G U L D M E D A L J

Nu är allt packat och klart, ska åka iväg till mormor och morfar med familjen några dagar. Sedan tar jag bussen hem själv för ska följa med Valdemar och hans familj ner till Småland på torsdag. Hörs om några dagar, hejdå!
 
Oskars lag vann Umeå fotbolls festival pojkar 98! Så här är en bild från igår som jag tog med mobilen.

HÄR KOMMER EN BILDBOMB FRÅN GÖTEBORG

Här kommer alla bilder från Göteborg! Hade en jättebra vecka där med fotbollstittande, shopping, liseberg och massa annat. Det gick rätt bra för Oskars lag också, dom vann alla matcher tills dom mötte ett lag som Henke Larsson tränar, då åkte dom ut från A-slutspelet. Oskar gjorde ett mål när det var speakers så då ropade dom i högtalarna sen "mål av Oskar Ulander spelare 31" så det var ju lite häftigt. Veckan får iaf fem av fem!
 

UMEÅ FOTBOLLS FESTIVAL - FINAL

Ska alldeles strax bege mig till Oskars match, det är finalen så den får jag ju inte missa! Håller tummarna att dom vinner, dom har spelat så himla bra den här cupen så jag tycker dom förtjänar ett guld. Men vi får se. Efter det ska jag möta upp Suzana och spendera dagen och kvällen med henne, blir superbra!
 
Har fler bilder från Göteborg som kommer upp i ett inlägg imorgon. Har även fotat en del fotbollsbilder som jag kommer att visa senare. Så ni förvänta er massa bilder!
 

NÅGRA BILDER FRÅN LISEBERG

Bild 1: Lillebror. Bild 2: Myra och jag redo för uppskjutet. Bild 3: Mamma, Oskar och pappa efter Colorado. Bild 4: Oskar och jag mobilnördar. Bild 5: Jag, pappa och Oskar tävlar. Bild 6: Jag vann en bilpåse kartong med två big pack påsar i.

You light up my world like nobody else

Kom hem för ett tag sedan från brorsans match, dom mötte Coleraine Schools som hittills hade gjort 21 mål och släppt in 0. Så det var en spännande match som avslutades med straffar men Guif vann! Så imorgon på morgonen ska dom spela semifinal sen får vi se hur det går.
 
Nu står middagen på bordet så ska gå och äta. Senare ikväll blir det filmkväll med bror min. Höres!
 
©

EN OUTFIT FRÅN GÖTEBORG

Hej allihopa! Har inte prioriterat bloggen som vanligt, finns ju så mycket roligare saker man kan hitta på när det är sommar liksom än att sitta inne vid datorn. ;)
 
Tänkte iaf berätta lite om vad jag gjort dom senaste dagarna. I förrgår var jag med Saba, behövdes lite catch up tid då vi hade massa saker att prata om, vi såg även en film och tryckte i oss massa gott. Igår var jag med Valdemar efter att han slutat jobbet vid två, fin som han är så bjöd han på tårta eftersom jag hade haft namnsdag. ♥ Idag har jag stekt i solen ett tag sen cyklade jag ner på stan med Myra och kom hem med bland annat ett par jeansshorts. Annars så har jag sett brorsans matcher, ätit mängder av jordgubbar och levt livet.
 
En bild på mig från Göteborg, ska vi kalla det en dagens outfit kanske?

S H O P P I N G S U G E N ?

Har börjat använda mig av tradera och sålt/köpt en del grejer redan. Är ni intresserade av något av plaggen här ovan kan ni kika in på min sida, sök på Emmau94 på detaljerad sökning så hittar ni mig! :) (direktlänk)

24 JULI 2012

Hejsan hoppsan! Jag är namnsdagsbarn idag också så grattis till mig haha. Idag mår jag mycket bättre än igår, är bara tät i näsan och hostar ibland, så det känns bra. Har varit ute större delen av dagen i alla fall och just ätit en riktigt god middag, nämligen älggryta a la morfars recept. Mums! Ska snart göra mig iordning och cykla till Jennifer, vi har planerat in filmkväll så det blir toppen!
 
Här nedan bjuder jag på fyra mobilbilder från Liseberg. Tänkte lägga in mer bilder från Göteborg imorgon så kika in då också vettja! Hej så länge.
 

E M M A D A G E N

Hejsan allihopa! Kom hem från Göteborg i lördags och kilade iväg till Valdemar samma kväll då vi hade 8 månader tillsammans. ♥ Var dock lite förkyld och när jag vaknade upp på söndagen hade det bara blivit värre, tur att min pojke tog hand om mig då. 
 
Idag har jag bara varit hemma och vilat då jag fortfarande är sjuk, så tv:n har varit mitt sällskap. Nu ska jag ut på en promenad med mamma och brorsan, behöver lite luft ändå känner jag. Senare vankas filmmys med familjen framför Avatar med gófika. Och om ni funderat lite på rubriken så är det Emmadagen idag, jag har alltså namnsdag, så grattis alla Emmor där ute!
 

