ÄNTLIGEN FREDAG

Då var det helg igen, kände att det kanske var dags att uppdatera bloggen då haha. I måndags började kursen Anatomi och fysiologi, verkar som att det blir en intressant kurs men det är väldigt mycket plugg som står på schemat. Och eftersom detta är en utav de svåraste kurserna jag kommer läsa så gäller det att hänga med!
 
Idag hade jag dock hemstudier på schemat vilket innebär inga lektioner i skolan, pluggade därför lite imorse sedan har jag tränat med Carro, lagat mat med Valdemar och agerat taxi till brorsan. Ikväll blir det gómiddag sedan väntar fredagsmys med pojken min. Kan inte bli annat än bra!
 

CATCHING FIRE

Hejhej! Jag fick tillbaka omvårdnads-tentan idag som jag fick VG på vilket jag blev väldigt glad för eftersom man inte kan få högre än så. Skulle egentligen ha skrivit en annan tenta idag också men den blev tyvärr inställd för att universitetets hemsida inte fungerade vilket var sämst för det hade varit skönt att göra bort den. Men men.
 
Ikväll blir det bio med Valdemar, vi ska se Catching fire och jag är väldigt förväntansfull! Hoppas den är lika bra som boken. Bjuder på en bild från förra måndagen då det också blev bio.
 

BILDER FRÅN FINSITTNINGEN! ♥

Bästa kvällen på länge!! Alla bilder är lånade av Emelie.

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN SABA

Idag fyller min fina vän Saba år, grattis vännen!!! Tänk att vi har känt varandra i 11 år nu, helt sjukt. Är så glad att jag har dig i mitt liv, vet inte vad jag skulle göra utan dig. Du är bäst
 

MOBILBILDER FRÅN DEN SENASTE TIDEN

Haft praktik på äldreboende i tre veckor
Hängt med fina vänner och bjudit på pannacotta
Gymmat med brorsan på Sensia24
Skrivit fördjupningsarbete med Julia och lunchat med mamma och mormor
Varit med godingar från klassen och varit i kyrkan på allhelgona med familjen och tänt ljus för farmor
Varit på halloweenfest med utgång på Lokal utklädd till catwoman

F I N S I T T N I N G

Det var ju som sagt finsittning i lördag, jag hade sjukt roligt hela kvällen! Blev verkligen lyckat. Lägger upp några bilder från det imorgon om jag får tid över. Nu ska jag göra bort lite plugg sedan väntar bio med Valdemar. Ha en bra kväll! 
 
Jag och Erika hos mig innan sittningen ♥

W O R K O U T

Köpte iksukort idag sedan spelade jag beachvolleyboll med Emelie och massa andra, var väldigt roligt! Sedan har jag även varit på mitt gamla gym Sensia24 och kört ett gympass med brorsan, mitt gymkort där gick ut idag så tänkte att jag måste passa på att gå dit en sista gång. Känns lite sorgligt att byta gym faktiskt haha, men ska bli kul att även kunna gå på pass och andra saker som jag kan göra på Iksu nu! Speciellt att jag får någon att träna med då typ hela klassen tränar där. Blir nog bra det här!
 
Ska snart springa över till Valdemar för att spendera kvällen med honom, blir antingen bio eller hemmamys.. men trevligt blir det hur som helst! Ha en bra kväll allihopa. :)
 

Nike free run 3

Säg hej till mina nya träningsskor! Visst är dom fina? Budade hem dom helt nya på Tradera för 500 spänn, hur värt som helst. Dom är verkligen sköna också så jag är väldigt nöjd!

KLÄNNING TILL FINSITTNINGEN

På lördag är det finsittning med klassen, ser verkligen fram emot det! Beställde en långklänning från Nelly som jag tänkte ha på mig, måste ju passa på att klä upp sig när man får tillfälle att göra det. :)
 
Började denna dag med en promenad, hur skönt som helst. Lite surt dock att lektionen blev framflyttad från 10.30 till 15.00 idag.. men men. Ska fördriva tiden med en film och lite fika, höres!
 
Hade först tänkt ha denna, men blev den på bilden under istället. Märks det att jag gillar blått haha?

TENTA

Har min första tenta idag, känner att nervositeten börjar komma smygande. Hoppas det går bra i alla fall, ni får gärna hålla tummarna för mig!

SKÄNKER EN TANKE TILL FARMOR OCH FARFAR

Var i Bjurholm med familjen och några fler från släkten i fredags och tände ljus på farmor och farfars grav och var i kyrkan. Saknar er♥ Efter det var vi bjudna på fika hos farmor och farfars gamla vänner. Fint och trevligt var det.

RSS 2.0