VILL HAAAA


Sitter och kollar runt på käder och fastnade bland annat för dessa tre, speciellt dom två första. Shoppingsugen men snål tjej, knasig blandning. Får se om jag beställer något eller inte.

SISTA AUGUSTI


Det blir ett till inlägg om skor nu, men ni får överleva haha. Jag är väldigt sugen på att införskaffa mig ett par nya skor som går att använda nu på hösten och vintern. Tror att jag vill ha ett par nätta kängor, inga klumpiga. Ungefär som den första skon, har testat den och den är väldigt fin på men sulan sög så dom blir det inte. Men men, bara att fortsätta leta!

A NEW PAIR OF SHOES



Var just på Strömpilen och fick med mig dom här skorna hem. Blåa såklart, alla som känner mig väl vet att jag älskar blå, haha. En hundralapp fick jag ge för dom iaf, från Dinsko.

Snart ska jag äta middag sen följer jag med mamma och handlar på Maxi. Efter det blir det nog en hemmakväll skulle jag gissa.

GOOD FRIENDS ARE LIKE STARS



29 AUGUSTI

Måndag och ny skolvecka. Dagen har rullat på, hade min första lektion i psykologi idag och det tror jag faktiskt kan bli väldigt intressant, läraren verkade väldigt bra iaf! Nog om det. Just nu sitter jag bara och läser massa bloggar, sen får vi se vad jag hittar på. Klockan nio ska jag iaf se Svenska Hollywoodfruar på tv!

you never were, and you never will be mine


en del av en outfit för någon vecka sedan


Bilderna är tagna för någon vecka sen, var ju typ brun då! Solen har knappt tittar fram sen dess så jag är verkligen inte lika brun, känner mig typ blek nu haha. (a)

STUGSISTAN

Om ungefär en timme ska jag följa med familjen till farmor i stugan, mina kusiner ska också dit. Blir att övernatta där sen ska jag jobba imorgon så är väll hemma till middan imorrn. Blir nog en bra dag, fast vädret är ju inte det bästa så det var lite synd. Men men, tar med mig kameran så får se om den kommer till användning, isåfall kommer bilderna upp här sen. :)

Ha en bra lördag, hejsvejs!


26 AUGUSTI

Fredag idag vilket är nice. Dock suger vädret, men det gör mig inte så mycket eftersom jag ändå bara ska vara inne ikväll. Vi får gäster som kommer snart så det blir trevligt! I alla fall, var i skolan till klockan två sen mötte jag Oskar på stan för han skulle klippa sig och efter det gick vi hem tillsammans.

Nu ska jag fixa lite grejer här hemma innan gästerna kommer, ha en bra kväll! HUGS


så ikväll blire att vara med dom här fjantarna:D

SOMMARN 2011 ♥



Bilder från sommaren 2011! Bra sommar. Har bland annat hunnit med att sommarjobba tre veckor, varit i stugan, hälsat på släktingar, åkt färja till Holmön, varit i Piteå och Stockholm, sett massa fotboll, solat/badat och varit med mina fina vänner.

You light up my world like nobody else.


glass med krossad kladdkaka, hur gott?!?


OMNOMNOM! Glass med krossad kladdkaka på Café Göteborg är ju inte dåligt!!
Att träffa en kompis på stan och gå och fika på något mysigt café är aldrig fel, väldigt trevligt tycker jag. Känner att jag måste dra med mig någon kompis och göra det snart!

Imorgon har jag sovmorgon till 9.55 så det är nice, sen slutar jag 12.10 så det gör ju inte saken sämre ;). Men är faktiskt trött så ska börja göra mig iordning för sängen nu sen kanske ligga och smsa med lite folk ett tag innan jag somnar. Natti, hörs imorn!

wake up is the best way to make your dreams come true

Då var första skoldagen avklarad. Jag är inte speciellt taggad på ett till år med skola men jag har ett bra schema, bra klasskompisar och mår bra av lite rutiner så det ska nog gå bra det här!