BRB GÖTEBORG EN VECKA

Helgen har spenderats med min älskling, därav den dåliga uppdateringen. Den kommer dock inte förbättras för jag åker till Göteborg en vecka imorgon! Ska bli superkul, brorsan spelar i Gothia så det är egentligen därför vi ska dit. Min kompis Myra och hennes kusin Emelie ska dit samtidigt så det blir att hänga lite med dom också och inte bara med familjen. Jag är iaf sjukt taggad! Men måste gå och lägga mig nu för ska stiga upp klockan fem imorgon då taxin kommer klockan sex och flyget lyfter femtio minuter senare. Så godnatt världen, hörs om en vecka!
 

FÄRGSTARKT FRÅN WE♥IT


NY HEADER

Ser ni att jag bytt header? Uppdatera sidan annars. Var så less på min gamla så pysslade snabbt ihop en ny, ganska enkel med bara en text men jag gillar den ändå. Vad tycker ni? :)
 
Gamla:
Nya:

MY HEART SKIPS A BEAT

Vi har gäster här hemma just nu, middagen är uppäten så snart blire efterrätt. Efter det blire filmkväll med bror min, Johnny english reborn ska vi se och trycka i oss lite onyttigheter till. Tidigare idag har jag varit med min älskling som jag sov hos, trevligt som vanligt. ♥ Men ska börja röra mig mot köket för efterrätten nu, hejs!
 

B I L D B O M B

Har precis varit på Big Boy med brorsan och käkat hamburgare, gött vare. Nu är mamma och pappa ute och äter middag och brorsan på träning så jag sitter ensam hemma och målar naglarna medan jag väntar på att min saknade men väldigt sega pojkvän ska bli klar så att jag kan gå dit. Under tiden kan jag bjuda på lite mer bilder från helgen. Blev mest naturbilder och badbilder. Here u go!
 

FIND A BEAUTIFUL PLACE AND GET LOST

Såhär bodde jag förra helgen, det är alltså mormor och morfars stuga, eller stugor kanske man ska säga haha. Visst är det fint? :)
 

SOMMAREN I CITY

Igår hände det grejer hela dagen alltså. Dagen började med att jag gick och postade ett paket sedan blev det stan med Myra och jag köpte ett par kilklackar, visar bilder när jag tagit några! På kvällen blev det tjejkväll med 8 härliga brudar med massa skratt och filmmys. Maria och Suzana sov hos mig sen också så vi satt uppe och pratade om allt möjligt till klockan halv fyra. Fina vänner det där.
 
Nu har dom tagit bussen hem och jag ska börja göra mig iordning för kvällen. Ska vara med Myra och Emilia, vi ska ner på stan en sväng då det är Sommaren i city. Hörs!
 
Blandade mobilbilder

S C H E M A

Såhär ser mitt schema för vårterminen ut nu i trean. Dom två beiga rutorna på torsdagen är lektioner där lärare kan boka in prov och sådant så det är inga lektioner som är varje vecka. På höstterminen kommer svenska c bytas ut mot religionkunskap och naturkunskap kommer läggas till. Men det ser rätt chill ut va? Blir nog bra det!
 

L Å N G K L Ä N N I N G

Hejhej! Kom hem igårkväll från mormor och morfar så nu är jag hemma en vecka innan jag åker iväg igen.
 
Idag har jag köpt frimärken och postat ett brev, solat ute på gården en stund och cyklat till teg för att jobba två timmar. Eftersom jag inte har något sommarjobb så är diverse extrajobb perfa. Nu ska jag packa upp min väska och lägga in bilder från helgen på datorn. Visar sen!
 
Hade ju lovat att jag skulle visa min långklänning så här är den. Hittad på H&M:s rea för 75 kronor!

I LOVE YOU

Torsdagkväll och jag ska börja röra mig mot Valdemar när jag skrivit klart det här inlägget. Imorgon ska jag åka till mormor och morfar med familjen och vara där hela helgen då mormor som fyller år ska firas. Så det blir ingen uppdate förrän på måndag, om jag inte gör något tidsinställt inlägg. Men tar med mig kameran såklart så bilder kommer senare!
 

BILDER FRÅN GÅRKVÄLLEN

Här kommer några bilder från igår som jag hade lovat då jag och Myra hade en trevlig grillkväll! Det blev vitlöksbröd till förrätt, fläskytterfilé och pommes till middag och pannacotta till efterrätt. Fem av fem!
 
Förövrigt så hade jag på mig en blommig långklänning som är ny. Visar bättre bilder på den senare!
 

T I S D A G

Idag har jag varit på Strömpilen med brorsan och shoppat lite kläder och skor till honom. Dock hittade vi inte allt vi letade efter så det blir en sväng till imorgon. Annars så har jag legat ute och solat en stund och precis gjort mig i ordning för att gå till Myra. Vi ska laga middag tillsammans, grillat blir det! Tar med mig kameran så bjuder på några bilder senare ikväll eller imorgon! Kram.
 
Eftersom jag inte har några andra bilder att bjuda på så kan jag ju läska er med dessa från när jag åt på Droskan med familjen. Man fick ta av både grill- och tacobuffén så självklart var jag tvungen att ta en portion av varje haha!

RSS 2.0