MIN FINA VÄN MYRA


Två bilder på Myra som jag tog igår i kvällsljuset. Tänkte använda dom till en uppgift i skolan!

FEM MÅNADER MED MIN FINASTE IDAG


Jag älskar dig.

KEEP OR NOT?

Hejhej! Idag har jag gått på stan med Myra, trevligt som vanligt. Fick med mig en svart kavaj och ett par jeansshorts hem, nöjd är jag! Kanske visar inköpen senare.


Ni måste hjälpa mig med det här linnet, tycker det är lite för kort på mig. Är det värt att behålla tycker ni?

HARDER BETTER FASTER STRONGER


Ny tygpåse! Tycker om den, dessutom är det fodrad så att man kan ha skoldatorn och sånt i utan att saker går sönder! Plus i kanten. Köpte den av ett UF-företag i klassen som heter Combag UF, 100 kronor gick den på.

for you I've been waiting for a long time

Fredag idag!! Sitter och chillar med Suzana och Therese eftersom lektionen var inställd. Så har bara matte idag, tunnpannkaka till lunch dessutom. Gött. Efter skolan blire stan med brudarna sen har jag inga planer för kvällen än. Hare bra!


Några bilder från en trevlig kväll med fina vänner.

music is my drug


BLEV JUST ÄGARE AV DETTA

Hejhej! Har inte bloggat på ett tag, satt inte ens vid datorn i helgen så, hade roligare saker för mig. :)

Måste iallafall berätta att jag just kommit hem med dessa saker här nedan! Alltså en systemkamera, ett stativ, ett bättre minneskort och en kameraväska. Nu känner jag mig dock lite fattig, pengarna drogs från mitt lönekonto, men har ändå kvar ganska mycket och får min skatteåterbäring snart. Så nu jävlar ska det fotas!


If Friends Were Flowers I'd Pick You

Fredag och helg nu! Dagen började med skola sen var jag med min fina pojke ett tag och efter det skulle jag fota med Myra men kameran jag hade lånat från skolan var ganska dålig så bilderna blev sådär. Nu har jag ätit middag och ska byta om till mjukiskläder eftersom jag planerar att bara vara hemma ikväll. Blir nog myskväll med familjen framför tvn. Länge sen sist så det blir bra. Ha en bra kväll!

Två bilder från i söndags. Jag skulle göra läxa men kröp runt i rabatterna och tog kort på blommor istället, haha.
©

F R E C K L E S


Mindre charmlig och osminkad bild på mig från påsklovet. Något som jag däremot tycker är charmligt är alla fräknar jag fick i ansiktet. Ser ni dom? Dock har dom försvunnit mycket nu eftersom det inte är lika fint och soligt ute längre.

W E D N E S D A Y

Blir en tråkig pluggkväll igen. Måste skriva ett pm till mitt nationella tal som jag ska hålla imorgon, träna på talet och börja på en fotouppgift. Usch så tråkigt. Men det är bara att börja så man blir klar någon gång. Herråå!

True story

fint från we♥it






K I S S E M I S S E


Töt. Känner att jag vill ha en liten kattunge när jag ser den här.

E A R C U F F

Har äntligen skrivit klart mitt nationella tal i svenska nu! Känns jätteskönt. Nu har jag tid att träna på det också eftersom det ska hållas på torsdag. Men det blir ingen lugn stund än, redovisning imorgon så tillbaka in i pluggvärlden nu.

Bilder på en earcuff som jag pysslade ihop på kanske fem minuter i helgen. Tycker den blev ganska frän!

ME, MYSELF AND I

Nu väntar en kväll med massa plugg. Har mycket i skolan den här veckan men ska försöka göra bort så mycket som möjligt ikväll. Hoppas ni får en roligare kväll än mig! Höres.


Två bilder som Suzana tog på mig i torsdags.

P H O T O S H O O T 2

Yttligare en bild på Elina. Denna är min favorit, även den som tog längst tid att redigera. Har bland annat redigerat bort en hårsnodd från armen och ett tjockt hårstrå som var framför det närmaste ögat. Är nöjd med resultatet! Jag kommer iallafall använda bilden till min portfolio i skolan! Vad tycker ni?

 

Copyright ©

P H O T O S H O O T

Bjuder på två bilder på min kusin Elina från när jag fotade henne i tisdags. Tycker att dom blev riktigt snygga faktiskt! Nöjd fotograf och Elina verkar då nöjd med bilderna också så. Tumme upp! Mer bilder kommer.


Copyright ©

Bilder från en trevlig kväll hos mormor och morfar med släkten








ONLY YOU CAN GIVE ME THAT FEELING

Det blir promenad med älskling i det fina vädret nu, hörs! ♥

F O R E V E R Y O U N G

Fest ikväll så ska börja röra mig utåt nu för att möta upp Jennifer först. Ha en awesome kväll!


