Homemade jewelry

Här ser ni bilder på två smycken jag gjorde för några dagar sedan. Ett handsmycke och ett hårsmycke. Vet inte riktigt när jag ska få användning för dom haha.. men dom kan nog bli fina till några fotograferingar i sommar!

Välkomnar sommaren

Har jobbat hela helgen men hann i alla fall ut till stugan på eftermiddagen på midsommar som spenderades med familjen och Valdemar. Vi sov över där och det var superfint väder på lördagen när vi vaknade, så varmt att man kunde gå i shorts och t-shirt utan att frysa. Så nu känns det som att sommaren äntligen är här, håller tummarna att värmen stannar!
 

Queen B - Drawing by me

Spenderade gårkvällen med pennan i handen och Beyonce fick hamna på pappret! Här har ni två bilder på resultatet;
 

Höga kusten

I torsdags var jag och Valdemar på en liten roadtripp med Erika och Jakub. Vi hämtade upp dom i Ullånger sedan körde vi runt till lite olika platser längs Höga kusten, vi stannade bland annat på Rotsidan och vid Högakustenbron. Överallt vi var så var det så himla fint! Det var dessutom toppenväder ute och jag hade toppenbra sällskap. Supertrevlig dag helt enkelt!
 
Hade med mig systemkameran så passade på att fota under vår lilla utflykt, så här har ni några av bilderna som får sammanfatta torsdagen. :)
 

Long time no see

Hej! Ett tag sen sist jag skrev.. Har hunnit ha alla mina inskolningspass på Barn 4 sedan dess och även gått mitt första pass själv, mitt hjärta har hunnit fylla 20 år och jag har njutit av solen i solsängen dom få dagar den tittat fram. Sedan har jag även hunnit boka två resor i sommar vilket känns superkul! En weekend i Stockholm i juli med Carro och en resa till Prag i augusti med Valdemar, Erika och Jakub. Den här sommaren kommer bli toppen!
 

RSS 2.0