NYÅR

Har precis duschat och packat allt. Nu ska vi åka till farmor och vara där hela dagen, senare klockan åtta får jag skjuts till Vännäs och tar tåget därifrån till Umeå. Valle möter mig på Östra stationen sen är jag hos han resten av kvällen och på tolvslaget befinner vi nog oss på stan. Blir nog en bra nyår! Vad ska ni göra idag?


förra året bar jag långklänning på nyår, iår blir det något mycket enklare

30 DECEMBER 2011


Två bilder från idag när jag och brorsan var på bio och hade laddat upp med dricka, godis och popcorn. Inte dåligt asså. Filmen(Tintin) var ganska bra faktiskt, jag som skrattar åt allting tyckte den var kul iallafall! Nu ska jag göra fruksallad med mamma sen får vi se vad som händer resten av kvällen. Hejsvejjs!

i like it when you smile, but i love when i'm the reason

Hade en väldigt mysig kväll med min pojke igår, han gör mig glad den killen. Fredag idag då. Vaknade för ungefär en timme sen av att telefonen ringde, har hunnit äta frukost och läst bloggar. Nu ska jag sy klart en kofta som jag funderar på att ha på nyår. Efter det ska jag och lillbrorsan åka ner på stan och gå på bio eftersom jag fick två biobiljetter av honom när jag fyllde år. Tintin har vi tänkt se. Blir nog bra!


två bilder på mig och finaste lillebror

MINA SENASTE INKÖP


En bild på det jag köpte på stan i tisdags. En vit stickad tröja, en rosa bh och lackleggings.

Blev en runda på stan idag också med Maria och Saba. Goa tjejer det där! Ett vitt transparent linne, två par trosor och en necessär fick följa med mig hem. Nöjd tjej! Dock har jag handlat upp alla julklappspengar nu och lite till så ska försöka att inte köpa något massa kläder på ett tag, får se hur det går.

Your Royal Shine-Ness OPI Nagellack

Har haft en bra dag med min fina som kom hit igår och sov över till idag. Nu ska jag spendera lite tid med lillbrorsan sen väntar en lugn kväll framför tvn eller en film. Kram!


Två nagellack som jag fick i julklapp. Testade det första i måndags, alltså det på andra bilden. Det är typ silver/metallic/glitter. Skitsnyggt iallafall om ni frågar mig! *Tips, tips!*

birthday present from my darling


Min födelsedagspresent från Valle, har haft på mig det sen jag fick det. Tycker det är jättefint! Tack igen älskling!

MINA JULKLAPPAR



600 kr • plattång • 2 st OPI nagellack • 2 st OSIS dust it • pärlörhängen • 3 små örhängen • SOLO-prenumeration i ett år • mascara • kroppsglitter • ett häfte med massa recept
+ arvgods och en låda att ha grejer i som inte är med på bild

NÅGRA BILDER FRÅN JULEN 2011

Kom just hem från stan, fick med mig en del grejer hem, visar senare. Var iaf där med Maria, var jättekul att träffa henne igen. Sen lunchade vi med Ida och Fei på kinaresturang som det också var jättekul att träffa. Nu ska jag städa mitt rum, måste packa upp allt ur väskan och plocka bort lite saker.

Medan jag ändå sitter här tänkte jag bjuda på några bilder från julafton. Here you go!



AT THE MOMENT

Sitter för tillfället och pratar med min fina på skype medan han spelar gitarr för mig och jag dör litegrann. Så fint. Längtar tills imorgon då jag får träffa honom igen, händer massa andra roliga saker imorgon också. Blir en bra dag!

DETTA HADE JAG PÅ MIG PÅ JULAFTON

Hade tänkt ta en "outfit bild" sen sprang lillkusinen och mosters hund förbi, men det blev ju fint ändå hahha. Såg ut sådär på julafton iallafall. Som ni kanske märker har jag just lagt in bilderna från helgen på datorn så imorgon kommer bilderna från själva julafton, kika in då! :)

U P P D A T E

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg nu när jag har tid. Gårdagen blev lyckad med massa god mat, trevlig släkt och fina presenter. Kan visa vad jag fick nångång när jag kommer hem, ifall ni skulle tycka att det är intressant? Har tagit några bilder också så dem lär komma upp här snart skulle jag gissa. Nu ska vi iallafall ut en sväng så måste börja röra mig utåt nu. Ha en bra dag så hörs vi!

