GOTT NYTT ÅR KÄRA LÄSARE! HÖRS NÄSTA ÅR IGEN.


M I N A . J U L K L A P P A R

Här är bilder på mina julklappar samt några födelsedagspresenter. Allt är dock inte med på bild och det tar så lång tid att fota allting haha så kommer nog inte göra det. Kan istället berätta att det jag fick utöver bilderna var ett par supermysiga tofflor, lite pengar, presentkort på helkroppsmassage, en vinröd kånken ryggsäck, prenumeration av tidningen VeckoRevyn, ett nattlinne och en middag ute. Är supernöjd med alltihop!!
 
Kaffemugg av lillebror
Pandora-berlock i form av en nalle med ett guldhjärta av Valdemar
Ring med evighetstecknet av lillebror
Ansiktsrengöring, ansiktskräm, duschtvål, body lotion, handkräm och handtvål av mormor och morfar
Skolgrejer för att göra plugget lite roligare av moster Caroline
Boken "Cirkeln" av mamma och pappa
Presentkort på MQ laddat med 500 kr av Valdemars föräldrar
Presentkort på bio av lillebror
Tjocksockar av mamma och pappa
Extern hårddisk av mamma och pappa

2013-12-28

Hejhej! Kom hem från Norsjö i torsdags och sedan dess har jag haft fullt upp, men nu har jag tid för ett litet blogginlägg! I fredags jobbade jag hela dagen sedan var jag med Valdemar på kvällen, som jag saknat honom. Idag har jag gått på stan med Saba, blev lite shopping, mat/fika samt mycket prat och skratt. Wonderful. Nu har jag precis tonat mammas hår och ska snart springa över till Valdemar för att umgås med honom en stund. Blir en tidig kväll för mig ikväll då jag jobbar imorgon på Dragonens äldrecenter där jag hade min praktik! Har inte varit där sedan dess så är lite nervös men det ska nog gå bra!
 
Här är några bilder som jag tog i Norsjö, man saknar verkligen snön när man kommer hem till Umeå igen!
 
Lillebror och jag ♥

DEN 21 DECEMBER

I förrgår fyllde jag alltså 19 år, hade en väldigt trevlig födelsedag med familjen och Valdemar! Fick jättefina presenter, tar kort på dom imorgon och lägger upp här om jag hinner. Och tack så mycket alla som grattat mig!! Nu tänkte jag gå och lägga mig efter en bra dag då vi haft lilla julafton med kusinerna m.fl. där vi fikade hemma hos oss och åt middag hos dom. Fem av fem!
 
Imorgon ska jag ner på stan en sväng och förbi Iksu för ett sista gympass innan jul. Sedan bär det av till Norsjö där mormor och morfar bor för att fira jul med släkten på mammas sida! :)
 
Fick dom här fina blommorna av Valdemar!! ♥

EN DAG KVAR...

Hejhej! Sitter och väntar på att Maria ska ringa när hon jobbat klart sen tar jag bilen och hämtar upp henne innan det blir myskväll med massa götta och tjejsnack. Blir wonderful! Förrsten så fyller jag år imorgon, 19 är väll ingen speciell siffra men det är ju alltid kul att bli uppvaktad och öppna paket haha!
 
Minns när denna countdown stod på 70 dagar.. nu är det bara en dag kvar!

Girl you're fabulous

Tittade igenom några bilder på datorn från när jag fotade min snygga vän Saba och blev supertaggad på att fota igen, längesen sist nu. Kom även på att jag inte visat alla bilder, bjuder därför på tre stycken nu!
 

There's nothing like us, there's nothing like you and me

Idag har jag vaccinerat mig mot tbc, skönt var det ju inte men det är ett bra skydd nu när praktiken på sjukhuset börjar i termin 2. Sen mötte jag upp Caroline på stan för att kolla lite i affärer (resulterade i för mycket shopping som vanligt) och äta lunch på Café Göteborg som var lika gott som alltid! Mycket trevlig dag har det varit. :)
 
Ikväll ska jag bara njuta av en pluggfri kväll och att det äntligen är jullov, eller hemstudier som det nu kallas. Behövs verkligen efter några veckor anatomi och fysiologi. Höres!


V Ä R L D S H E L G

Denna helg har varit så himla bra! Luciamys, epp-häng, middag ute med Valdemar och filmkväll i fredags och igår bjöd jag 8 härliga tjejer på middag och efterrätt hemma hos mig innan vi fortsatte till Erika för att förfesta innan utgången på Lokal. Vi firade mig eftersom jag fyller år nästa helg den 21a, men då alla har hunnit åka hem då så blev det igår. Fick jättefina presenter av tjejerna också, ni ser dom på bilderna här nedan. Parfymen och kaffepressen fick jag av mormor och morfar som firade mig imorse.
 

L U C I A

Började dagen med att titta på brorsans luciatåg på Ålidhemsskolan som var väldigt fint och mysigt. Snart kommer Valdemar och hämtar upp mig sedan ska vi till Midgårdsskolan (min gamla skola) och kolla på deras luciatåg.
 
Senare idag ska jag hänga lite med Caroline på Villan och ikväll ska jag och Valdemar ut och äta middag vilket ska bli supertrevligt. Bra fredag säger jag och äntligen helg! ♥
 

DET FINASTE JAG HAR

Igår var min och Valdemars två-årsdag, det är helt sjukt vad tiden har gått snabbt. Han är den finaste jag har, jag vet inte vad jag skulle göra utan honom. Han gör mig så lycklig den killen och jag älskar honom otroligt mycket. Puss på dig bubben. ♥
 

Welcome december ♥

Första advents mys med massa fika med mina fina tjejer från gymnasiet i söndags.
Jag och Maria, bara jag som tycker att vi är ganska lika på denna bild haha?
Gick på gratisbio med Erika i måndags där det även bjöds på gratis popcorn och cola!

FÖRSTA ADVENT ♥

Har haft en supermysig helg med fina personer. Spenderade fredagkvällen med min andra halva och lördagen tillbringade jag först på stan sedan kom Erika till mig på kvällen. Vi bastade, såg film och pratade om allt möjligt, sedan sov hon över här. Väldigt trevligt i alla fall! Idag steg vi upp tidigare för att se julkalendern och efter det gick vi till Iksu för att starta dagen med lite body pump! Dessutom snöade det inatt så äntligen är snön här, perfekt till första december. Ikväll blir det advents-fika med fyra härliga tjejer från gymnasiet, kunde inte bli en mysigare helg!
 

RSS 2.0