@ MORMOR OCH MORFARS PLACE

Hejhej! Är hos mormor och morfar just nu, passade på att låna deras dator för att skriva ett inlägg medan det är reklam på en film på tv. Käkar godis och hare gött, precis som det ska va. Men imorgon tar jag bussen hem till Umeå igen för att fira nyår med min kära pojkvän, blir kanoners det! Ska spara lite godis till imorgon så jag har något att trycka i mig på bussresan medan jag dunkar musik i mina nya hörlurar. Nä, nu är reklamen slut så jag ska slå mig ner i soffan med alla andra. Vi hörs när vi hörs, ha en superbra nyårsafton allihopa!
 
Bjuder på två egobilder från min födelsedag innan utgången!

BIO


Nu blir det bio med familjen, vardagslyx!

JULEN 2012


GOD JUL!

Dagen har spenderats hos Greens där vi åt lunch, såg kalle anka och fikade. Nu är jag hemma igen för att förbereda middagen (eller ah mamma och pappa gör det hehe) sedan kommer Greens till oss istället på middag och efter det blir det julklappsöppning! Men ska inte sitta vid datorn på julafton utan tänkte bara slänga iväg en liten hälsning, god jul på er allihopa!
 

18 ÅR!

Idag är ingen vanlig dag, för idag är min födelsedag! Fyller 18 år idag, det ska firas med min älskling efter julavslutningen sedan blir det självklart utgång ikväll med mina bruds! Taggaaaa. :D


TILL SALU - NÅGOT TILL NYÅR KANSKE?

Någon där ute som är intresserad av detta plagg? Det är en tubtopp, men jag tycker personligen att den är snyggare som en kjol! Går att användas till både och. Skriv en kommentar om du är intresserad. :)
 

If world ends in 2012, we have wasted our whole life in school.

En körlektion och ett matteprov blev avklarat idag! Nu är det inte mycket kvar i skolan innan lov och det känns underbart skönt. Sen har jag köpt nya kängor då mina gamla tragiskt nog redan börjat gå sönder, så nu har jag införskaffat bra skor i skinn och inte bara skinnimitation! Håller tummarna att dessa är bättre nurå. Annars så har kvällen hittills spenderats framför tvn, tror jag ska gå tillbaka dit nu faktiskt.. trivdes rätt bra där haha. Hare gött!
 

T O P P E N H E L G

Hejhej! Har hittills haft en toppenhelg som började igår med att jag bjöd brudarna från klassen på middag och efterrätt, var väldigt trevligt! Idag blev det stan med Valdemar sedan middag, tårta och presentöppning med en del av släkten på mammas sida. Dom firade mig idag istället för nästa helg då jag fyller år på riktigt. Dom flesta har åkt hem igen nu, men mormor och morfar är fortfarande kvar så jag ska gå tillbaka till vardagsrummet och vara lite social nu, tänkte bara skriva ett litet inlägg! Ha en trevlig kväll!
 

LITEN EMMA OCH CAROLINE

Hej på er! Idag har jag haft redovisning, ätit kladdkaka(!), sett luciatåget på skolan, räknat matte, tränat, julhandlat och städat. Kvällen kommer bestå av plugg, men det är snart bara en vecka kvar tills lov igen så det är bara att jobba på! Tills vidare bjuder jag på en gammal bild på mig och Carro när vi var små tärnor på lucia.
 

I ♥ HOUSE

Hade tänkt räkna matte ikväll men hjälpte brorsan med hans bilduppgift istället, var mycket roligare haha. Han behövde hjälp att fota och förstå PS så det höll vi på med i cirkus två timmar. Han skulle göra ett cd-omslag, en framsida och en baksida. Så här blev resultatet, han blev då nöjd i alla fall! :)
 

1 ÅR MED VALDEMAR IDAG, JAG ÄLSKAR DIG! ♥


You're perfect to me

Hade en underbar lördag med min världens finaste Valdemar. Han bjöd på middag, hemmagjord lövbiff med pommes och sallad. Efter det blev det efterrätt framför en film och sedan massa mys. Imorgon har vi varit tillsammans i ett år, och vi valde alltså att fira det igår istället för det passade bättre. Blev perfekt. Love you! ♥
 

FREDAGSMYS MED MYRIS

För tillfället håller jag på att baka lussebullar med mamma men passar på att skriva ett blogginlägg nu medan degen jäser. Ikväll kommer Myra hit, vi ska ha filmkväll och paranormal activity 3 och 4 väntar. Ni kan ju gissa vem som inte kommer kunna sova ikväll haha. Nämen det ska bli väldigt trevligt! Hoppas ni också får en fin fredagskväll!
 

VARDAGSLYX

Kom hem för ett tag sedan från en filmkväll med tjejorna. Jag, Maria och Suzana följde med Jennifer hem efter skolan och lagade middag, satt och pratade, åt kladdkaka och avslutade kvällen med film och chips. Vardagslyx! Nu ska jag ta bort sminket och gå och lägga mig, imorgon blir det en rätt chill skoldag sedan träning, det gillas!

NYTT I GARDEROBEN

Bilder från Lisaplace
 
Har länge haft ögonen öppna för dessa snygga Balmain inspirerade byxor och idag slog jag till när det var halva priset. Jag fick alltså betala 350 kronor för dom, istället för 700 kronor. Värt!

1 DECEMBER

Första december idag. Jag har myst med min fina kille, det har snöat hur mycket som helst, julkalendern började idag och ikväll blir det filmkväll med vindruvor och chips till. Emma gillar!
 

RSS 2.0