Fyra Månader Med Min Fina Pojke Idag, Jag Älskar Dig!


Andra gången du gör något är det inte ett misstag utan ett val


Två bilder från tjejkvällen igår, gott var det kan jag lova! Hade en jättebra kväll. Nu väntas middagsgäster, blir grillat till middag och efterrätt bestående av pannacotta. Mums!

She Closed Her Eyes And Dreamed Of Paradise

Äntligen fredag och helg, har planer för hela helgen så den blir nog great! Ikväll ska jag vara med ett gäng härliga tjejer hos Saba, ska börja röra mig dit snart faktiskt. Ha en bra kväll för det ska då jag ha!


S U M M E R

Sitter här och kollar på bilder från i somras medan det snöar utanför mitt fönster. Längtar tills sommarlovet men ska passa på att njuta av den sista tiden med snö eftersom jag gillar vintern också. Ska smsa Valle och få med honom ut på en promenad och utmana honom i snöbollskrig bara för att. Hörs!



Bilder från i somras.

What are words if you really don't mean them when you say them?


Två mobilbilder från idag när jag skulle plugga. Hade laddat upp med äpple och vindruvor och gjort en hög med kuddar i sängen haha. Gjorde det hela liite roligare iallafall.

TODAY'S DETAILS




Keep up the good work

Idag har jag varit duktig och gjort sånt som jag inte gör så ofta.. har rensat bort och slängt massa gamla papper som legat och skräpat i mitt rum och tagit massa plats alldeles för länge. Tog en himla tid men det var skönt när jag var klar. Efter det städade jag mitt rum, dammtorkade till och med. Sen har jag gjort läxa hela kvällen så nu är jag trött och less och ska gå och lägga mig. Godnatt världen!

UTVECKLINGSSAMTAL

Godmorgon! Vaknade för ett tag sen och har just ätit frukost, skönt med sovmorgon kan jag lova! Idag är det utvecklingssamtal så alla på skolan är lediga. Själv har jag tid 11.30 så ska snart åka till skolan. Hejsvejjs.


HUNDVAKT


Är hundvakt till den här lilla hunden som egentligen inte är så liten längre och en annan hund ikväll. Ska väll snart gå ut på en långpromenad med dom, får se om jag får med mig någon som håller mig sällskap. :) Hörs!

Dream as if you could live forever, live as if you only have today.


RACE MARINE

Dagen började med städning här hemma sedan kom mina tremänningar hit på lunch som jag inte hade inte träffat på länge för att dom bott i USA i ett halvår. Efter det blev det en snabb sväng på stan med mamma, bytte skorna i det här inlägget till ett par andra som var mycket skönare. Efter att ha cyklat hem i regnet tog jag en dusch och nu sitter jag här. Ska snart börja göra mig iordning för kvällen, det blir bio med älskling och vi ska se Hungerspelen! Kramhej.


Det var dom här skorna jag köpte idag, 199 kronor på Stadium. Hur sköna som helst.

W O R D F E U D?



Love is all that I need and I found it there in your heart



I brist på något att skriva så bjuder jag på två fina gifs från we♥it.

When they start to judge you show them your true colors



Mobilderbilder från de senaste dagarna

TRUE, TRUE...


Roses are red, violets are blue, sugar is sweet, and so are you.

Bra dag = åkt till Paradisbadet, badat, ätit på Burger King och bara haft det allmänt bra. Förresten, har ni sett mig sen i lördags och undrar varför jag har två "blåmärken" i ansiktet så är det faktiskt sugmärken. Haha det är inte fint. Men det börjar försvinna nu lite iallafall som tur är. Jaja, vad gör det om hundra år. (a)

Kvällens planer är att bara ta det lugnt. Gjorde klart läxan innan klockan sju så. Tror det blir en tv-kväll framför Top Model Sverige. Hörs!


P A R A D I S B A D E T

Tjatjaa. Har just packat allting för imorgon då det är friluftsdag med skolan. Jag ska till Paradisbadet med Valle och tre av hans killkompisar typ. Blir nog bra det. Annars har dagen bara rullat på som vanligt och jag har läst ut boken jag började på igår och även hunnit med en 1,5 timmes lång promenad med älskling. Men vi hörs!


skön låt


U P P D A T E

Hellooo! Har haft en awesome helg. Fredagen spenderades som sagt med älskling och igår var jag med Saba hela kvällen och sov över där. Vi träffade på Maria när vi var ute och gick sen var vi med henne på kvällen också. Två personer jag inte hade träffat på länge så det var kul, jag hade en jättebra kväll iallafall!

Ha en bra dag allihopa!

Oh I Swear To You, I'll Be There For You

Idag har jag varit kille på fotolektionen, fikat, räknat matte, gått på stan en sväng med Valle, gått till Strömpilen med Myra och ätit. Nu väntar en kväll med älskling, det blir en myskväll så vi hade tänkt att bada. Ha're gött!


Bjuder på fyra mobilbilder från tillfällen då jag varit med min pojke.