När jag kom hem från skolan satte jag mig i soffan framför tvn och såg en film med lillebror medan vi åt kladdkaka, inte dåligt! Nu gör jag typ ingenting, satte mig just vid datorn. Får se vad som händer ikväll. Later!


två bilder jag tog när jag gick hem från stan igår

jag skrattar idag kanske gråter jag sen

Vädret idag var ju helt knas, när jag skulle till stan spöregnade det och när jag gick hem var det soligt och jättevarmt. Bra att jag hade svarta kläder på mig då när jag gick hem från stan.. höll ju typ på dö av värmeslag. Haha aja, härligt med värme. Hoppas bara det håller i sig till imorgon!


Less tjej som nästan dog av värmeslag typ? haha

DAGENS INKÖP


Stickad tröja - JC / Solbrillor - H&M / Halsduk - Ginatricot / Vit tröja - H&M / Linne - H&M

Var ju på stan idag och detta är vad jag fick med mig hem. Tre av inköpen fick jag för en billig slant på H&M som typ har utförsäljning och man fick ett presentkort på 50 spänn när man handlade där, inte helt fel!

Nu: laga mat med brorsan!

SKOLA IMORGON


Imorgon börjar skolan, hörde att jag fått ganska nice schema ändå! Detta är då mitt schema för årskurs två, det enda konstiga är att jag typ inte kommer ha samhällskunskap.. och jag går sam? Haha, det kanske fortstätter i trean istället då eller nåt.

STAN

Det spöregnar ute just nu, så tror jag väntar ett tag innan jag åker ner stan. Ska kolla om jag hittar någon mysig stickad tröja, byxor och en halsduk. Får väll se om jag hittar det jag vill ha nu då. Jaja, ha en bra dag, hejs!


lite inspo från H&M

ROLLING IN THE DEEP

Idag har jag inte haft mycket för mig, har bara vilat upp mig för skolan som börjar på onsdag. Ikväll har jag bakat en kladdkaka och har nyss sett Svenska Hollywoodfruar, haha det är ganska kul faktiskt. Imorgon tror jag att det blir stan, ska kolla om lite höstkläder. HUGS


22 AUGUSTI

Åh vad skönt med sovmorgon! Nu ska jag snart göra lunch sen sätta mig framför tvn ett tag tror jag. Efter det måste jag duscha sen får vi se vad jag hittar på resten av dagen. Hörs!


BILDER FRÅN IGÅR!








today i don't feel like doing anything



Jag känner mig ungefär som den här låten idag. Kom hem sent inatt och har inte sovit mycket alls så den här helgen så jag är ganska trött, men annars äre bra med mig. Dock kan jag inte gå och lägga mig nu för ska åka och jobba. Så hörs senare ikväll med några bilder från igår, herrå! :)

FREDAGSKVÄLLEN

Som ni kanske märkt har bloggningen inte varit på topp på ett tag. Har inte haft tid helt enkelt.

I fredags var jag och bowlade med sju andra personer, gick väll inte superbra för mig med det var roligt i alla fall! När vi hade spelat klart följde jag och Saba med Maria hem till henne så hon kunde hämta sina grejer sen fortsatte vi mot mig där dom sov över. Men innan vi skulle sova så såg vi Avatar, väldigt bra film faktiskt. Bra kväll!


Jag, Saba, Bell, Angie, Maria, Anastasia och Morgan. + Ekaterina bakom kameran.
(Anastasias bild)

NATTBOWLING

Hellu! Pappa är ute och grillar nu och snart får vi gäster. Är vrålhungrig så hoppas det är klart snart, dessutom är grillat hur gott som helst! När jag har ätit så får jag skjuts till Ersboda, plockar upp en kompis på vägen dit också, där ska vi träffa massa folk och bowla. Blir nog asbra! Blir i alla fall väldigt kul att träffa alla som man inte träffat på länge!


en bild från när jag var och bowlade med familjen i vintras

NEW


Kom just hem från Strömpilen och detta fick följa med mig hem. Alltså ett par örhängen, en ögonskugga och en eyeliner.

so take a chance and don't ever look back

Ska hoppa in i duschen nu sen får vi se vad jag hittar på efter det, ska i alla fall gå till Strömpilen och kolla om ett par örhängen. Vill bara att dagen ska gå fort så det är kväll snart, för då ska jag dra och bowla med en gäng härliga människor!


vart jag mig i världen vänder

Såg klart en film för ett tag sen, Cake hette den och var helt okej ändå. Hade egentligen tänkt se Avatar men det tog fan hela kvällen att fixa hem den så får se den någon annan gång, har den på datorn nu i alla fall! Dock råkade jag faila lite när jag såg filmen.. den var i två delar och jag råkade se den andra delen före den första, haha duktigt Emma säger jag bara!

