VÄNTAR PÅ ATT EMELIE SKA KOMMA HIT

 
Ikväll kommer denna snygging hem till mig, Emelie alltså. Vi har tänkt se en film, äta något gott sen bara prata, blir superbra det! Ha en bra kväll allihopa. :)

BILDER FRÅN HALLOWEENFESTEN

Körlektionen idag gick faktiskt väldigt bra så det var skoj!! Nu ska jag baka en kladdkaka till ikväll då jag och Valdemar ska ha O.C. maraton, mysigt värre. Sover över där också så ingen mer uppdatering idag, höres! :)
 
Och som jag lovade så kommer bilderna från halloweenfesten här! Jag var alltså catwoman, körde bara på skinnbyxor och linne men hade kattöron och svarta långa handskar som detaljer. Alla bilder är Suzis och ni kommer se att dom flesta är på mig, Maria och Suzi haha. Det togs inga bilder på alla som var där men hela högen var fina och utklädda!
 
Jag tar hand om småbarna! Och det ser ut som att Sabina håller på att däcka hahah.

We'll look at the stars when we're together

Det är isigt på vägen och regnar ute och jag ska ha min andra körlektion om någon timme. Haha kändes ju inte så taggat, får väll hoppas att jag inte kör av vägen eller något bara! Håll tummarna för mig är ni snälla. :)
 

Shine Bright Like a Diamond

Mätt och belåten sitter jag här efter att ha ätit en god pizza som jag och lillebror lagade tillsammans. Nu ska jag välja kläder och fixa till mig lite sedan blir det fika på Café Göteborg med min kära kusin Caroline! :)

Fyra mobilbilder från helgen. Bilder från halloweenfesten lägger jag upp imorgon, kika in då!

FOREVER YOUNG

Hejhej! Har inte haft tid att blogga under helgen då jag haft massa skoj för mig! I fredags var jag ju med Valdemar och det var supermysigt och bra som vanligt♥ Sov över hos honom och gick hem senare på lördagen för att äta, duscha och fixa mig. Senare på kvällen tog jag bussen ner på stan och mötte upp Suzana, Maria och Sabina innan vi fortsatte till halloweenfesten vi skulle på. Den var väldigt rolig, en lyckad kväll blev det! När festen var slut och efter lite nattkäk tog jag, Suzi och Maria bussen hem till mig klockan 02.20 där dom sov över till på söndagen då vi skulle på födelsedagsmiddag hos Jennifer som fyllde 18 år, grattis igen vännen! Blev återigen en lyckad kväll och dom sov över hos mig en natt till. Nu har dom just åkt hem och jag ska åka till gymmet.
 

I may not be perfect, but I'm always me

Äntligen höstlov!!! Ska verkligen bli skönt med en veckas ledighet. Inleder lovet med en kväll med Valdemar, kan inte bli bättre. ♥
 
Bilder från we♥it

Detta är vad jag höll mig sysselsatt med igårkväll



T U E S D A Y

Idag är det tisdag och jag har hunnit med skola, en sväng på stan, gymmat, duschat och ätit middag. Ikväll ska jag såklart se säsongsavslutningen av Svenska Hollywoodfruar, vad ska jag se sen när det slutat visas egentigen? Det är ju typ tisdagens höjdpunkt haha. Brukar ni se det? :)

TEENAGER POST

Hejhej! Måndagkväll och har jag spenderat den mesta tiden framför tvn ikväll men har även hälsat på farmor och städat badrummet. Har inte så mycket skolarbete den här veckan för att vara veckan innan ett lov, bara några skrivuppgifter. Vilket känns skönt såklart! Förresten så är jag rätt säker på att jag klarade matteprovet idag, haha vet att jag skrivit mycket om det där provet men nu är det över. Hade med mig hörlurar och bra skor att gå i så jag gick hem sen efter skolan, var riktigt skönt ute. Dagen blev bra ändå!
 
Nä nu ska jag sluta svamla och göra mig iordning för att gå och lägga mig, godnatt världen! :)


MÅNDAG 22 OKTOBER

Idag har jag matteprov och jag är lite nervös faktiskt, men det borde gå bra eftersom att jag pluggade hela kvällen igår och har läst igenom det viktigaste idag. Får väll se hur det går!
 
Fick värsta nostalgitrippen i helgen då jag var på Ica för att köpa chips men fick syn på kräm.. alltså aprikoskräm är ju hur gott som helst. Åt det varje dag till frukost när jag var liten! Köpte i alla fall med mig ett paket hem med grädde till för att lyxa till det lite. Mums!
 

GODSAKER OCH MATTEPLUGG

Detta mumsade jag i mig igårkväll.. glass, grädde, maränger, bananer och chokladsås. Mums!

Idag kommer jag sitta med matteboken framför mig och räkna, så länge jag orkar i alla fall. För jag har matteprov imorgon och är jag inte förberedd så kommer det inte gå. Så jag får kämpa på idag!

L Y C K A

Hejhej! Bion igår var väldigt bra och rolig! Så den tycker jag absolut att ni ska gå och se, tipstips! Annars så har jag spenderat dagen med Valdemar eftersom att jag sov över där, vi har myst och bestämt att ge varandra helkroppsmassage varje helg, sett en modevisning, lagat mat och bara tagit det lugnt.
 
