Minions

Idag blir det brännboll i regnet, kom och hejja på oss klockan ett på bana 29! Hela vårat lag ska klä ut sig till minions så vi borde inte vara så svåra att hitta haha. Här har ni två bilder på hur jag kommer se ut idag!

SOMMARLOV

Igår skrev jag min sista tenta för den här terminen och idag hade jag mitt sista seminarium. Det innebär att jag nu har sommarlooov! Känns underbart måste jag säga. Det ska firas med brännbollsyran i helgen vilket jag tror kommer bli asm, vi har ett lag från klassen så det blir brännboll också! Woop woop!
 

Because i'm happy

Hade sista praktikdagen igår och började min inskolning på Barn 4 idag. Är mycket nytt att lära sig men jag tror att det kommer bli himla bra när man kan allt. Plus att jag har några klasskompisar som också ska jobba på Barn 4. Så det kommer nog bli en bra sommar!
 

EMMA ♥ VALDEMAR

Pysslade ihop dessa armband idag. Ett till mig med Valdemars namn och ett till Valdemar med mitt namn.

Grattis på födelsedagen Myra

Idag fyller denna fina vän 21 år! Tänk att vi känt varandra sedan årskurs 7. Var bara tvungen att leta fram lite gamla bilder på oss genom tiderna, så jag bjuder på dom haha! Grattis på födelsedagen Myra!
 

En liten film från helgen ♥

Nu har jag klippt ihop en liten film som får sammanfatta helgen i Holfjärden. Hoppas ni gillar den!
 

Crazy in love

 
Kom hem idag efter fyra dagar i Valdemars stuga. Har varit väldigt trevligt och mysigt! Hade med mig min lilla kamera men tog nästan inga bilder utan filmade mest. Dom bilder jag tog ser ni här ovan. Ska klippa ihop en liten film med dom klipp jag filmade tänkte jag, så håll utkik efter det!

RSS 2.0