BILDBOMB FRÅN MOBILEN

Bilder från den senaste tiden som jag inte haft tid att visa tidigare! Men bättre sent än aldrig som man brukar säga. Nu ska jag baka en kladdkaka sedan spendera några timmar i solstolen. Höres!
 

Studying = student + dying

Idag skriver jag mitt sista prov, det är faktiskt min sista uppgift på gymnasiet. Känns så konstigt att allt snart är över, blandade känslor såklart. Snart kommer jag inte träffa mina fina tjejer i skolan varje dag längre vilket känns väldigt tråkigt. Men jag är ändå astaggad på att ta studenten och allt vad det innebär. Jag kommer dock inte sakna alla prov, inlämningsuppgifter, redovisningar osv.. så att jag skriver mitt sista prov idag är awesome!
 

Reach for the sky, keep your eye on the prize

Hejhej! Sitter och pluggar Naturkunskap B för tillfället, har mitt sista prov imorgon så känner mig både stressad men samtidigt glad eftersom det är mitt sista prov i gymnasiet!! Tidigare idag så hade jag och brorsan gjort iordning en picknick med massa gott eftersom att det är mors dag idag, mamma blev då glad och det var mysigt. Alltid trevligt. 
 
En bild på mig från i fredags, en från picknicken idag och en på plugget jag håller på med just nu. 

LIVET ÄR ALLT BRA IBLAND

Gårdagen var väldigt bra! Jag skrev mitt förhoppningsvis sista matteprov någonsin, åt god lunch ute på Wayne's med mamma, körde en timmes träning på gymmet, umgicks med älsklingen och senare på kvällen blev det förfest och utgång med mina girls! Fem av fem.
 
Denna dag har jag spenderat i Bjurholm och nu ska jag möta upp Valdemar för att tillbringa resten av kvällen med honom. Kommer bli supermysigt. Ha en trevlig kväll allihopa!
 

TAGGA MATTE C NATIONELLA IMORGON...


EN DAG I SOLEN

Igår hade jag inga lektioner så jag passade på att njuta i solen ett tag och lyxade till det med en hallon-milkshake. Sen från ingenstans så kom Valdemar förbi och hälsade på vilket var väldigt trevligt. Sådana dagar skulle man behöva fler av! Här är några bilder som jag tog. :)
 


B A L F R I S Y R E R

Igår var min moster här och testade balfrisyrer på mig eftersom att det är hon som ska göra min frisyr till balen. Blir nog en uppsättning liknande den på andra bilden, känns som om det håller sig snyggare längre än utsläppt hår. Fick för övrigt veta vad jag fick för betyg på mitt projektarbete och min balklänning igår, MVG faktiskt vilket känns underbart så mycket som jag kämpat med det där!
 

If I lose myself tonight, It'll be by your side

Då var det fredag igen, vilket jag inte alls klagar på! Spenderar fritiden med fina vänner ute i värmen, men stressen börjar smyga sig på nu när nästa vecka är fullproppad med plugg. På måndag har jag naturkunskap A prov, på onsdag har jag en inlämningsuppgift och en redovisning, på torsdag en annan redovisning, på fredag nationella i matte C och nästnästa måndag naturkunskap B prov. Ja ni märker ju att jag kommer ha fullt upp. Men efter det får jag andas ut och det kommer bli så skönt! Bara slutspurten kvar nu.
 

C o n g r a t u l a t i o n s !

Idag är ingen vanlig dag för idag är Myras födelsedag, grattis vännen!! Hoppas du får en underbar dag! ♥
 

RYAN GOSLING


RESULTATET AV MIN BALKLÄNNING

Här är två bilder på min balklänning som jag lovade er att visa! Det var alltså mitt projektarbete att sy den, kommer nog aldrig sy en sådan klänning igen haha. Har verkligen satt test på mitt tålamod, men nu är den klar i alla fall! Vad tycker ni? :)
 

NYTT - FODRAL/PLÅNBOK

 

YESTERDAY

Igår var en väldigt bra dag/kväll/natt! Lugn skoldag, promenad hem i värmen med Valdemar och firade Myra med grillning, prat, spel, goa människor, förfest och utgång på Lokal. Fem av fem! Här kommer några bilder från gårdagen. :)
 

Resultat av träningen - Min överkropp

Så här ser jag ut just nu. Syns dock inte lika mycket om jag inte spänner mig. Sedan september har jag gymmat och känner att jag blir starkare, lyfter faktiskt rätt tunga vikter nu om man jämför med det jag började med. Har alltid tränat hela kroppen men ska börja träna magen, rumpan och benen ännu mer nu. Därför säger jag hejdå till er för att nu cykla iväg till gymmet. Höres!

LEVER LIVET

Då var helgen snart slut, den har för övrigt varit riktigt bra. Att det är en ny skolvecka imorgon känns faktiskt inte så jobbigt, för veckan som kommer har jag inte speciellt mycket plugg och både torsdag och fredag är man ju ledig så det är naiizz. Nu ska jag avsluta denna dag framför tvn vilket är standard på söndagar för mig. Höres!
 
Två mobilbilder på lite godsaker jag ätit under helgen, glass och kladdkaka! Mhmmm..

TILL SALU - STUDENTKLÄNNING FRÅN NELLY STORLEK S

Säljer min fina klänning med cut out's som jag hade på skolavslutningen förrförra året,
den är alltså endast använd en gång så den är som ny! Storlek S, från Nelly.

WEEKEND

Äntligen fredag! Denna vecka har varit rätt stressig eftersom projektarbetet skulle vara klart och lämnas in i tisdags och sista Kultur och Idéhistoria provet var idag. Nu kan jag andas ut och ta det lugnt ett tag vilket känns såå skönt. Helgen ser bra ut också; denna kväll kommer spenderas med Valdemar, imorgon ska jag vara med Saba och Maria och på söndag ska jag höra hårt på gymmet!
 
Bjuder på två bilder från idag, den första på mig och den andra på dagens inköp. Köpte en väska som jag tänker använda på balen, Blothing Powder + ett par skinnhandskar som inte kom med på bild.
 

v a t t e n d r o p p a r

©

RSS 2.0