WANTS



Något jag väldigt gärna skulle vilja ha just nu är ett silvrigt glitternagellack och en silvrig glitterögonskugga. Någon som vet var det finns att köpa? Snyggt äre iaf!

31 OKTOBER - bilder från i fredags

Att få sova i sin egen säng efter att ha sovit borta hela helgen är ju inte dåligt skönt! Att vakna upp på en måndag och inse att det inte är skola idag är ju inte heller helt fel. Plus att solen skiner ute och att det inte är så kallt. Blir nog en bra dag idag!

Bjuder på några bilder från i fredags.

Gómiddan, tacos är ju standard!

Natthumor, väldigt moget också (y)

Suzi och jag, stora sovtröjor är ju givet när man sover borta

Vadå gott!?

boy you got my heartbeat runnin away

Hejsan hoppsan! Lov nu och det känns hur skönt som helst! Har haft fullt upp i helgen också, vilket ni kanske märkt på uppdateringen som varit lika med noll haha.

I fredags efter skolan åkte jag, Jennifer, Maria och Suzana hem till Jennifer och var där hela kvällen. Blev en massa prat, skratt, god mat, idol- och film-tittande. Hade en asbra kväll iaf med mina fina tjejor! Kom hem från Jennifer på lördagen ungefär klockan fyra och då var det bara att dra vidare till Saba på en annan tjejkväll med henne och fem till. En till asbra kväll alltså!

Kom hem idag igen klockan fem och nu har jag bara tagit det lugnt ett tag och ätit lite, tänkte börja läsa igenom dom 200 inläggen på Bloglovin' som jag missat under helgen. Senare ikväll ska jag vara med Emilia, blir bra det!

Super Bass - Nicki Minaj

take me as i am or watch me as i go


we♥it

It's The Way I'm Feeling I Just Can't Deny

Två dagar kvar till lov, och två prov väntar.. ett imorgon och ett på fredag. Ingen lugn stund här inte. Är väldigt skol-less nu, men snart så, snart får jag mitt efterlängtade lov!

Nu ska jag göra mig iordning för sängen och gå och lägga mig och läsa igenom det sista inför morgondagens prov. Godnatt people!

Rihanna feat. Calvin Harris - We found love

We Found Love In a Hopeless Place



Bild 1: Lillebror. Bild 2: Mys framför öppna spisen. Bild 3: Kusin Ville.

Min lilla kusin Ville, som ni ser på tredje bilden, tycker att tvättmaskiner är häftiga, fick höra flera gånger "Emma kom och kolla, den centrifugerar!!" Haha gulligt.

don't cry because it's over, smile because it happened

Kvällen kommer tråkigt nog bestå av plugg, har företagandeprov på torsdag och matteprov på fredag. Men det är bara fyra dagar kvar tills höstlovet så det är bara att hålla ut! Det ska bli så sjukt skönt med lov, håller ni inte med?



24 OKTOBER



En kanske tydligare bild på hur mitt hår såg ut i det här inlägget. Några undrade hur jag hade gjort det och jag hade bara delat upp håret på sidan i tre rader liksom, sen tvinnat det och satt fast med små hårsnoddar. Inte svårare än så! Tror att det kanske hade varit snyggare med inbakade flätor, jag försökte det först men gav upp ganska snabbt då jag var för dålig på det haha!

we'll say our goodbyes, you know it's better that way

Mår fortfarande inte så bra, men bättre iaf. Har faktiskt varit duktigt och pluggat två timmar nyss, har två prov till veckan så tänkte att det var lika bra att börja nu. Snart ska jag äta middag och efter det måste jag fara och jobba. Inte det roligaste på en söndagkväll då man bara vill chilla men det funkar. Tjänar ju pengar liksom! Nog om det. HUGS


cool osv

no one can control me, cause this is what I'm made of

Söndag idag och klockan är snart två, i vanliga fall skulle jag ha varit och jobbat nu men jag har så sjukt ont i magen så jag orkar inte just nu. Skjuter upp det till ikväll istället. Nu ska jag fortsätta tare lugnt och förhoppningsvis mår jag bättre snart. Hörs!


all the things you'd say, they were never true

Lördag idag och mina planer är bara att vara hemma ikväll, är ganska trött och känner inte för att göra så mycket. Så en filmkväll med chips och dricka med familjen blir bra. Ha en bra kväll!



Två bilder från idag när vi var i en lekpark, var tvungen att testa en grej själv också haha!