Ikväll blir det en lugn hemmakväll framför tvn eller en film, har inhandlat lite gott att äta så det blir bara bra. :)
 
 

B I O K V Ä L L

Ikväll blir det bio med älsklingen, vi hade ju tänkt gå förra helgen men jag var för seg med biljetterna så alla bra platser hann ta slut haha. Så jag bjuder honom ikväll istället! Vi ska se Ted så jag hoppas att den är rolig! Någon av er som sett den redan? :)

M A R Ä N G S W I S S

Igårkväll träffade jag Emelie på Café Göteborg där vi åt marängswiss och snackade i flera timmar. Väldigt trevligt! Just nu håller jag på att fixa mig, ska cykla till skolan om cirkus en halvtimme. Blir en kort skoldag, bara naturkunskap b där jag ska få tillbaka provet sedan lunch på stan med brudsen och skolbio. Äntligen fredag!
 

You need love tough enough to count on, so here I am

Hejhej! Min tisdag har sett ut som vanligt = skola, läxa, träna, hollywoodfruar. Men jag gillare så jag klagar inte! ;)
 

CAROLINE GREEN - del 2


MOBILBILDER FRÅN DE SENASTE DAGARNA

Köpte en ljuslykta till mamma, köpte en likdan till Anastasia när hon fyllde år.
Fredagens godsaker, chips och vindruvor.
Börjar se resultat efter träningen på gymmet.
Bakade en kladdkaka med vitchoklad-topping. Redan uppäten.

FÄRG VS SVARTVIT

Vilken redigering tycker ni blev bäst, färg eller svartvit? :)
 
Vaknade upp på det bästa sättet idag, i famnen på Valdemar som sov över från igår! Sedan har jag övningskört, redigerat bilder, rensat ut massa kläder ur garderoben, tränat på gymmet, ätit gómiddag och nu sitter jag här. Ska börja med matten nu, har prov nästa måndag och eftersom att det inte är mitt starkaste ämne är det bäst att jag börjar nu. Men kommer självklart ta en paus när det är Solsidan för att sätta mig framför tvn ett tag!

CAROLINE GREEN - del 1

Här är tre bilder som jag fotade på Carro igår, mer kommer!

LÖRDAG

När jag vaknade idag så hade jag världens fotosug, så jag skickade iväg ett sms till min kusin Caroline och frågade om hon ville ställa upp som modell. Så hon kom hit vid klockan tre och jag sminkade henne och fixade hår och sånt sedan cyklade iväg till platsen jag tänkt ut. Kom just hem från photoshooten faktiskt och ska ladda över bilderna på datorn. Hinner dock inte redigera några ikväll då jag ska vara med min älskling. Ska bjuda honom på bio sedan blir det myspys hos honom. Låter bra i mina öron!
 
Fyra mobilbilder från en bra kväll med Valdemar i somras ♥

FRIDAY

Äntligen kan jag andas ut slippa plugget för ett tag då jag hade naturkunskap b prov idag så nu är det bortgjort, kändes som att det gick bra iaf! Efter skolan blev det en sväng på stan med vänner tills det var dags för middag och nu kom jag nyss in från en promenad till Maxi med Valdemar. Ikväll väntar x-factor på tv sedan har jag tänkt se en film. Höres!
 
Bjuder på dessa två mobilbilder från i sommar på mig och mamma.

GOOD DAY

Hejhej! Förlåt att jag inte har uppdaterat sedan i söndags men har haft fullt upp med att träna, jobba lite och plugga. Och idag efter skolan så hade jag min första körlektion som faktiskt gick bättre än förväntat så jag är väldigt nöjd! Nästa körlektion blir dock inte förrän om tre veckor då det var fullbokat innan det. Allt rullar på nu. (y)
 
Jag och lillebror senare på hans födelsedag då han invigde jackan han fick av mig.

BILDER FRÅN GÅRDAGEN

Bjuder på några bilder från igår som jag lånade av Anastasia!

OM IGÅR

Igår hade jag en toppenkväll, var på Ersboda och firade Anastasia som fyllde 18 år med massa andra! Grattis igen vännen, hoppas du hade en underbar dag! ♥

Idag har jag varit duktig och skrivit klart mitt arbete i pedagogiskt ledarskap sedan varit och gymmat. Nu blir det gómiddag, grillat. Mums! Efter det mer plugg sedan Solsidan på tv. Höres!
 
Såhär såg jag ut igår, det var dresscode klänning/kjol för tjejerna så jag hade min rosa favorit.

Kiss in the rain - Check!

Regn = mysigt om man är inne, hemsk när man cyklar till eller från skolan. Och ni kan ju gissa om det regnade när jag och Valdemar cyklade hem? Ja. Men ikväll ska vi ha en myskväll hemma hos honom med bad, film och annat. Ska städa mitt rum nu medan jag dunkar musik, sedan gå till min älskling. Ha en bra kväll! :)
 

I wanna sing, I wanna shout, I wanna scream till the words dry out


Photography By Emma

©

M U F F I N S

Nu blir det fika och några avsnitt av Lost med mina tjejor i skolan eftersom vi har håltimme. Passar även på att läska er lite med en bild på några muffins som jag bakade i förrgår, visst blev dom fina? ;)
 

GOOD DAY

Idag efter skolan träffade jag Emelie på stan klockan fyra, var jättekul att träffa den bruden igen då det inte blir så ofta pga distansen. Vi tog en fika på Wayne's och satt och pratade till klockan var sju och vi kände att det var dags att gå hem och äta middag. Hade kunnat prata mycket längre, trevlig tjej det där!
 
Fyra randombilder på mig från förra veckan

Mobilbloggar

Laddade just ner en app på mobilen så testar om det fungerar att mobilblogga nu!

T R A I N I N G

Min dag har sett ut som den alltid ser ut på tisdagar - skolan sedan gymmet. Nu blir det plugg ett tag och senare blir det att se Svenska Hollywoodfruar. Blir en helt vanlig tisdag för mig alltså.
 

IT'S ALWAYS BETTER WHEN WE'RE TOGETHER


BILDER FRÅN BAGARSTUGAN IGÅR


RSS 2.0