Lately

Blandade mobilbilder från den senaste tiden. Har bland annat ätit årets första mjukglass, köpt proteinpulver med brorsan, ätit god mat och haft 80-tals sittning! :)
 

Timeflies - All the way


Game of Thrones

Ny vecka, nya tag. Såg första avsnittet av säsong fem idag med Valdemar, som vi har längtat efter att GoT ska börja igen! Äntligen säger jag bara! Nu har man något att se fram emot varje måndag.
 

Sleepless without you

Sista praktikdagen för denna gång avklarad! Har varit en väldigt bra praktik men den här sista veckan har jag varit förkyld och haft ont i huvudet så det har varit lite jobbigt. Hade så ont i huvudet igår och kände mig dålig så jag gick faktiskt och la mig när jag kom hem klockan fyra och sov tills klockan kvart över fem på morgonen idag. Enda gången jag vaknade var när det var dags för middag. Men sömn vad nog precis vad jag behövde för jag mår bättre idag som tur är. Nu gäller det att vila upp sig ikväll för imorgon är det tacksittning som nollorna håller i med 80-tals tema. Tror det kommer bli riktigt kul!
 

You're never fully dressed without a smile

Sista lediga dagen idag innan praktiken börjar igen, men det är bara tre dagar kvar och på torsdag ska jag vara på akuten så det blir spännande! Har spenderat hela förmiddagen med plugg men ska nu ta en liten paus och gå ut en sväng i det härliga vädret. Måste ju passa på att njuta när solen är framme!
 
Tills vidare så bjussar jag på två bilder som Valdemar tog på mig i helgen. Höres!
 

PÅSKLEDIGHET

Tre av fyra praktikveckor gjorda och nu går jag på påskledighet fram tills på onsdag nästa vecka. Håller på att packa väskan just nu för idag åker jag och Valdemar till hans stuga Holfjärden. Ska bli skönt att komma iväg och bara ta det lugnt ett tag.
 
Förresten så hittade jag igen denna lilla film som jag gjorde för två år sedan när vi var där den påsken haha.. good times! Var bara tvungen att lägga upp den igen! 
 

RSS 2.0