Life's What You Make It


LÄPPSTIFT OCH NAGELLACK



Lite småshopping från igår. Förresten så kom min beställning från Nelly.com idag, och varken klänningen eller jumpsuiten var lika fina irl. Dom blev som ballonger på mig typ, satt inge bra på mig alltså. Lite besviken tjej här, kändes inte så värt då jag måste betala över 100 kronor frakt nu för ingenting, men men. Vad gör det om hundra år!

21 OKTOBER



Haha charmig bild.. tur Ville är söt iaf! Som ni ser på bilderna, som är tagna för bara någon minut sen, så är jag är med min lilla kusin Ville. Ni kanske känner igen honom från det här inlägget. Jag och brorsan är barnvakter ikväll kan man säga. Nu ska vi göra popcorn och ta fram fruktsallad och kladdkaka, gött! Ha en bra kväll folket, hejs!

Btw, idag är det exakt två månader kvar tills jag fyller år hihi!

You Light Up My World Like Nobody Else

Känslan då man vaknar klockan sju och får somna om igen är ju inte dålig kan jag lova! Hade utvecklinssamtal 10.20-10.50 idag och då äre ju inga lektioner på hela dagen, skönt! När vi var klara där så följde jag pappa på några ärenden sen gick jag en sväng förbi Strömpilen, blev lite shopping, och kom just ut ur duschen. Nu ska jag fortsätta njuta av min lediga dag och att det är helg nu, cya!





Dom sista bilderna från förra helgen!

I would lie and say that you're not on my mind



Take As I Am Or Watch Me As I Go

Åh vad skönt det är att ha gjort bort provet! Det blev en sväng på stan efter skolan, köpte ett halsband som jag visar senare ikväll eller imorgon. Kom hem för inte så länge sen och nu ska jag och pappa äta sen ska vi till trafikskolan på någon kurs så att jag får börja övningsköra sen. Längtar!

20 OKTOBER

Sovmorgon idag men steg upp vanlig tid ändå för att hinna förbereda mig lite till för provet. Nu ska jag välja kläder och fixa mig sen blire skola. Hörs senare idag!


BESTÄLLT

Beställde just kläder från Nelly.com, det blev den blåa klänningen från det här inlägget och jumpsuiten ni ser på bilderna här nedan. Nöjd tjej!


ÖGONGODIS

Hemma efter en lång skoldag och har just bakat en kladdkaka! Det behövs något gott att trösta sig med när man måste plugga hela kvällen då man har prov imorgon. Och vad sitter inte bättre än en kladdkaka då liksom!?


Cam Gigandet och Leonardo Dicaprio när han var ung. Ögongodis, oja!

we.heart.it


VILKEN ÄR FINAST - BLÅ ELLER ROSA?


I Was Made For Loving You Baby

Regnet öser ner ute just nu men jag hann hem innan det började regna som tur var. Hade idrott som sista lektion, bodypump som är både jobbigt men kul, sen cyklade jag hem och nu har jag precis kommit ut ur duschen. Skönt. Nu ska jag göra mig lite fika och sätta mig framför tvn en stund. Later!



Bild 1: Lillebror. Bild 2: Kusin Ville. Bild 3: Morbror efter älgjakten.

17 OKTOBER

Måndagar är tv-dagar, alltid nånting bra på tv då. Så nu tänkte jag lägga bort allt plugg för ikväll och sätta mig framför tvn istället. HUGS


två till bilder från helgen

I Can Do It Like a Brother, Do It Like a Dude

Hemma från skolan, nu blir det läxa tills middagen sen får vi se vad som händer, förhoppningsvis är jag klar med skolarbetet jag måste hinna göra idag iaf. Höres!

Bjuder på tre bilder från helgen. Fyrhjulningskörning, promenader och julgransletning.



känslan av att vara där ingenting kan stoppa mig

Söndag idag. Har just suttit och läst ut en engelsk bok, ett skolarbete som ska vara klart vecka 46 men eftersom jag inte gillar att läsa så gjorde jag bort det i helgen haha. Så nu har jag bara kvar att skriva en bokrecension om den.

Idag vet jag inte riktigt vad vi kommer hitta på, ska iaf ut en sväng snart då det är så fint väder ute. Tar med mig kameran såklart så jag har några bilder att bjuda på när jag kommer hem!


Två bilder från förra sommarn på min gulliga kusin Ville som också är här!