Nu hade jag tänkt gå och lägga mig för jag har ändå inget bättre för mig, och det skadar ju inte att börja vända på dygnet eftersom skolan börjar snart. Godnatt!

Den svenska björnstammen - Vart jag mig i världen vänder

citat



bild från we♥it

om sanningen ska fram

Vädret är ju inte det bästa idag om man säger så.. mulet och regn. Så hittills idag har jag bara varit inne och tagit det lugnt. Nu ska jag vara duktig och dammsuga typ hela huset för att mamma ville det. Hejs!


Life's what you make it

Igårkväll var jag ju med Emilia, först bakade vi en sockerkaka som blev väldigt god om jag får säga det själv sen såg vi en gullig film som hette No strings attached. Klicka här för att se trailern! Hade i alla fall en bra kväll.



17 AUGUSTI


Emilia och jag, gammal bild från sommarn 09!
Nu går jag till henne, vi ska baka något gott sen se på film. Blir nog bra!
Ha en bra kväll herrå!

NYTT I GARDEROBEN

Idag har jag rensat mina garderober från massa kläder jag inte använder eller som inte passar längre. Det tog typ flera timmar, men nu efteråt känns det skönt att ha det bortgjort!

På tal om kläder så har jag bilder på mina senaste inköp nu så här nedan har ni dom. Skjortan är från Ginatricot och bikiniöverdelen är från H&M.


SEX SANNINGAR I LIVET:

1. Du kan inte sticka ut tungan och titta upp i taket på samma gång. En fysisk omöjlighet på grund av senor i nacken.
2. Alla idioter, efter att ha läst punkt 1, kommer att prova det.
3. Och upptäckt att punkt 1 är en lögn.
4. Du ler nu för att du är en idiot.
5. Du kommer snart dela detta med en annan idiot.
6. Det finns fortfarande ett dumt leende på läpparna. Jag ber om ursäkt för det här men jag är en idiot och jag behövde sällskap...

never settle for less than you deserve

Har haft en bra dag! Dock ingen bra uppdatering idag för att jag inte varit hemma på dagen sen har jag inte suttit vid datorn ikväll. Blir mer bloggning imorgon!

16 AUGUSTI

Vaknade 10 av att telefonen ringde sen somnade och om och sov till 12, sjukt skönt! Nu vet jag dock inte vad jag ska hitta på, vädret är ju inte det bästa heller. Aja.

Igår såg jag ju första delen av sista Harry Potter filmen, så nu vill jag se sista delen på bio snart! Att se sista filmen på bio känns ju givet! Får se vilken dag det blir nurå.


NU:


Haha detta är vad jag ska göra nu i sällskap av min familj.. Vi ska se första delen av sista Harry Potter-filmen och äta lite chirre till det! Blir nog bra.

2011-08-15

Idag blev det stan med mina kusiner Caroline och Elina, trevligt! Blev lite shopping också, köpte en skjorta och en bikiniöverdel. Bilder på inköpen kommer! :)

Nu går jag till Myra och senare ikväll blire filmkväll med familjen. Höres!

I wanna be the gravity in your universe


bild från we♥it

Har just fixat mig, nu ska jag bara välja kläder sen tänkte jag cykla ner på stan. Har inte varit där på ett tag faktiskt, försöker spara pengar. (a) Får se om jag hittar nåt fint på rean eller nåt.

Hörs senare idag!