23 DECEMBER, DAGEN INNAN JULAFTON

Kom hem från min finaste♥ för ett tag sen. Har hunnit äta lunch och packat min väska så om ett tag så åker jag och familjen till mormor och morfar, vi ska fira jul där. Kommer ta med mig datorn dit så kommer troligtvis att blogga medan jag är där så ni vet. Jaja. Ha en toppen dag allihopa!


En bild från förra julen på min fina kusin Caroline och jag.

Boy You're Amazing, Just The Way You Are

Jullov nu och bara två dagar kvar till julafton, underbart! Hade julavslutning idag på skolan, det var trevligt. Sen har jag spenderat resten av dagen med Valle, det blev stan sen Strömpilen och avslutades hemma hos mig i soffan framför tvn innan han skulle hem och äta middag. Har duschat och gjort mig iordning nu så ska gå till Valle och vara där resten av kvällen, ska sova där sen också. Myspys! Hoppas ni får en lika trevlig kväll som jag, höres!


21 DECEMBER, GRATTIS TILL MIG SJÄLV



Nu är jag alltså 17 år, känns bra! "Bara" ett år kvar tills jag är 18 nu, haha. Vaknade av att mamma, pappa och Oskar väckte mig med sång och paket, och klassen sjöng just för mig det var ju trevligt! Har iallafall haft en bra dag hittills, hoppas ni också hare bra! Kram!

when the clock strikes over 11:59 to 12:00..

Haha typ sant, fast jag har bestämt att jag ska sova innan klockan tolv ikväll.


F I N A L L Y

Äntligen klar med all läxa! Och det känns hur skönt som helst. Nu ska jag bara öva på min redovisning som är imorgon. Men först väntar duschen. Cya later!

Vad Vore Jag Utan Dina Andetag


Två pics från igår, hade vågat håret på morgonen med min nya wavemaker som ni ser.

Bra dag hittills, nu väntar läxa igen. Måste öva på min redovisning jag ska ha imorgon samt skriva klart en svenskauppguft. Tråkigt, men sånt som måste göras. Och efter det är jag helt klar med plugget innan jul, underbart. Och imorgon fyller jag år!!

BILDER FRÅN FIKAT PÅ CAFÉ STATION




T I S D A G

Ska snart börja röra mig mot skolan, har bara två lektioner idag så det blir en lugn dag. Sen efter skolan ska jag, Suzana och Maria gå till stan och fika. Får se om några till föjer med eller inte. Blir trevligt i alla fall!


Suzana, jag och Maria på skolavslutningen.

SVAR PÅ KOMMENTAR

Kom hem för sisådär en halvtimme sen. Har haft en lektion, julgård på Midgård, stan och julklappsköp med Suzi och Madde sen middag med ett gäng härliga tjejer hos Aline. Bra dag helt enkelt! Men nu äre roliga över, plugg väntar resten av kvällen.

Tänkte passa på att svara på en kommentar innan jag börjar bara.


Svar: Linnet har jag ärvt av min moster, hon köpte det innan hon tog studenten för typ sex år sedan så jag tror inte att det finns att köpa längre.

GÅRDAGENS EMMA

Såhär såg jag alltså ut igår när jag blev firad.

Fjärde advent idag då. Har spenderat största delen av dagen i sängen för jag har haft så sjukt ont i magen, som tur är börjar det gå över nu. Annars så har jag faktiskt gjort lite läxa, har en uppgift som ska in på onsdag och en redovisning till samma dag. Har kommit en bit på vägen nu iaf. Har även testat mitt nya rosa nagellack och imorgon ska jag testa min nya vågtång! Det var två av sakerna jag fick igår som jag även ville ha väldigt mycket så jag är mer än nöjd.

NÅGRA BILDER FRÅN GÅRDAGEN


Gótårtan, fin och god blev den.

Jag öppnar paket, började med det största såklart.

Carro, Oskar och Fredrik.

Mormor, mosters hund och en bukett jag fick.

17 DECEMBER

Har ätit massa gott, spenderat tid med trevliga personer och fått fina presenter. Nöjd tjej!


En bild från idag på mina fina kusiner Caroline och Elina och jag. (carros bild)

FÖDELSEDAGSFIRANDE I FÖRSKOTT

Som jag skrev igår så kommer jag bli firad idag, fyller egentligen år på onsdag men det är inte så många som kan komma tre dagar innan jul så idag blev mer passande. Om ungefär en timme så kommer alla, så måste börja göra mig iordning nu. Pusshej!

