NY HEADER

Som ni kanske ser så har jag gjort en ny header nu, om ni inte ser den så uppdatera sidan! Den gamla var som sagt alldeles för somrig för att ha nu under vintern. Dock känns det sjukt konstigt att ha en så stor bild på sig själv högst upp på bloggen haha. Kanske jag ska byta till något annat.. vad tycker ni?

GAMLA:

NYA:

K L A C K I S K O R


Köpte dom här skorna i söndags på en second hand butik i Bjurholm för 30 kronor. Det händer inte ofta att ett par högklackade skor åker på mina fötter, men dom var helt klart värda vad dom kostade! Tycker dom var ganska tjusiga faktiskt.

Baby You Light Up My World Like Nobody Else


TYCKER MIN VÄN SUZANA aka suzi ÄR FIN

Tjabba tjena hallå! Sitter här med en plugghög framför mig som jag tänkte ta tag i nu. Så ni kan ju gissa vad jag kommer göra ungefär resten av kvällen. Hoppas ni får roligare än mig!

Några fler bilder från i torsdags, men denna gång inte på mig utan på Suzana.
Vi hade ju en liten fotoshoot då som jag sagt tidigare. Iallafall. Hon är så fin den tjejen!


GODMORGON VÄRLDEN!

Har sovmorgon till tio idag så ska börja göra mig iordning nu och cykla till skolan. Imorse fortsatte jag på en teckning som jag började med i lördags, är långt från klar än men tänkte bjuda på en bild så länge. Om ni undrar varför det ligger ett sudd där så är det för att munnen inte är klar än haha. Förresten, vill ni att jag ska lägga upp en bild när jag är helt klar med teckningen?


no one is going to love you if you don't love yourself


En bild från den lilla fotoshooten jag hade med Suzana i torsdags! Funderar på att göra en ny header av den här bilden. Vad tycker ni? Den jag har nu känns iallafall alldeles för somrig så en ändring måste det bli snart känner jag.

FÖRSTA ADVENT

Godmorgon! Om ungefär tio minuter åker jag och familjen till farmor. Skyltsöndag idag och vi brukar alltid vara där då, har varit så så länge jag kan minnas. Iallafall, jag tar med mig kameran så troligtvis har jag några nya bilder att bjuda på imorgon. Tar även med mig datorn så jag kanske uppdaterar där. Ha en bra första advent allihopa!


Delade på två Ben & Jerry's med familjen igår. Bara jag som tycker att B&J är typ som alla andra glassar? Jag tycker inte dom är så speciella som alla tycker.

COLLIDE - HOWIE DAY



BREAKING DAWN

Ska börja med maten nu så jag hinner äta innan klockan fem för då går bussen till stan där jag ska möta upp 8 andra personer och gå på bio! Breaking Dawn är det vi ska se, har hört att den ska vara bra så jag hoppas då det. Blir en bra kväll iallafall! Uppdaterar senare ikväll, kram.


tjejer är bara hjälplösa tills nagellacket har torkat

Ikväll har jag bakat chokladmuffins, var länge sen så kände att det var dags! Sen har jag precis målat naglarna rosa så ska vänta tills det har torkat sen börja med läxan. På tal om nagellack så är det även något jag önskar mig när jag fyller år eller i julklapp. Helst i en rosa nyans, fungerar alltid! Som det tredje nagellacket här nedan, superfin rosa färg!


trying to make it work but these times are hard

Kom hem från skolan för ungfär en timme sen, onsdagar är längsta skoldagen så nu är det typ nästan helg! Snart iallafall. Blev lunch på stan idag med brudarna då vi hade en lång rast mitt på dagen, inte dåligt. Hamburgare in my heart♥

Nu sitter jag bara och väntar på att pappa när som helst kommer att säga att maten är klar, medan läser jag bloggar. Ikväll måste jag ta tag i dom skolarbeten jag har i veckan och planera lite med Suzana, vi funderar på att ha en liten fotoshoot imorgon.. får se hur det blir!


Suzi och jag!

T Y G P Å S A R


Dom två vita kommer från KandeeShop och den svarta från Monki. Tycker det är snyggt med tygpåsar ibland, och dom dagar man bara har några papper att ta med till skolan är det ju perfekt. Någon av dessa tre ovan, helst någon av dom vita, skulle jag vilja ha i julklapp eller födelsedagspresent!

Förresten. Har gjort en ny kategori som heter wants, där kommer inlägg med olika saker eller kläder som jag vill ha att hamna, bara så ni vet.

