Hemavan

Imorgon åker jag och åtta härliga tjejer från klassen till Hemavan! Vi har hyrt minibuss, ska bo i Emmas stuga, åka slalom, gå på afterski och ha det allmänt gött, kan inte bli annat än bra. Ska verkligen bli superkul!
 
Bjuder på en bild på mig från förra årets enda slalomdag som spenderades i Bygdsiljum med Maria!

Vinterland

Efter en vecka med massa plugg så gjorde jag bort den muntliga examinationen igår och det gick bara bra. Det firades med en klassfest/tentafest med utgång på det. Så nu har jag inget plugg förrän nästa kurs börjar på tisdag vilket innebär långhelg för min del och det känns jätteskönt. Jag hoppas på lika fint väder hela helgen som det varit idag och dom senaste dagarna! ☆
 

Throwback - Valentine’s day


ALLA ♥-DAG

Glad alla hjärtans dag på er! Dagen kommer att spenderas med min fina och vi ska bland annat gå på bio, laga god mat och efterrätt och dricka mousserande vin. Kan inte bli annat än bra! Hoppas ni får en fin dag!
 

Drawing by me

Istället för att lägga tid på plugget (som jag egentligen borde göra) så har jag spenderat mer tid åt en teckning som jag började med imorse som nu är klar. Denna gång är den i färg faktiskt, jag som alltid bara ritar med blyerts. Men blev ändå rätt så nöjd med denna, vad tycker ni om resultatet? :)
 

Varning för spännisbild

Träningen börjar ta sig. Har alltid tyckt att ben är roligast att träna men har på senare tid börjat tycka att armar är roligast, ska jobba lite mer på mina axlar också för dom är jag nog svagast i. Har även börjat gå på spinning varje vecka med Oskar för att få upp konditionen lite också. Kul när man börjar se lite resultat iaf!
 

Världshelg

Har verkligen haft en superbra och mysig helg med Valdemar, kunde inte ha blivit bättre! Spa, god mat och cruising får sammanfatta helgen. Tänkte inte säga mer än så utan bjuder på några bilder istället. ♥
 

Love life

Livet är så himla bra just nu! Ikväll ska jag och Valdemar på Iksu Spa och bara ta det lugnt vilket ska bli superhärligt och imorgon åker vi till Luleå för att bo på hotell en natt. Kommer bli en väldigt rolig och mysig helg tillsammans med min fina. Och nästa helg är det alla hjärtans dag och då väntar Fifty shades of grey på bio vilket jag taggat aslänge nu. Älskar när man har roliga saker att se fram emot!
 
Jag ska ta med mig kameran i helgen så bjuder på lite bilder när vi kommer hem igen, hoppas ni får en fin helg!
 

Love me like you do

Är helt fäst vid denna låt för tillfället!

Diamond Tattoo

Började denna dag med fika på stan med Maria, sedan har jag varit och tränat på Iksu Plus för första gången. Inte speciellt stort men fin utsikt över älven och var nästan inge folk där så det var väldigt skönt! Kul med lite variation från Iksu Sport där det kan vara så mycket folk ibland.
 
Nu har jag precis duschat och ska krypa ner i sängen ett tag och läsa en kursbok och sedan förbereda mig för seminariet imorgon. Tills vidare får ni en bild på hur taueringen blev som jag, Maria och Suzi gjorde!

RSS 2.0