FRIDAY

Äntligen fredag! Har haft en bra dag och är rätt säker på att den här helgen kommer bli hur bra som helst. Ikväll blir det middag med familjen, mormor & morfar och moster & hennes kille, bara trevligt. Och senare ikväll kommer Valle till mig. Sen imorgon kommer en del ur släkten hit och ska fira mig, så paketöppning, tårta och skönt folk står på schemat imorgon! Kan det blir bättre? Tror inte de!



Två bilder jag tog vid älven för någon månad sedan ©

ONLY ONE WEEK LEFT!


Har lite bildbrist just nu så ni får en bild på en outfit från i helgen, dålig bild men den får duga.
Drygaste skoldagen i veckan avklarad - check! Så nu blir det ganska chill tills på måndag igen, eller förhoppningsvis fram till lovet. Ikväll har jag stått i köket hela kvällen och bakat, så imorgon blir det fikaförsäljning igen med Suzana och Martina. Blir nog bra det.
Ps. bara en vecka kvar tills jag fyller år! :D

AAAHW SÅ SÖT, VILL OCKSÅ HA EN


LUCIA


En bild från idag, luciatåget var fint som vanligt! Annars så har dagen varit oerhört lugn, har bara haft en lektion så innan det blev det film och fika med mina fina vänner. Inte dåligt. Och ikväll får jag träffa Valle en stund också, inte dåligt det heller.

You're Twenty-Four Seven On My Mind

Hejsansvejsan! Sorry för dålig uppdatering igår och ingen idag. Men har annat för mig än att sitta vid datorn. Sista provet innan jul avklarat, bara en redovisning kvar och ett litet arbete. Skönt! Ska göra bort det så fort som möjligt så att jag kan njuta av läxfria dagar fram till lovet, skulle vara underbart.

Imorgon är det lucia mellan 8.30-9.30 sen har jag hål till 13.00. Känns lite onödigt men blir nog bra ändå för det är planerat film och fika imorgon med några av mina klasskamrater. Tumme upp!


Små figurer som jag och pappa gjorde igår av cenitlera haha. Ganska gulliga tycker jag. Jag gjorde tomtenissen och pappa gjorde tomten, måste erkänna att pappas blev najsigare.

FRUKTSALLAD & GLASS


En bild från igårkväll, gjorde en liten fruktsallad med Valle sen åt vi glass till det. Mums! Hade en superbra och mysig kväll kan jag lova. Idag är planerna att plugga till psykologiprovet som är imorgon, baka mer lussebullar och pepparkakor och sy om lite kläder. Cya!

You're Somebody's Reason To Smile

Idag har jag städat mitt rum, har bara kvar att dammsuga nu men det får bli imorgon. Har även gått en promenad ner på stan med mamma och fått en lite längre vinterjacka, tack mami!♥ Sen har jag bara hunnit duscha, äta en supergod middag och sett julkalendern. Kvällen kommer spenderas hos Valle, ska börja röra mig dit nu faktiskt. Ha en bra kväll!


MUSIC

Jag är väldigt less på mina Spotifylistor.. känns som att jag lyssnat på varje låt tusen gånger nu. Så det skulle vara jättesnällt om ni läsare skickade lite bra musik till mig, skicka gärna eran bästa spotifylista i en kommentar vettja! Skulle uppskattas. :)

FRIDAY

Sitter på skolan men har egentligen slutat för att matten är inställd. Håller på att se klart filmen med Suzana som vi började se igår, riktigt spännande just nu! När den är slut ska jag cykla hem i snöstormen sen ikväll blir det att vara med mina brudar Myra och Emilia!


You Kissed My Lips And You Saved Me

Har haft fullt upp idag. Började dagen med att sälja fika på Universitetet med Suzana och Martina från 10-14 med en del pauser där emellan. Sen gick jag och Suzi hem till mig och fikade medan vi såg en film, dock hann vi inte se klart hela innan hon skulle hem så ska ta med mig filmen till skolan imorgon så vi kan se klart den. Efter middagen har jag gjort läxa, eller rättare sagt en skoluppgift som ska lämnas in ikväll. Gjorde klart den för ett tag sen och kom just ut ur en härlig dusch. Nu tänker jag ta det lugnt resten av kvällen, chillmode: ON.

Adele - Set Fire To The Rain Remix (Moto Blanco Radio Edit)



7 DECEMBER

Om exakt två veckor fyller jag år, det börjar faktiskt bli dags att räkna ner nu!
Iallfall. Kom hem från skolan för ett tag sen, lång skoldag på onsdagar. Men när den dagen är över går det hur snabbt som helst tills det är helg så det är nice. Nu ska jag göra bort lite läxa innan middagen, ska äta pannkaka♥ hihi glad tjej. Sen ikväll måste jag baka för ska sälja kakor och sånt på universitetet imorgon med några klasskompisar.