15 OKTOBER

Är hos mormor och morfar som ni vet om ni läste förra inlägget. Idag har vi hittills bara varit på några affärer, fick brorsan att köpa en parfym som luktade hur gott som helst! Själv köpte jag bara lite skolsaker, typ pennor och sudd. Snart ska vi åka till Bjursele och vara där ett tag för mormor och morfar har stuga där. Så måste börja göra mig iordning nu, höres!


I look calm but in my head i've killed you three times

Har just packat klart min väska och nu väntar jag bara på att maten ska komma, mamma har beställt pizza, mums! Efter vi ätit så åker vi till mormor och morfar och kommer vara där hela helgen. Blir bra med en lugn helg den här gången, även fast förra helgen ägde! Det är alltid skönt att åka iväg ibland bara. Nämen. Vad ska ni göra i helgen då? Händer det nåt skoj? :)


bild från we♥it

13 OKTOBER

Ingen bloggning idag förrän nu, har haft fullt upp hela dagen. Efter skolan mötte jag mamma på stan, vi gick och köpte örhängen på Guldsmedjan. Sen när jag kom hem så fungerade inte internet så då gjorde jag lite läxa och ikväll har jag jobbat. Nu tänkte jag läsa bloggar innan jag börjar röra mig mot sängen. Natti!

hatar när det händer


by now you should know I can't be tamed

Idag efter skolan träffade jag Maria på stan, vi satt och fikade & pratade tills båda skulle hem och äta. Trevligt trevligt! Efter maten gick jag ut på en promenad och nu ska jag läsa min engelskabok så jag kan skriva en bokrecension om den sen, skolarbete ni vet. Men men, cya!


if you like her, tell her because she won't wait forever


Darlin' You Give Love a Bad Name


Bild från idag när jag kommit hem från skolan, var ganska less efter idrotten som vi hade som sista lektion. Bjuder på den i alla fall haha. Btw så hade vi brottning på idrotten och det gick fan bra! När jag kom hem tog jag en powernap i en timme sen åt jag middag. Nu ska jag börja med plugget hade jag tänkt, har mycket i skolan nästa vecka och veckan efter det så det är lika bra att börja nu!

Ps. det var nollgradigt när jag cyklade till skolan imorse så vinterjackan fick åka på. Tagga vintern!

CONVERSE ALL STAR




JUST NU: ser på tv och äter morötter med dipp!


Life's What You Make It

Hemma från skolan, eller har varit hemma ungefär en halvtimme. Nu blire tv tills maten är klar sen får vi se om jag gör läxa ikväll eller vad jag hittar på. Uppdaterar senare i alla fall. Höres!


starting from zero we have nothing to lose

Dagen har spenderats hos farmor, kom hem för en timme sen. Vi har krattat löv, och det var inte lite löv kan jag lova! Tog typ hela dagen. Blev en promenad förbi farfars grav också och förbi en godisaffär där vi köpte lite gott.

Tror att jag ska gå och lägga mig nu, kom ju hem mitt i natten efter festen igår och fick inte sova länge idag så jag är trött. Har gått osminkad idag så det är bara att sova på en gång, skönt. Men innan det bjuder jag på några bilder från idag!






you can take my breath away

Hade en sjukt bra kväll igår måste jag säga! Dock hade jag inte med mig kameran så tog inga bilder. Men men. Har just suttit och läst alla inlägg på Bloglovin' som jag missat, typ 100 stycken haha. Nu ska jag klä på mig sen ska jag följa med familjen till farmor och vara där resten av dagen. Får se om jag tar med datorn eller inte. Annars hörs vi ikväll!


LÖRDAG

Hittills idag har jag hunnit med att jobba, gått till Strömpilen, och duschat. Nu ska jag välja kläder och börja fixa mig så jag är klar innan middagen. För efter jag ätit ska jag hämta upp Jennifer sen får vi skjuts till Martina som har 18årsfest! Om jag hinner så skriver ett till inlägg innan jag far. Hörs!


when the sky is falling, I'll be standing right next to you

Fredag idag! Känslan då sista lektionen i skolan är slut och man äntligen har helg är ju inte dålig precis! Har planer för hela helgen också så det är nice. Ikväll ska jag vara med min saknade vän Saba, får se vad vi hittar på men det blir nog asbra hur som helst. :)

Nu: städa rummet och byta sängkläder sen äta gómiddag!


be you and believe in yourself



it's not a big thing if you leave me

Ikväll har jag räknat tre sidor i matteboken och snackar med folk på skype. Nu ska jag tvätta bort sminket och gå och lägga mig hade jag tänkt, var så sjukt trött imorse när jag vaknade så tänkte att jag skulle gå och lägga mig tidigt ikväll. Hörs imorn, sweet dreams!


