Jag vill hålla dig hela natten

Hej på er! Äntligen fredag och helg, har verkligen sett fram emot det hela veckan som bestått av tentaplugg inför läkemedelsberäkningen jag hade i onsdags. Vet dock att jag gjorde ett slarvfel på tentan och eftersom man måste ha 100% rätt så blir det omtenta för min del. Blir min första omtenta någonsin haha, men jag vet ju vad jag gjorde för fel så det ska nog gå bra! Nu är det bara att fokusera på nästa tenta som är om två veckor.
 
Blir en lugn helg men det är precis vad jag behöver just nu. Har dessutom fått en infektion i örat efter att jag piercat mig så får inte dricka alkohol, bada eller basta på ett tag nu. Ska i alla fall inleda helgen med ett biceps/triceps-pass på Iksu nu. Tills vidare får ni ett låttips av mig, Hela natten med Josef Johansson. Hans låt Tysta leken är också ett tips, klicka här för att komma till den på Spotify.
 

Piercing - check! √

Har velat göra denna piercing hur länge som helst och ikväll blev det av! Längtar tills den har läkt så jag kan byta smycke till en ring istället! Next up: plugg... har väldigt mycket i skolan just nu och ett praktiskt prov på torsdag som jag måste öva inför. Hoppas ni får en trevlig måndagskväll!

en månad kvar till tre år

Idag har jag och Valdemar varit tillsammans i två år och elva månader, om bara en månad blir det tre år. Bästa tiden i mitt liv och jag vet inte vad jag skulle göra utan min prins! ♥
 

RSS 2.0