Dreamcatcher

Nytt som får hänga i mitt fönster.

min helg

Hejhej! Har haft en supertrevlig helg som bjudit på fint väder och fint sällskap. I fredags följde jag med Suzi till Nordmaling och hälsade på hennes familj som just fått kattungar, dom är hur söta som helst och jag blev kär i en orangevit liten sötis som ni kan se på den andra bilden här nedan! När vi kom tillbaka till stan igår så mötte jag upp Valdemar och vi såg senaste GoT avsnittet, åkte ner på stan och såg Hoffmaestro och bara myste hemma hos honom. Idag har jag röstat till europaparlamentsvalet och firat mamma på morsdagen med rosor och choklad. Nu ska jag avsluta kvällen och helgen på ett bra sätt och se Hundraåringen med familjen. Vi Hörs!
 

Nyklippt

Och så kom dagen då håret fick ryka! 3 decimeter kortare är mitt hår nu och det känns bra men väldigt ovant, tar nog ett tag att vänja sig. Är i alla fall nöjd än så länge! Här har ni en sneakpeak på min nya frisyr;
 

Fått vara med på en operation idag

Tjosan hejsan! Är hur trött som helst i kroppen efter att ha stått upp i sex timmar idag och tittat på under en operation. Men det var sjukt intressant att se hur allting gick till på riktigt, fick till och med stå bredvid och assistera med saxar, klippa trådar och lite sådana småsaker.
 
Jag ska snart springa över till Valdemar för att mysa framför veckans Game of Thrones avsnitt och ta det lugnt. Imorgon är min sista praktikdag denna vecka sedan får jag långhelg! Höres.

GRATTIS GAMMELMORMOR LEA

Firade gammelmormor Lea igår då hon fyllde 90 år och nästan hela släkten på mammas sida var samlade. Var väldigt trevligt och jag åt mig alldeles för mätt på all god mat och alla tårtor. Kom hem sent och gick och la mig på en gång för att stiga upp tidigt och jobba 7-17 idag. Ska gå och lägga mig tidigt ikväll också för imorgon väntar praktik och alarmet ringer 05.15... godnatt på er!
 
Här har ni en bild på fina Lea, inte syns det att hon är 90 år tycker jag iaf! :)
 

RSS 2.0