2013-04-29

Hejhej! Har precis ätit pannkaka till middag, göttans som vanligt, och ska nu spendera resten av kvällen med plugg. Ska försöka skriva klart mitt projektarbete som ska in imorgon så att jag slipper sitta hemma på Valborg och göra läxa, skulle ju vara trist liksom. Sydde i alla fall klart min balklänning imorse, lägger ut bilder på resultatet någon dag!
 
Bjuder på några bilder från i fredags då jag och Valdemar följde med Suzana, hennes kille och hans kompisar samt Linnea och bowlade! Mycket trevligt. 
 

Bilder från begravningen igår, vila i frid farmor ♡


Pics from my iphone


PROJEKTARBETE

Har spenderat helgen framför symaskinen och jobbat på mitt projektarbete. Var väldigt svårt att få överdelen i rätt storlek.. först blev den för stor, sen för liten men till sist blev den bra haha. Alla delar sitter i alla fall ihop nu så det känns väldigt bra att inte ha så mycket kvar! Lägger in bilder på klänningen när den är helt klar! Tills vidare får ni en bild från när jag hade lagt ut några lösa delar på bordet bara.
 

Mer bilder från Åre + Projektarbete

Hejhej! Tar en paus från pluggandet och skriver ett inlägg nu istället. Projektarbetet tar mycket tid just nu, det är bland annat det jag jobbat med ikväll. Har inte skrivit vad mitt projektarbete är på bloggen så kan ju nämna det nu.. jag ska sy min egen balklänning, därav bilden i förrförra inlägget. Har äntligen börjat sy men har ändå mycket kvar, får se hur detta ska gå haha!
 
Kom på att jag har bilder från Åre som jag inte visat er än, dom flesta på mig och min fina kusin Caroline!! Så bjuder på dom nu! Som man brukar säga; bättre sent än aldrig.
 

Har nu blivit ägare till en iPhone!


Love my new pink shoes

Hejhej! Då var skolveckan slut och jag har gjort bort ett prov och ett läxförhör, har dock en inlämningsuppgift kvar som ska in på söndag. Snart väntar middag och efter den åker jag och mamma till mormor och morfar över helgen. Ska jobba på mitt projektarbete som ni ser på den andra bilden, vad tror ni det är jag håller på att sy? På den första bilden ser ni mina nya knallrosa converse, älskar dom!
 

KLÄDER TILL SALU

Tänkte höra om det är någon läsare som är intresserad av dessa kläder innan jag lägger ut dom på Tradera? Kommentera i så fall!
 

MUMS

Detta var gårdagens mellanmål, mango, kiwi och en milkshake.Notera mitt fina glas!
 
Godmorgon! Mår bättre idag så jag tänkte ta mig till skolan på mina två lektioner som står på schemat. Skönt med en sovmorgon innan det i alla fall. Ska jag göra mig iordning nu och äta något först bara. Höres!

Det är först när man ger upp som det blir nått nytt

Är fortfarande sjuk, och inte längre bara förkyld utan nu har jag öroninflammation och sprucken trumhinna igen. Som ni kanske förstår så stannade jag hemma från skolan idag för att vila upp mig, får se om jag orkar med en skoldag imorgon. Nu ska jag fortsätta se på Game of thrones, såg klart första säsongen i förrgår och är snart klar med andra! Dagen till ära måste jag ju också passa på att gratta pappa som fyller år idag, grattis pappsen!
 
Tills vidare bjuder jag på lite blandade mobilbilder från mars och april som jag inte visat tidigare:
Promenader till gymmet // Fått hem studentmössan
Läst ut andra boken, bara den sista kvar nu // Käkat lunch med mamma
Tränat // Köpt ett fint armband (http://silverandgolduf.webblogg.se/)
Bakat chokladbollar med lillebror // ätit choklad, mums

Det är skimmer i molnen och glitter i sjön, det är ljus över stränder och näs


Vila i frid älskade farmor ♡


Only know you've been high when you're feeling low

En bild på mig från igårkväll på Oleary's. Hade en trevlig kväll med Myra!
 
Den här dagen har dock inte varit så bra.. har feber, ont i kroppen samt huvudet och hög puls. Sedan har jag kännt mig så känslig idag också då det som hände i tisdags sjunkit in och tårarna tryckt på. Saknaden är stor, och imorgon får jag se henne för sista gången.

OLLES + FEMMAN

Ikväll blir det utgång med Myra, först på Olles sen kanske vi fortsätter till Five. Längesen sist så det ska bli roligt!

Holfjärden tha movie


HOLFJÄRDEN

Här kommer alla bilder från när jag följde med till Valdemars familjs stuga, hade det jättetrevligt och mysigt där! :)
 


RSS 2.0