lägger mig och läser ett tag innan det är dags att sova. Höres!
 

Ume Älvdal

Nu åker jag och Valdemar ut till stugan och spenderar dagen och natten där eftersom jag är ledig idag. Jobbar hela midsommar så måste passa på att njuta av ledigheten medan den varar.
 
Här är några bilder från i lördags då vi åkte till Ume Älvdal, vi hade med oss lunch hade en väldigt mysig dag. Hade även med mig kameran så det blev en del bilder som jag tänkte bjuda på nu. Höres!
 

OSKARS SKOLAVSLUTNING

Började dagen med ett benpass med Sara och ska snart byta om och äta lunch innan jag cyklar iväg till jobbet. Tills vidare så bjuder jag på bilderna från Oskars skolavslutning som jag just redigerade färdigt. Höres!
 
Oskar, gammelmormor Lea och jag.

Valdemars student

Hej på er! Då var min lediga vecka snart slut för imorgon börjar jag jobba och jobbar fram till den tionde augusti. Men jag har haft en händelserik vecka, i tisdags tog bland annat Valdemar studenten och i onsdags gick Oskar ut nian. Jag hade med mig kameran båda dagarna och fotade så tänkte bjuda på några bilder och börjar med dom från studenten. ↓
 

LAST YEAR - Studenten 2013

Studenten 2013

Lillebror och jag

Skjutsade precis Oskar till balen/middagen, han var så stilig! På onsdag går han ut nian så då ska jag passa på att ta massa bilder, men här har ni två som togs nyss i alla fall! :)
 

Äntligen sommarlov!

Hej på er! Nu var det ett tag sedan sist jag skrev men det har inte hänt så himla mycket sedan dess.. jag har mest suttit och tentapluggat. Igår skrev jag tentan och det kändes bra så jag håller tummarna att jag klarade den. Nu har jag i alla fall sommarlov och det känns så sjukt skönt! Jag börjar jobba den 16:e så jag är ledig tills dess så det ska jag passa på att njuta av.
 
Firade att tentan var gjord igår med lunch och fika på stan med Erika, Anna-Maja och Cecilia och njöt av det härliga vädret. Sedan spenderade jag resten av dagen och kvällen med Valdemar som fyllde 19 år igår! Grattis igen älskling♥ Har hängt med honom sedan dess och nu ska vi se en film som vi inte hann se igår. Bra start på sommarlovet kan jag lova!
 

RSS 2.0