Bara En Månad Kvar Tills Jag Fyller År!

Lugn kväll, som vanligt på måndagar. Ska tvätta bort sminket och göra mig iordning för sängen nu, börjar faktiskt bli lite trött nu. Godnatt alla fina!



Tre egobilder från idag.

MONDAY

Ska ta på mig ytterkläderna och möta Myra nu och följa henne till Maxi, promenader med fina vänner då man kan prata av sig är toppen! Sen fortsätter jag nog kvällen framför tvn, ganska bra program på måndagar ju. Jaja. Har inget mer att berätta så, höres!


Gammal bild på Myra och mig :)

when she starts crying, just shut up and hold her

“If me and my girlfriend were fighting, and it got to the point where she started crying, I would just shut up and hold her.” - Justin Bieber

L U S S E B U L L A R

Tidigare idag gjorde jag och mamma lussebullar! Det är ju så gott, och man får en härlig julkänsla av det! Just nu regnar det ute, vill bara att snön ska komma, det är ju faktiskt snart december.. och imorgon är det exakt en månad kvar tills jag fyller år!



Omnomnom!

YESTERDAY

Igår var jag och familjen bjudna på middag och vi var hos dom till efter tolv någon gång. Så igårkväll var jag med Oskar och Fredrik och vi åt massa gott, spelade MV3 och såg en film.




Tre bilder från igår.

FRIDAY NIGHT

Fredag idag och det känns u-n-d-e-r-b-a-r-t! Ska sätta mig framför tvn nu och se idol tills Valle kommer hit. Blir nog en bra kväll! Vi hörs när vi hörs, ha det bra readers.


random pic' jag tog igår

THE HUNGER GAMES



Den 23 mars 2012 kommer Hungerspelen ut på bio! Ni kan ju gissa vem som är taggad på att se den? Jo jag förstås! Hungerspelen är nog en av dom bästa böckerna jag läst så ser fram emot film-versionen. Har ni inte läst boken så får ni ett tips nu att göra det!

fighting for peace is like fucking for virginity

Slutade tidigt idag, 12.10. Men stannade kvar på skolan för att ta några bilder till vårat företag sen cyklade jag förbi trafikskolan och gjorde ett syntest på vägen hem.

Nu sitter jag bara här och lyssnar på musik, ikväll blir det matteplugg.. boring. Men har bara några tal kvar så det borde gå ganska snabbt. Lovade brorsan att vi skulle hitta på något ikväll så. Fredag imorgon och det känns underbart iallafall!


Snygga linnen från KandeeShop. Me want!

You Are Safe In My Heart

Ikväll har jag varit duktig och räknat 16 tal i matteboken och det var a,b,c på varje så det blev typ mycket!? Haha. När jag blev less på matten såg jag på tv med familjen och nu sitter jag här. Ska kolla alla bloggar på Bloglovin' sen väntar sängen. Cya!



Några halvdåliga bilder från ikväll, det hann bli väldigt mycket mörkare på bara 15-30 minuter så jag hann inte ta kort när himlen var som finast.

ONSDAG 16 NOVEMBER

Kom just in från en liten promenad, fick ett sms av Suzi att jag skulle titta ut och himlen var så fin så jag kände mig tvungen att gå ut en sväng med kameran. Ska lägga in bilderna på datorn snart så får jag väll se om det blev några bra bilder eller inte. Annars idag så har jag inte gjort så mycket mer än att sova, äta och se på tv.


If I could have just one wish, I’d have you by my side

Mår inge bättre idag, snarare sämre. Så jag stannar hemma från skolan. Hörs senare.

15 NOVEMBER



En bild jag tog nyss. Går runt osminkad i morgonrock och tjocksockar här hemma, skönt! Har skrivit klart psykologin nu, matten får vänta tills imorgon. Önskar att någon var här och masserade och tog hand om mig, har så ont i kroppen så det hade verkligen inte suttit fel. Men men. Nu ska jag göra fika hade jag tänkt, frukost och kvällsfika måste ju vara bland det godaste!

B A D K U L O R

Har inte kännt mig så kry idag, känner mig fortfarande inte speciellt frisk. Har ont i huvudet, magen och kroppen är som spaghetti. Är väldigt trött också. Så idag när jag kom hem från skolan tog jag ett härligt bad. Nu måste jag börja med skolarbetet även fast jag egentligen inte orkar. HUGS!


Hittade massa badkulor innan jag skulle bada, samlade på sånna när jag var liten. Minns att jag inte ville använda dom då för att jag tyckte att som var så fina, haha. Grisen på andra bilden fick iallafall bada med mig!