14 APRIL 2011





Några bilder från helgen hos mormor och morfar. Underbart väder alla dagar!

SUZANA 2


You've got a smile that could light up this whole town

Sitter och väntar på att min fina ska komma hit. Familjen är på middag hos några ikväll så det blir bara han och jag. Hoppas ni får en trevlig kväll!

Bild från we♥it

SUZANA 1

Det är himla kul att sminka, fixa håret och styla någon faktiskt. En av dom bästa sakerna med att fota haha;)
Här är två bilder på Suzana som jag fotade igår. Fina vän!


T O D A Y . A N D . Y E S T E R D A Y

Godmorgon! Idag skiner solen så det blir nog en sväng ut om ett tag. Annars idag måste jag göra lite nödvändiga grejer som att städa och göra lite läxa. Ska baka en cheesecake också hade jag tänkt, får se hur det går. Det är dagens planer iaf.

Igår vaknade jag upp hos min finaste, trevligt som vanigt. Sen mötte jag Suzana vid klockan ett för att jag skulle fota henne till en skoluppgift. Det gick så snabbt så vi gick ut och fotoade lite tillsammans sen också. Blir verkligen roligare ju mer man lär sig om kameran och sånt! Hon var kvar här till efter klockan åtta någon gång.


En bild från igår, fick frukost på sängen av min älskling.

BILDER FRÅN IDAG







Ö R N S K Ö L D S V I K

Imorgon blir det en liten shoppingtripp till Ö-vik med Myra! Blir bra det. Skönt att komma iväg från Umeå ibland också. Så ska packa ihop det jag ska ha med mig nu ikväll redan så slipper morgontrötta jag göra det imorgon på morgonen eftersom jag måste upp ganska tidigt. Jajemen.


Egobild i repris

MYSFAKTOR

Tjennaatjenaaaa! Kom hem igår och skyndade mig till älskling på en gång och var med honom hela kvällen. Idag har jag fotat min kusin Elina, bilderna blev riktigt snygga tycker jag! Ni ska få se några när jag redigerat dom.

Nu ska jag packa upp allt från min väska och städa mitt rum. Tråkigt men nödvändigt. Hörs!



Två bilder från mormor och morfar. Mysigt med kakelugn!

MÅSTE BARA VISA DEN HÄR, HUR SÖT SOM HELST!


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN PAPPSEN

Ännu en fin och solig dag som spenderats i backen. Har tagit en del bilder som ni kommer få se när jag lagt in dom på datorn, blir nog när jag kommer hem. Och idag fyller pappsen år, grattis!♥ Så snart blire gómiddag sen tårta omnomnom. Jaja. Det var allt för mig, tack och hej leverpastej!


6 APRIL 2012

Godmorgon! Solen skiner så idag blir det en dag i backen med pulkåkning, grillning och skoterkörning. Blir nog bra det. Men nu ska jag börja göra mig iordning så måste dra, hejsvejs!


Tre bilder från en annan gång hos mormor och morfar.

TODAY I'M WEARING THIS


Såhär har jag gått runt idag. Kort skoldag med bara en lektion sen en sväng på stan med älskling, kommer inte träffa honom på flera dagar nu för båda åker bort. Men det är väll bra att längta lite efter varandra ibland. Nu ska jag packa min väska sen åker jag och familjen till mormor och morfar. Ha're bra!

every long lost dream led me to where you are

Helloo. Har inte haft tid att blogga, har väldigt mycket i skolan just nu så det tar nästan all min tid för tillfället. Hann träffa älskling igårkväll iaf.. vi pluggade hahah, men åt kladdkaka och pratade den mesta tiden. Men det var trevligt, alltid trevligt att vara med honom. ♥

Annars då. En dag kvar till lov och livet rullar på. Har några planer för lovet också och en del dagar uppbokade redan. Kommer troligtvis bli en del fotande iaf eftersom jag lånat hem en systemkamera och reflexskärm från skolan över lovet! Får se hur det går. Men men, nu ska jag återgå till min tråkiga pluggvärld. Hejdåå!

Så här ser det ut utomhus just nu.. vintern är tillbaka.

Forever is a long time but I wouldn't mind spending it by your side

Har haft en bra start på veckan! Kort skoldag sen en shoppingtripp till Ersboda med älskling. Nu blire plugg resten av kvällen då jag har ett prov imorgon, tänkte hinna klämma in en promenad med Myra också. Hörs! :)




Tre cambilder på mig från imorse, tur man kan vara seriös på bild också haha.. (y)

RSS 2.0