14 AUGUSTI

Hejhej! Idag har jag inte haft tid för datorn som ni kanske märkt, har gått på Strömpilen med brorsan för han skulle ha nya jeans, sen har jag varit social med mormor och morfar som varit här och efter det åkte jag jobbade och kom hem klockan sju. Åt just middag och nu funderar jag på att gå ut på en promenad för det är fortfarande härligt väder ute.. det kändes faktiskt lite surt att jag var tvungen att vara inne och jobba idag när det var så fint väder.


en bild på lillebror från igår

två hoppbilder på mig och kussen från idag



DAGENS HÄNDELSER

Idag firade vi ju brorsan, sen har spenderat tid med kusinen min! Vi har bland annat spelat Rock band, som var typ tusen år sen jag spelade sist, sett filmen Trassel, som jag sett tre gånger nu och hoppat studsmatta, som inte händer allt för ofta. Dessutom har jag ätit massa gott fika och mat. Tumme upp för dagen! (y)


tralalalala

Idag kommer kusinerna och lite annan släkt hit för vi ska fira brorsan som fyllt år. Så det blir att äta tårta, fika och massa annat gott! Nu ska jag ta en dusch sen göra mig iordning så jag är klar när alla kommer. Hare bra!


Haha, en bild från igår när jag skulle ut och sola, hittade en knallrosa keps (syns inte på bilden men) hemma som va cool (y)

12 AUGUSTI


Jag och Emilia på bilden, ska till henne nu. Vi har typ inga planer för kvällen så får se vad vi hittar på, blir nog bra hur som helst. Ha en bra kväll, hejs!

sweet dream or a beautiful nightmare

Idag har det faktiskt varit ganska härligt väder, får hoppas att det håller i sig nu!
Så jag låg ute i solstolen ett tag innan det kom ett stort moln och förstörde för mig, haha. Har även varit duktig och städat nedervåningen med brorsan och gått en sväng till Strömpilen för att byta en tröja till en mindre storlek. På Strömpilen träffade jag också Josefin för att köpa ett par oanvända shorts av henne. Dom var nice.

Nu blir det tv-tittande fram till maten skulle jag tro, vi hörs!


vart tog sommarn vägen?

Kom just hem, har spenderat kvällen på Haga hos min fina vän Saba. Vi har bakat/ätit kladdkaka, gått ut med hennes hund, sett på film, pratat och skrattat i massor! Har haft en helbra kväll helt enkelt.

Det har börjat bli väldigt mörkt ute på kvällarna nu och jag gillare inte. Det är ju typ läskigt att cykla hem själv då, haha. Att värmen försvunnit gillar jag inte heller, vart tog sommaren vägen liksom? Aja, man får passa på att njuta av att vara ledig i alla fall nu dom sista dagarna av sommarlovet!

everything will be okay in the end


På bilden ser ni en annan sak jag köpte när jag var i Stockholm, ett linne från BikBok.

THE DOWNTOWN FICTION


Helt okej låt, och hur snygg är inte han som sjunger?!? Mums på han.

JUST GO WITH IT

Igårkväll såg jag filmen Just go with it, väldigt gullig film! En sån där film man blir glad av att se. Så har ni inte sett den tycker jag att ni ska se den!


you gotta stand for something or you'll fall for anything

Har just bakat med mamma, vi gjorde chokladbollar och chokladrutor. Mums! Det är till på lördag då vi ska fira Oskar på riktigt men släkt och så. Nu ska jag städa mitt rum sen får vi se om jag kryper ner i sängen och startar en film eller vad jag hittar på.

Ni får en bild på en av sakerna jag köpte i Stockholm, en ring från Glitter. Love it!

GRATTIS LILLEBROR!!

Idag fyller bror min 13 år, tonåring nu ojoj! Vi firade honom lite snabbt imorse med presenter innan mamma åkte till jobbet och ikväll blir det att gå ut och äta, Oskar får välja resturang själv såklart. Men ah, ville bara säga grattis♥


DAG 4 - STAN

Fjärde dagen åkte vi in till centrum och gick i massa affärer hela dagen, vi gick även till gamla stan en sväng. Kan ju lova att det kändes i benen efter att man gått hela dagen haha.

Tog inte så mycket bilder den dagen men här har ni några i alla fall!