ÖRHÄNGEN


Tror inte att jag har visat er dom här örhängerna, köpte dom iallafall på Guldsmedjan för 150 kronor samma dag som jag tog ett till hål i örat. Det var ungefär sju veckor sen så nu får jag äntligen byta ut det. Eftersom att jag inte tål nickel så har jag bestämt att jag inte ska använda några sånna örhängen nu utan bara nickelfria örhängen. Det är lite dyrare, men men, måste ju tänka på mina öron haha. ;)

why is monday so far from friday, but friday so close to monday?

Ska gå till Maxi och köpa tuggummi nu, känner ett behov av det då jag varit utan det i flera veckor haha. Sen ikväll blir det tv-kväll, börjar bli en vana för mig på måndagar. Och känner jag mig själv rätt så kommer jag inte orka göra någon läxa såhär i början på veckan, så det får bli en lugn kväll ikväll. Skönt faktiskt. Kram!


FARSDAG

Inte för att jag tror att någon har missat det men, farsdag idag! Här hemma har vi ätit hallon cheesecake och pappa har fått två paket av mig och Oskar. Farmor var förbi ett tag på dagen också. Annars idag så har jag och brorsan varit på simhallen och motionssimmat ett tag och nu tänkte jag börja med läxan. Hörs senare!


Pappa och jag när jag var liten!

YESTERDAY

Var ju hos Saba igår och firade henne med Maria, Olivia och Loa. Först var vi hos henne och gjorde/åt pizza och efterrätt. Sen drog vi ner på stan pch spelade laserdome en gång mot några randoms och efter det  drog vi tillbaka till Saba och satt och snackade och såg en film. Bra kväll!


Födelsedagsbarnet igår, fina vän!

12 NOVEMBER

Hittills idag har jag bara hunnit vara på Strömpilen och handlat presenter till folk och varit på Maxi och storhandlat med mamma och brorsan. Tror att både jag och brorsan har för mycket energi idag för vi har typ skrattat nonstop hela dagen haha, ojoj vad jag tyck om han! Nu ska jag städa mitt rum och badrummet sen måste jag börja göra mig iordning för jag ska till Saba och fira henne som fyller idag! Grattis vännen!!


CUTE BOY THINGS


klockan 11:11 den 11/11-11


IKVÄLL.

Inte dåligt att bli bjuden på bio av en gullig kille! Vi såg One day, typ en kärleksfilm, var ändå bättre än mina förväntningar då jag hade läst att den inte var så jättebra. När den var klar så åkte vi hem till han och nu har jag precis kommit hem. Tror jag ska gå och lägga mig snart så jag orkar upp lite tidigare imorgon så jag hinner duscha. Godnatt!


I like when you smile, but I love it when i'm the reason

Hemma från skolan, har hunnit äta och fixa mig lite snabbt. Nu ska jag snart ta bussen ner på stan på bio, blir trevligt! Hörs senare ikväll, kram.


9 NOVEMBER

Då var skoldagen för idag avklarad vilket känns väldigt skönt då onsdagar den jobbigaste skoldagen. Ikväll ska jag skriva klart en svenska uppgift som vi började med idag i skolan, har bara en fråga kvar så det är nice. Sen tänkte jag räkna lite matte bara för att jag är så seg på mattelektionerna haha. Har faktiskt inte haft någon läxa den här veckan, det äger!


Bild från i somras, hunden var ju söt iaf!

Flickan från ovan aka The lovely bones

Ikväll såg jag en film med familjen och åt fruktsallad med vaniljvisp, inte helt fel! Vi såg Flickan från ovan, eller The lovely bones som den heter på Engelska. Helt okej, trodde dock den skulle vara liite mer spännande. Men men.


pic; google (från filmen)

går inte att se videon utan att gråta


BLÄ

Sitter i skolan just nu, började tydligen inte 8.25 som vanligt utan dom har gjort om schemat så att det är sovmorgon till tio idag.. utan säga nåt. Väääärt, hade kunnat sova nu. Haha åh, aja. Värt inlägg också för den delen haha..

sweet dream or a beautiful nightmare

Första skoldagen efter lovet avklarad, helt okej ändå. Har inte suttit vid datorn sen jag kom hem utan har spenderat tiden framför tvn där Top Model och Ensam mamma söker visades. Har även sytt upp en skjorta och ett linne och sytt in ett annat linne. Nu tänkte jag läsa bloggar och kolla runt på internet ett tag innan jag ska sova. Sweet dreams!


tre bilder jag tog när jag cyklade hem från skolan förrförra veckan

Stuck With Each Other

Blev klar med psykologin igår och boken läste jag ut idag. Så jag hann det jag skulle göra. Dags att börja fixa sig nu då och cykla till skolan, sovmorgon på måndagar är aldrig fel! Känns faktiskt helt okej med skola nu efter ett sjukt bra lov, även fast ett längre lov inte hade suttit helt fel. Jaja, hörs senare idag!