CRAZY STUPID LOVE

Hellu! Har en kort rast nu sen fortsätter lektionen så tänkte passa på att blogga lite. Tänkte bjuda på ett filmtips, The Crazies, en skräckis som jag såg i helgen med en kompis. Väldigt bra film med många ryck. Var mörkrädd nanting efter det. Klicka här för att se trailern!

På tal om film så är jag väldigt sugen på att se filmen här nedan på bio, har hört att den är bra och den verkar bra också. Någon vänlig själ som skulle vilja följa?

 


banana and chocolate


Detta åt jag och brorsan ikväll medan vi såg på tv, banan som man doppar i smält choklad. Det är hur gott som helst, så lär ju göra det fler gånger.

Annars ikväll så har jag bara tagit det lugnt, har inte gjort nå matte som jag tänkte. Så det får bli imorgon istället eller nåt. Nu ska jag i alla fall börja göra mig iordning för sängen. Godnatt!

FJÄRDE OKTOBER

Kom just hem, har varit och hälsat på farmor sen jag slutade skolan idag vilket var tio över ett. Faster var också där och senare som pappa och därefter Caroline. Är fortfarande trött efter dagens idrottslektion då vi hade kondition och styrka. Mina armar är typ som spaghetti haha. Så kvällen kommer bestå av vila och en del matteräknande, hur mycket det blir får vi se. Men men, vi höres!


MITT RUM


Såhär ser alltså mitt rum ut.
Har rosa/röda detaljer just nu men brukar byta ut dom till andra färger ibland för att få lite omväxling.

I Don't Mind If You Don't Mind


"I wish that you could see, all that's left of me
In this land of broken dreams, I still try to believe."

3e Oktober 2011

Måndag idag, ny vecka, nya möjligheter.. och nya läxor, haha. Nä men, det är galet vad tiden går snabbt, det är ju bara en månad kvar tills höstlovet och efter det är det inte så lång tid till jullovet.

Vaknade av att solen lyste in genom mitt fönster, sol = glad Emma. Har just ätit frukost och nu ska jag börja fixa mig. Börjar 10.40 idag, har en lektion sen behöver jag inte gå på engelskan eftersom jag redan hållt mitt tal och psykologilektionen är inställd. Så jag och mina bruds ska gå till Subway och äta lunch där har vi bestämt. Trevligt!

CONVERSE

Idag efter att jag varit och jobbat gick jag förbi Valle och hämtade mina skor som hans pappa hade fixat till mig när han var i USA. Glaaaad cheeey hihihi.


gårdagens shopping + dagens händelser

Vaknade för ett tag sen, nu ska jag göra/äta lunch sen ska jag jobba restan av dagen. Kommer hem till middan och när jag har ätit måste jag räkna matte. Typ så mina söndagar brukar se ut, jobba och läxa. Boring.

Nog om det. Köpte ju nya kläder igår på Häggströms, och hittade bilder på plaggen på internet så jag orkade inte ta kort på dom själv haha. Men här har ni bilder på det jag köpte iaf! Dock är jeansen mörkare irl än på bilden.


the sun goes down, the stars come out

Lördagskväll och jag har hunnit med att äta godaste middagen med familjen och mormor & morfar, duschat och fixat mig. Ska snart bege mig till en kompis, men innan det ska jag döda lite tid genom att städa mitt rum.


Sometimes when I say "I'm okay" I want someone to look me in the eyes, hug me tight and say "I know you're not".

NYKLIPPT

Hittills idag har jag hunnit med att åka till Häggströms i Lögdeå sen åkte vi även förbi H&H i Hörnefors, var där med mamma, mormor och moster. Fick med mig ett par jeans och en t-shirt hem, nöjd tjej! Bilder kommer upp senare.

Nu tror jag att jag ska ta en powernap eftersom att jag gick och la mig ganska sent inatt och var tvungen att stiga upp tidigt. Efter det blir det att duscha, äta middag sen planera kvällen. Höres!


Bry er inte om mitt fejs på bilden, tänkte bara visa hur det blev när jag klippte mig igår. Jag blev nöjd men känns väldigt ovant med lugg kan jag lova.

RSS 2.0