TUMME UPP FÖR DAGEN

Kom just hem från stan, har ju varit där och på nolia hela dagen med fina tjejor. Innan Suzana och Maria skulle ta bussen hem så avslutade vi med kinamat på Great Eastern, mycket gott! Nu ska jag ta på mig lite mer kläder för det börjar bli rätt kallt ute sen ska jag cykla till Jennifer. HUGS



GIVE ME EVERYTHING TONIGHT


9 AUGUSTI

Nu åker jag ner på stan för att träffa Jennifer, Suzana och Maria. Har inte träffat dom på ett tag så det ska bli superkul! Planerna är bland annat att gå på nolia och senare äta middag på stan, sen får vi se om det blir filmkväll hos mig eller Jennifer. Men nu måste jag skynda mig till bussen, ha en bra dag allihopa för det ska då jag ha! ♥


Bild 1: Jag och Jennifer. Bild två: Maria och jag. Bild 3: Suzana och jag. Bild 4: Suzana och jag.

DAG 3 - SKÄRGÅRDEN

Tredje dagen i Stockholm åkte vi färga till en ö som hette Grinda och var där hela dagen. Det var väldigt fint där måste jag säga, soligt och varmt vare också så dagen blev kanon!

Haha måste bara få berätta en liten grej som hände där också.. Det var en snygging på båten som jag hade spanat in lite, sen när vi gått av båten så gick han och hans kompisar bakom mig och pratade. Då hörde jag hur en av hans kompisar sa "Visst var det hon du tyckte var snygg?" sen han den snygga ba "Vem då?" då svarade hans kompis "Men hon som går framför oss som du pratade om på båten!" han ba "Haha jaa"

Haha, det var lite kul tyckte jag. (a)







08-08-2011

Idag cyklade jag ner på stan en sväng, skulle kolla om en present till brorsan som fyller år snart. Hittade inget bra så börjar få lite smått panik eftersom han fyller år om två dagar. Så det blir att gå till Strömpilen ikväll och se om jag hittar något där annars får jag leta vidare imorgon helt enkelt.


lillebror på bilden

TONIGHT



På bilderna ser ni vad jag har gjort ikväll.. suttit i sängen och tittat på film medan jag ätit vindruvor. Helt okej kväll. Såg filmen Superbad och den var ganska kul faktiskt, helt klart sevärd i alla fall!

DAG 2 - GRÖNALUND

Andra dagen var vi på Grönalund, här är några bilder från de!







WORK

Kom just hem från jobbet. Har ju haft semester så har inte jobbat på över en månad men fått semsterlön som låg på lika mycket som jag brukar få. Så det har ju inte varit helt fel om man säger så ;).

Nu ska jag se ett avsnitt av Prison Break sen ska jag laga mat med mamma, tacos blire!

don't you worry cause i gonna have a real good time

Mamma, pappa och brorsan åkte nyss iväg, dom skulle på middag hos några. Själv stannar jag hemma för Emilia kommer snart till mig och då ska vi laga mat. Det blir grillad kyckling, potatissallad, vanlig sallad och sånna där bröd man värmer i ugnen.. mums! Sen blir det troligtvis att se en film eller göra något annat inne, ut går vi då inte för det spöregnar haha.
En chill tjejkväll blir det alltså!



DAG 1 - RESAN DIT

Har lagt in bilderna från Stockholm på datorn så tänkte visa några bilder från resan dit. Tar en dag i taget så imorgon kommer bilderna från andra dagen osv osv.






HOME

Kom hem från Stockholm för någon timme sedan. Har haft tre bra dagar i huvudstaden (fem om man räknar med resan dit och tillbaka) och hunnit göra det jag ville så nu är jag nöjd. Bilder kommer!

Har hittills bara suttit och läst alla blogginlägg jag missat på Bloglovin.. tog över en timme haha. Nu ska jag packa upp alla grejer och kläder ur väskan sen får vi se vad jag hittar på. KRAM

STOCKHOLM NU

Nu åker jag till Stockholm, kommer hem på fredagkväll! Heejdåååå

RSS 2.0