The only way to have friends is to be one

Då var snart fyra veckors praktik över och skolan börjar om som vanligt på måndag igen. Men det känns faktiskt väldigt skönt, praktik är ganska krävande och man saknar att träffa vännerna i skolan varje dag! Men snart får jag bland annat träffa godingarna på bilderna här nedan, bilderna är från när vi hade klätt ut oss till snö innan sittningen. ↓
 
A friend is someone who gives you total freedom to be yourself

autum leaves

Tog med mig kameran idag när jag och Valdemar gick en promenad. Älskar höstens fina färger så tänkte passa på att fånga dom på bild innan alla löv hunnit falla.
 
Annars idag så har jag varit på Iksu med Oskar och pappa och spelat badminton och gymmat. Har just hunnit duscha och fixa mig lite för snart får vi gäster över på middag, blir ett perfekt avslut på denna vecka!
 

Life in color

Igår var jag och Erika på Life in color, hade en grymt kul kväll med bra musik och en jävla massa färg haha. Man blev mycket blötare än vad jag trodde, var ungefär som att duscha med kläderna på. Så blev hur kallt som helst när vi skulle cykla hem sen, ställde mig i duschen på en gång när jag kom hem för att få tillbaka lite värme. Men det var som sagt en väldigt kul kväll ändå så tackar Erika som drog med mig på detta!
 

RSS 2.0