HAPPY HAPPY HAPPY

Hade muntlig examination i omvårdnad idag vilket var mitt första prov på sjuksköterskeutbildningen, och det gick faktiskt väldigt bra! Man fick veta på en gång om man hade klarat det så har varit glad hela dagen nu haha. Men ingen lugn stund här inte, nu sitter jag med nästa uppgift som det är uppföljning på redan imorgon. Imorgon är även min sista dag på universitetet på ett tag för från och med nästa vecka har jag praktik i tre veckor. Ska bli spännande!

Nytt tillskott i Converse-samlingen ♥


T O G A F E S T

Bjuder på tre instagrambilder från i lördags då det var togafest! Hade tänkt lägga in några vanliga mobilbilder också men datorn vill inte samarbeta med mig just nu så får inte in dom på datorn. Var i alla fall sjukt kul! Var även sista nollningen så nu känns det som om skolan har börjat på riktigt. Har redan hunnit ha tre seminarium och nästa vecka har jag muntlig examination.. plugg plugg plugg står på schemat!

F O T B O L L S B I L D E R


WAKE ME UP WHEN IT'S ALL OVER

Går i skolan på dagarna och har nollning på kvällarna - har det rätt fullt upp alltså. Men det är bara kul så jag klagar inte! Kom alltså in på sjuksköterska och jag har inte ångrat att jag tackade ja. Har lärt känna massa härliga människor och allt är bara super. Tre år kvar!
 
Instagrambilder som är tagna sedan skolan började, ni hittar min instagram här.
 

NEW SHOES

50 kronor på Din Sko, hur bra? Var bara tvungen att slå till!

RSS 2.0