NU: GYMMET

Hade fem toppenbra dagar med Valdemar i hans stuga och igår bjöd jag fyra härliga tjejer på middag och efterrätt i stugan där 3 sedan sov över! Väldigt trevligt måste jag säga. Just nu håller jag på att packa min väska för tidigt imorgon går flyget till Stockholm! Jag är sååå taggad! Men innan jag packar klart: en sväng till gymmet. Höres!
 

Blandade bilder från mormor och morfars sommarstuga

Väskan är packad och klar, om ett litet tag ska jag följa med Valdemar och hans familj till Holfjärden där dom har stuga. Ska bli mysigt och skönt att åka iväg några dagar. Kommer hem på söndag igen, höres! :)

NYA TRÄNINGSHANDSKAR

Köpte träningshandskar på Stadium igår för 250 kronor, hade spanat in dom länge men dom har aldrig funnits inne i min storlek när jag varit där tidigare. Invigde dom på gymmet idag och dom fungerar alldeles utmärkt! Får bättre grepp nu och slipper förhårdnader på händerna. Fem av fem! :)

Will you still love me when i'm no longer young and beautiful?


Hopeless Wanderer

Hemma nu efter några dagar hos mormor och morfar! Födelsedagsfirande av min fina moster som fyllde 27 år, åkturer på sjön med flotten, promenader i byn, utflykter med kanoten, hjortronplock och massa annat har jag hunnit med. Bjuder på tre mobilbilder medan jag laddar över bilderna från systemkameran på datorn, dom får ni se imorgon. För nu ska jag springa över till Valdemar, har saknat min pojke! Imorgon väntar jobb 7-15. Höres!
 

F L O W E R S

Jobbade min sista dag på hemtjänsten idag så efter fyra veckors jobb så har jag äntligen semester! Börjar min ledighet med att åka till mormor och morfar i några dagar. Hörs när jag kommer hem! Tills vidare kan ni följa mig på min instagram: eemmaulander.
 
©
©

OM 17 DAGAR

Igår bokade jag och Valdemar en resa till Stockholm! Så flyg och boende är fixat. Vi åker om 17 dagar och jag är så taggad! Ska möta honom nu för att spendera kvällen med honom för imorgon åker jag till mormor och morfar och är borta några dagar. Ha en bra kväll allihopa!
 
Två bilder från min instagram, eemmaulander heter jag där!

SNYGGINGEN MIN

Hade en väldigt mysig kväll igår med min andra halva ♥ Sov över hos Valdemar och är nu hemma för att fixa till mig lite medan han har körlektion, när han kommer hem igen så ska vi ner på stan. Är ledig idag och det känns jätteskönt så ska passa på att njuta av det idag! Ha en fin dag så hörs vi. :)

Firar 1 år och 7 månader med middag på Allstar

När Valdemar fyllde år så fick han detta av mig.. paketet innehöll ett linne och en t-shirt och att jag skulle bjuda honom på middag på Allstar. Middagen blev dock aldrig av men ikväll ska vi äntligen ut och äta. Vi har dessutom varit tillsammans i 1 år och 7 månader idag så det passade ju bra! Jag älskar dig bubben min! ♥

J O R D G U B B A R ♥

Efter en lång dag med jobb och träning har jag spenderat kvällen i soffan och ätit jordgubbar från vårat jordgubbsland här hemma. Åh så gott det är! Nu väntar sängen eftersom att jag börjar jobba klockan sju imorgon som vanligt, godnatt på er!
 

MIN HELG

Hejhej! Har haft en superbra helg som spenderats med pojken min i lördags då vi gick på bio och såg The great Gatsby, som var väldigt bra faktiskt. Och igår träffade jag mina saknade flickor från gymnasiet och vi lagade mat och pratade om allt som hänt sedan sist vi sågs, supertrevligt var det i alla fall!
 
Nu är det måndag igen vilket innebär en ny jobbvecka, ska på delegering snart och börjar sedan jobbet fem och jobbar till tio ikväll. Hade dock hellre varit ledig idag eftersom vädret är så fint, en dag på stranden hade inte suttit helt fel alltså. Men men, man tjänar ju lite pengar i alla fall så man ska inte klaga! Hejsvejjs.
 

RSS 2.0