Live Every Day Like It's Your Last

Ikväll kom moster förbi och klippe mitt hår och gjorde slingor. Hon är så duktig min moster, blir lika nöjd varje gång! Dock kom jag just på att jag glömde att ta före-bilder.. men ni kan få se resultatet när jag tagit mig tid att ta kort på det. Men nu står fikat på köksbordet så ska börja röra mig ditåt nu. Hejs!


Remember yesterday, dream about tomorrow, but live today.

N I C K E L B A C K

When We Stand Together

Lullaby

Trying Not To Love You

SNÖ ♥

När jag tittade ut genom förstret idag blev jag lite förvånad. Det ligger snö på marken!! Haha glaad tjej. Hoppas att det håller sig nu så att det inte bara smälter bort på en gång.


Två bilder från förra vintern, taggar slalom!

P E P P A R K A K S B A K



Två bilder från ikväll då jag och lillebror gjorde pepparkakor. Både jag och Oskar lär ju få ont i magen av all deg vi åt men det går ju nästan inte att låta bli haha. Har iaf just kommit ut ur duschen och nu tänkte jag börja med plugget, har prov på tisdag så. Kramhej!

its the most wonderful time of the year

December är mysigt. Att se julkalendern på morgonen, fira julafton, öppna paket, äta lussebullar och dricka glögg. Och det är mindre än tre veckor kvar tills jag fyller år, hur nice? Men gatorna är inte vita än, snön har inte synts till och det suger. Men snart så, det är bara att hålla tummarna.


I WANNA BE FOREVER YOUNG

Nu är jag fixad och klar. Väntar bara på Jennifer som kommer förbi om några minuter sen fortsätter vi till Martina för party! Ha en kung kväll allihopa för det ska då jag ha!


Hey Baby Drop It On the Floor

Hade en trevlig kväll igår med en fin person. Idag har jag varit på julmarknad med familjen, slagit in några julklappar och bara tagit det lugnt. Ikväll blir det däremot inte lika lugnt, party hos Martina väntar, blir nog hur bra som helst! Men nu väntar duschen, uppdaterar senare!


Några bilder från Alines fest för några veckor sen, som förövrigt var awesome!
Det är hennes bilder också, hoppas det är okej att jag lånar dom.

real girls aren't perfect - perfect girls aren't real

Hemma från skolan, dagen har bestått av en massa fotande. Först skulle vi fota sagofigurer och sen en annan uppgift till webbdesignen. Men det är kul! Och nu är det helg så dagen fortsätter i en god riktning. Men nu ropar morsfarsan att det är mat så ska gå och äta, skriver senare!


Yttligare två bilder på mig från förra torsdagen.

G O D NA T T

Jag blev just klar med matteläxan som ska lämnas in imorgon, 28 tal där det var a, b, c, d på nästan alla. Så har räknat matte nästan hela kvällen och nu väntar sängen. Natti

NYTT I GARDEROBEN - behålla eller inte?

Här har ni mina inköp från veckan, en svart skinnjacka och en klänning att använda vid lite finare tillfällen. Dock ger bilden tyvärr inte klänningen rättvisa, den är mycket finare på. Behöver eran åsikt, vet inte om jag ska behålla skinnjackan då jag har en annan som är brun sen förrut, ni kan se den i det här och det här inlägget. Så, vad tycker ni - behålla eller inte? Tyck till!


TWO PICS FROM TODAY



Två bilder från idag. Den första från fikapausen på Café Station och den andra tog jag efter lite shopping på BikBok innan jag cyklade hem, tycker att jag fick en snygg påse eller vad man ska kalla det! Och i bakgrunden skymtar ni min otroligt coola rosa cykel.

1 DECEMBER

Första december idag! 21 dagar kvar tills jag fyller år och 24 dagar kvar till julafton. Inte dåligt. Dock känns det inte som december eftersom det inte kommit någon snö än, hur lång tid ska det ta innan den kommer egentligen? Känns som att jag väntat i evigheter. Jaja. Började såklart dagen med att se julkalendern på tv, börjar bli som en tradition nu typ. Och idag efter skolan har jag och några tjejer i klassen planerat att ta en fika på stan, blir bra det!

RSS 2.0