FIKA MED KUSINVITAMIN

Hejhej! Snart kommer Caroline och hämtar upp mig med bilen sedan fortsätter vi mot Café Station där vi tänkte ta en fika och sitta och prata. Blir nog en toppenkväll! Bjuder även på en bild på oss från julafton.
 

NÅGOT FINT

Fick ett jättefint armband (+berlock) av Valdemars familj när jag fyllde år sen fick jag en till berlock i julklapp. Tog lite bilder på det här om dagen när jag skulle testa mitt close up filter som jag fick i julklapp så jag tänkte passa på att visa det. Berlocken på sista bilden (tro, hopp och kärlek) har jag köpt själv.
 

Only know you love her when you let her go


GRATTIS MARIA!

Hejhej! Är hos farmor just nu och har just ätit mig proppmätt på en god middag, vi åkte hit när dagen i slalombacken var slut. Men snart blir det hemfärd sedan en mysig kväll hos Valdemar!♥ Tänkte också passa på att gratta Maria som fyller 18 år idag, grattiiis vännen!! :D Hoppas du hade en asbra dag!
 
Lite passande sådär så bjuder jag på lite bilder på mig och Mariaa
Haha åh hittade denna bild från typ ettan, kunde inte låta bli att ta med den

SLALOM BABY

Har precis ätit en rejäl frukost och nu åker jag iväg med familjen till Agnäs för att åka slalom! Det blir första åket för i år men det ska bli superkul! Bjuder på några bilder från en fin slalomdag förra vintern. :)
 

s n o w f l a k e s


CRÉME BRULEE

Godmorgon! Har precis gjort mig iordning för dagen och ska snart ta bussen till stan för att ha en körlektion, sedan blir det nog lunch på Subway med Suzi och Maria innan skolan börjar, götta!
 
Några bilder från när vi gjorde créme brulee här hemma i helgen!

Home is wherever i'm with you

Vaknade upp på det bästa sättet idag, i famnen på min älskling. Han fick komma hem igår så jag gick dit efter middagen sedan sov jag över där. Känns skönt att han blir bättre nu, då slipper jag oroa mig så mycket. Hjärtat mitt. ♥
 
Ett doftljus som mamma fick av mig och brorsan, luktar underbart!

Filmkväll på sjukhuset

Har tidigare idag varit duktig och gjort klart fas a och b i körkortstesterna sedan åkte jag ner på stan för att gymma i en timme. Kvällen har spenderats på sjukhuset där min kära pojkvän ligger inlagd för att han opererat bort blindtarmen, vi såg på film och hade det mysigt! Var där i torsdags och hälsade på också och det blir nog en sväng dit imorgon igen!
 

F O T B O L L



I LOVE YOU


Train like a beast, look like a beauty.

Orden körlektion, skola, gymmet och mat får beskriva min dag. Kvällen behöver endast ett ord: läxa. Höres!

SOME PICS

Bjuder på några bilder från när jag var hos mormor och morfar på jullovet. Visst ser det mysigt ut? :)
 

ROSA/LILA JÄTTEBÄBIS

 
Sitter här i min onepiece just nu, känner mig som en jättebäbis eller en teletubbies i den här haha. Men det är väldigt mysig i alla fall! Nu blir det film med godis och vindruvor till det. Höres!

TVÅ FRÅN IGÅR

Tog en välbehövlig sovmorgon idag, mycket skönt. Sedan har jag sett brorsans match på Iksu som dom vann med 4-1 och Oskar gjorde ett mål, stolt storasyster! Hade med mig kameran och fotade lite under matchen så imorgon kanske jag lägger upp lite fotbollsbilder. Tills vidare får ni dessa två bilder från förfesten igår. :)
 

IT'S FRIDAAAAAAAY

Hejhej! Har precis gjort mig klar och ska ta bussen till skolan om några minuter bara. Körde hårt på gymmet igår så känner mig slö i kroppen idag, kan också bero på att jag inte känner mig 100% frisk för tillfället. Men det är inte så farligt, överlever nog ikväll i alla fall sen kanske jag blir sjuk imorgon haha. Har planer för kvällen som jag inte vill missa så. Var med min älskling igårkväll, mysigt som vanligt! Fick låna hans gamla mobil också, så nu går det att smsa mig igen!!
 
♥♥♥

BACK TO SCHOOL

Har suttit hela kvällen med näsan i körkortsboken och bara läst. 200 sidor är nu lästa, alltså bara ungefär 100 sidor kvar! Har riskettan nu på fredag så vill läsa på lite innan det så jag inte kommer dit som ett frågetecken haha.
 
Annars så var det ju första skoldagen efter jullovet idag. Hade varit skönt om lovet fortsatte men nu får man i alla fall träffa alla fina vänner i skolan varje dag! Så helt hopplöst är det ju inte. :)
 

MÅNDAG 7 JANUARI 2013

Hejsan svejsan! Har redan hunnit ha en körlektion på morgonen och lagat min jacka där sömmen gått upp. Funderar på att gå ut och fota en sväng sedan kanske gå förbi Strömpilen. På tal om körning så körde jag till Bjurholm igår, mamma var livrädd men pappa och Oskar var rätt lugna haha. Går bättre och bättre att köra nu, känns bra! Senare idag är planerna är träffa Jennifer, Maria och Suzana, ska bli superkul då jag inte träffat dom på lovet!
 

MOBILBILDER FRÅN DECEMBER

Näst sista bilden är från när moster hade klippt mig, man kan ju tro att jag inte har något hår kvar haha!

F R E D A G S M Y S

Hejhej! Springer runt i mitt rum för tillfället och plockar bort väskor och kläder som ligger huller om buller medan jag dunkar musik, det gör det hela mycket roligare. Kvällen kommer spenderas med Valdemar, blir en sväng förbi Maxi för jag är sötsugen sedan mys hemma hos antingen mig eller honom. Alltid lika trevligt!
 

TRASIG MOBIL!!!

Tänkte bara berätta att jag inte kan ta emot sms på min mobil av någon konstig anledning, så har ni skickat något som jag inte svarat på så har jag bara inte sett det! Men det går att ringa mig så ni vet! Blir galen på min mobil, måste åka ner på stan imorgon och klaga, såhär ska det ju inte vara. /less chey

GRATTIS MAMMA ♥

Har haft en händelserik dag idag. Läste lite körteori imorse innan den två timmars långa körlektionen, efter det gick jag en sväng på stan och unnade mig lite shopping, gymmade sedan en timme innan jag tog bussen hem med mamma för att äta gómiddag. Sist men inte minst kom några släktingar över och åt tårta och firade min underbara mamma som fyller år idag och hon fick öppna sina paket. Grattis mamsen!! ♥
 
Nu väntar sängen då jag har en körlektion imorgon klockan 8.20, undrar hur jag ska orka stiga upp tidigt när jag nu börjat vänja mig vid sovmorgon haha. Men det är bara att göra de. Godnatt! :)
 

BILDER PÅ NÅGRA AV MINA PRESENTER

Japp, då var året slut och 2013 har börjat. 2012 var ett bra år och jag hoppas att 2013 blir minst lika bra!
 
Tänkte visa några av mina födelsedagspresenter och julklappar som jag fick. Hade inte ork att ta kort på allting utan det som rymdes i mitt fönster när jag skulle fota fick komma med haha. Men jag är i alla fall jättenöjd med allting jag fick, så tack till er som gav mig dom!
 

RSS 2.0