*TIPS, TIPS!*


En bild från i måndags. Tänkte passa på att tipsa om hårringen jag har på mig på bilden, man har den över en vanlig hårsnodd så att den inte ska synas. En fin liten detalj. Den är från Ginatricot och kostar bara 30 kronor. Värt!

Isn't he lovely? Isn't he wonderful?

Min fina pojke kom just förbi med en godispåse till mig för att han "dödade" mig i skolan idag. Hur gulligt? Han är bäst min pojkvän.


I accept your apology doesn't mean I forgive you

Blääää. Gissa vem som "dödade" mig idag i skolan på Last man standing? Jo, Valle.. tack. :(

Last Man Standing

Idag började det årliga Last man standing på skolan. Man märker hur alla går runt och är rädd för att folk ska "döda" en medan dom letar efter personen dom ska "döda". Det är ganska roligt faktiskt. Jag är också med iår så jag är en av dessa människor, haha.

Annars idag så har jag bildat muskler på idrotten, snart bodybuilder typ hehe. Sen har jag varit hos tandläkaren efter skolan för att järntråden bakom mina tänder som jag fick när jag tog bort tandställningen hade lossnat.


Gjorde en smoothie när jag kom hem, följde receptet på bilden men bytte ut aprikoserna till jordgubbar. Och om ni undrar varför jag använde Oatly havredryck så är det för att jag är mjölkallergiker.

MÅNDAG 12 MARS 2011


Sitter här och är sötsugen så dessa godsaker på bilden ovan hade verkligen inte suttit helt fel just nu. Bilden är från tjejkvällen i torsdags för övrigt. Annars gör jag inte så mycket, har just läst 100 sidor i en bok, kändes duktigt. Tror att jag gör tvn sällskap resten av kvällen. Hörs!

MONDAY MORNING

Godmorgon! Har ätit frukost och ska göra mig iordning nu innan jag åker till skolan. Ha en bra dag!

SISTA DAGEN PÅ LOVET

Lovet är snart slut nu, bra har det varit kan jag lova. Har spenderat så mycket tid som möjligt med massa fina människor och så lite tid som möjligt framför datorn, som ni kanske har märkt på uppdateringen.

Spenderade helgen med Valle och hade det mysigt. Nu är det söndag och alla vet ju att söndagar är pluggdagen.. jag har redan gjort klart den läxa jag skulle göra under lovet så ikväll ska jag bara tare lugnt framför tvn och äta jordgubbs/rabarber-paj. Fast måste träna lite på mitt engelskatal också som jag antingen kommer hålla imorgon eller på onsdag. Men men. Hörs!

Loreen - Euphoria


Lisa Miskovsky - Why start a fire


Ulrik Munther - Soldiers

when you smile, the whole world stops and stares for a while



I Will Follow You Wherever You Go

Dagen har spenderats hos farmor med massa läxläsning medan pappa och brorsan var och åkte slalom. Nu har jag äntligen läst ut min engelskabok och har bara kvar att skriva en läslogg, skönt. Annars så har det varit en lugn dag. Nu ska jag läsa alla bloggar jag missat, hörs!

Två mobilbilder från igår då jag och Myra åt på Barista, gott var det!

M O N D A Y

Det blev en dag på stan med Myra idag, trevligt trevligt! Vi åt lunch på Barista, gick runt i affärer, jag provade massa jeans.. hittade dock inga, sen avslutade vi med fika och prat på Café Station. Ikväll ska jag vara med henne igen och basta hemma hos mig, Emilia joinar också. Ska fixa marängsviss som vi kan äta efteråt för det blev över grejer sen jag och älskling gjorde det i lördags. Blir nog en bra kväll. Hörs! :)


En bild på vad jag hade på mig en dag förra veckan. T-shirten är ny, köpte den av Josefin på hennes bloppis som ni kan gå in och titta på här.

FIKA I SLALOMBACKEN ÄR DET BÄSTA FIKAT




4 MARS 2012


Efter en fin kväll igår vaknade jag upp med älskling vid min sida, bra start på dagen kan jag lova! ♥
Sedan bar det av till Bygdsiljum med mamma, pappa, lillebror och Fredrik för att åka slalom hela dagen. Efter det var vi bjudna på gómiddag och kom hem för någon timme sedan. Nu ska jag snart sätta mig framför tvn och se Äkta människor. Ha en bra kväll!

TRE MÅNADER MED MIN FINASTE

Kvällen kommer spenderas med älskling. Det blir middag tillsammans sen gör vi efterätt hemma hos mig. Mer än så är inte planerat ännu, får väll se vad vi hittar på resten av kvällen. Men nu ska jag göra mig klar, hörs! :)


I'm Nice, Until You Give Me A Reason Not To Be

Två bilder från idag när jag och mamma var ute på en promenad längst älven. Underbart väder!

Find A Beautiful Place And Get Lost





Fyra bilder från förra helgen hos mormor och morfar!

ÄNTLIGEN LOV!

Har haft två prov idag och en redovisning igår, därav den dåliga uppdateringen. Just nu sitter jag på skolan och väntar på älskling som slutar om några minuter. Och det är äntligen lov! Känns hur bra som helst!


RSS 2.0