Maria - del 3 ♕


Tentaplugg

Haha denna bild beskriver ganska bra hur mitt liv ser ut just nu. Har tenta på tisdag och det är mycket man ska kunna så ska försöka lägga ner så mycket tid som möjligt i helgen på plugg. Hörs när denna tentapluggs-period är över!

We don't have to take our clothes off

 
Denna låt går på repeat hos mig just nu, SÅ bra! Är även väldigt fäst vid If I Go. Tips tips!

Maria - del 2 ♕

 
Vi tog även en del bilder där Maria hade på sig hår- och handsmycket som jag gjort själv. Den första bilden är helt klart en av mina favoriter av alla bilder vi tog. Maria ser så avslappnad ut, smyckena syns och jag älskar ljuset och färgerna i bilden!

Maria - del 1 ♕

Fotade lite med fina Maria i sommar, det var första gången hon stod framför kameran men hon gjorde det bra! Har många bilder att visa och här är en del av dom. :)
 


I'M BACK

Hej på er! Insåg just att jag inte har skrivit något här på bloggen sedan juni haha.. Har mestadels jobbat i sommar men jag har trivts jättebra på Barn 4. Har hunnit med lite annat roligt också, bland annat en weekend i Stockholm med min kära kusin Caroline, mysiga helger i både min och Valdemars stuga, kompishäng, några enstaka varma soldagar i solstolen och sist men inte minst en resa till Prag med Valdemar, Erika och Jakub. Jag är väldigt nöjd med sommaren i alla fall!
 
Nu har ju skolan börjat om igen och jag har börjat mitt sista år på Sjuksköterskeprogrammet, känns lite galet att jag till sommaren kommer kunna kalla mig för sjuksköterska om allt går som planerat. Tiden går så snabbt!
 
Ska fixa ett inlägg med lite bilder från sommaren inom en snar framtid, tills vidare bjuder jag på en jobbselfie haha. Höres!

RSS 2.0