tjugonionde januari

Livet rullar på, dagarna består mestadels av plugg men kvällarna är desto roligare. I måndags firade jag Maria som fyllde år och i tisdags blev det födelsedagsfirande av Erika. Grattis igen fina ni! Igår hängde jag med Maria och Suzi och vi skypeade med Jennifer som är i USA som au pair vilket var askul, måste göras oftare!
 
Nu ska jag ta tag i plugget, ska försöka läsa ut en kursbok idag, senare blir det ett pass på Iksu med Maria. Tills vidare får ni två bilder på mitt nya träningslinne, älskar verkligen ryggen på det!
 

sommarjobb på barn 4

Efter två somrar i hemtjänsten, den första som vårdbiträde och den andra som undersköterska, kände jag att jag ville prova på att jobba på sjukhuset och gärna på en barnavdelning. Jag sökte därför sommarjobb på Barn 4 (för tidigt födda barn) och var på intervju igår, och vet ni vad? Jag fick jobbet!!! Är supernöjd och ska bli väldigt kul och spännande att testa på något nytt i sommar!
 

känslan när halva utbildningen är färdig

Idag skrev jag terminens sista tenta som jag lyckades få VG på så jag är supernöjd. På måndag börjar jag termin 4 och en ny kurs. Jag har därmed gått halva utbildningen på sjuksköterska nu vilket känns asbra! Firade detta med lite shopping och fika på stan med Valdemar idag. Har dessutom fått en tid för arbetsintervju till veckan som jag hoppas ska gå bra, så jag förhoppningsvis får jobba på sjukhuset i sommar. Det mesta känns i alla fall väldigt bra och positivt just nu! Nu gäller det bara att klara läkemedelsomtentan nästa helg så jag ska plugga som en tok hela veckan har jag tänkt haha.
 
Men nu är det dags för middag sen ska jag och Valdemar baka en kladdkaka och ha filmkväll. Vi hörs!
 

tenta imorgon...


6 januari 2015

Har haft en väldigt bra helg som bestått av massa mys, födelsedagsfirande av mamma, middagsbjudningar och filmkväll hos Maria och Suzi. Och det viktigaste av allt, jag har tatuerat mig! Jag, Maria och Suzi gjorde var sin diamant på ankeln vid insidan igår, det gjorde ont som fan kan jag lova men tog som tur var bara 10 minuter att göra den. Lägger upp en bild när den har läkt. :)
 

Elsa Beskow

Måste bara visa er dessa fina muggar som jag och Valdemar köpte på Hemtex, 195 kronor styck men tycker dom är hur fina som helst så det var lätt värt det. Videung och Kung vinter valde vi.
 

RSS 2.0