Tre bilder från i onsdags på Myra, Emilia och mig. Loveu girls

citat

"The truth is that everyone's gonna hurt you. You just have to find the ones worth suffering for"
- Bob Marley

STUDYING = STUDENT + DYING

Söndag = pluggdag. Allt man skjutit upp under veckan, i detta fall under lovet, gör man typ alltid på söndagar. Jag är halvt klar med psykologin och måste läsa ut en hel bok. Bara att sätta igång nurå! Höres.



EYE SHADOW FIX

Fick en fråga om jag kunde lägga in en bild på primern jag köpte för någon dag sedan och visst kan jag det. Det står Eye shadow fix på den och kommer från Isadora. 89 kronor på Lindex.



my heart's a stereo, It beats for you so listen close

Hemma nu, har än så länge bara hunnit duscha och ätit grillat, mums! Nu blire att fixa sig och välja kläder för ikväll äre party hos Aline! Får se om jag kan åka med Suzi och Madde dit annars får jag be pappa skjutsa mig. Ha en grym kväll så hörs vi!



4 NOVEMBER

Hejhej! Som ni säkert märkt igen så har inte uppdateringen varit så bra dom senaste dagarna. Men det är ju lov så jag gör annat än att sitta hemma vid datorn!

Igår var jag iaf på Paradisbadet med brorsan och Fredrik, det var väll skoj men man blir snabbare less med åren haha. Och på kvällen var jag med Valle. Imorse var jag hos tandläkarn och fixade en grej jag har bakom tänderna som hade lossnat (dom som haft tandställning kanske fattar) och efter det åkte jag ner på stan och träffade Emelie. Vi tog en fika på Wayne's och satt och snackade oavbrutet i tre timmar. Behövs lite catch up-time när man inte ses så jätteofta då hon bor i Stockholm. Trevligt vare iaf!

Just nu sitter jag hos farmor, har varit här sen klockan fyra. Har hunnit äta mig mätt av all god mat och fika och sett Spy Kids på tv med lillebror. För tillfället sitter jag faktiskt och gör lite läxa, har skjutit upp det hela lovet nu så kände att det var dags att ta tag i det hela. Men ska ta en paus nu och låta Oskar få låna datorn. Hörs imorgon med lite bilder från dom senaste dagarna! HUGS.


bild från we♥it


TJEJKVÄLL

Ska snart gå till Myra, tjejkväll med henne och Emilia ikväll vilket var väldigt längesen. Blir kanon det! Hoppas ni får en trevligkväll för det ska då jag ha, hejs!


2a NOVEMBER

Idag måste jag göra lite nödvändiga saker känner jag. Har ringt och bokat tid hos tandläkarn på fredag iaf, nu ska jag cykla förbi Strömpilen en sväng och kolla om dom har någon primer och efter det ska jag cykla vidare till trafikskolan och göra en synundersökning. Ska försöka hinna göra en del läxa idag också hade jag tänkt.



Moster och hennes kille har köpt en hundvalp, hur gullig? Jag vill också ha!

SOME NEW STUFF

Eftersom att jag hade lovat att lägga in bilder från dagens shopping så tänkte jag göra det nu. Undrar ni över var något är köpt så äre bara att fråga. Som vanligt ger bilderna inte kläderna rättvisa, alltid mycket finare på än på bild.


Läppglans, en svart ögonskugga och en silverglittrig ögonskugga.

Svart skinnkjol.

Vit t-shirt och en tröja.

Svart bh.

HEMMA FRÅN STAN

Kom just hem från stan, fick med mig ganska mycket hem faktiskt. Saker och kläder som jag velat ha länge men inte köpt är nu inhandlade. Bilder kommer senare. Glad tjej!

FÖRSTA NOVEMBER 2011

Det blir stan med Myra idag, saknar henne så det ska bli jättekul att träffa henne igen. Det var egentligen allt jag tänkte säga haha, för måste skynda mig nu så jag är klar när vi ska åka. Höres!


RSS 2.0