SISTA JULI

Allt är packat och klart! Tog fram typ hela garderoben när jag skulle välja vilka kläder jag skulle ha med men valde sedan ut några plagg bara.. Blir alltid så, varför ska kläder vara så svårt för?!? Jaja. Ganska tidigt imorgon bär det av till Stockholm, eftersom jag är en så kallad sömntuta så lär jag ju sova halva vägen dit i alla fall. Åh, längtar redan tills vi är framme!


LOVE IS HAPPINESS

Klev upp tidigt idag för att se brorsans match klockan åtta, dock förlorade dom den och deras andra match som var några timmar senare så det slutade med att dom kom 4 av 28 lag. Ändå duktiga tycker jag! Annars idag har jag fixat lite grejer till imorrn och inhandlat hårspray och andra saker som känns lite onödigt att lägga pengarna på men som behövs.

Men nu ska jag fortsätta packa, hörs!


SEMIFINAL IMORGON

Brorsans lag vann matchen med 3-2 så imorgon ska dom spela semifinalen i A-slutspelet. Blir typ galen när jag tittar på fotboll, vill liksom springa in på planen att hjälpa till.. även fast jag inte skulle vara till någon större hjälp, haha. Nä men det var kul att dom gick vidare!

30 JULI

Lördag idag och jag har hittills inte gjort så mycket, bara suttit inne framför datorn och sett några avsnitt av Prison Break. Gaah så bra det är! Nu ska jag duscha sen blir det att åka till Nydala och se brorsans andra match för idag och hålla tummarna att dom vinner den också!


Stockholm baby

Bara två dagar kvar nu, sen åker jag till Stockholm och är där några dagar! Ska dit med familjen, vi ska bo i mammas kusins hus men dom kommer inte vara hemma då så dom låter oss få huset för oss själva, nice. Vi har planerat vad vi ska hitta på alla dagar och det jag längtar mest till är helt klart shopping och Grönalund!


bild från google

FOOTBALL

Ikväll har jag varit och sett brorsans match, dom vann så nu är dom vidare i A-slutspel! Så det blir att titta på fler matcher imorrn. Resten av kvällen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, har ganska ont i magen så har inte orkat göra så mycket mer. Åt i alla fall massa gott, kladdkaka, vindruvor och glass.. nomnom!


Min fotbollskille till bror

your time to shine, dont wait in line

Två bilder från Carolines match och två bilder från Oskars match.





Umeå Fotbolls Festival

Blev bara ett inlägg igår, hade fullt upp hela dagen. Först solade jag med Myra sen gick vi på en promenad i värmen. Efter det tog jag en snabb dusch sen följde jag med henne hem på middag, åt grillat och det var hur gott som helst! När vi hade ätit klart cyklade vi till älven där vi träffade några från gamla klassen. Jag hade sammanfattat en bra dag alltså!

Nu har jag just kommit hem, har varit och sett Carros och Oskars match. Det är ganska kul att titta på fotboll tycker jag. Dock tar jag inte shorts ikväll när jag ska se en till match för det blåste kallt idag. Men nu ska jag äta lunch, hejs!


HEJSAN SVEJSAN

Började dagen med att ligga ute och sola ungefär en timme, nu har jag just ätit lunch och ska vandra ner till Maxi och ta ut pengar. Sen får vi se om det blir att åka till stranden eller inte. Jaja. Ha en bra dag så hörs vi senare!


SWEET DREAMS

Ikväll har jag och mamma städat, dammtorkat, dammsugat och skurat nästan hela huset, duktigt faktiskt! Efter att vi blev klara har jag bara sett på tv resten av kvällen. Bäddade med nya sängkläder också så det ska inte bli helt fel att gå och lägga sig kan jag lova! Tror faktiskt att jag ska göra mig iordning för att gå och lägga mig nu, jag har ändå inget roligt för mig just nu. Så godnatt folket!


Myra och jag, gamla bilder haha (a)

27 JULI

Dagen började med en skön sovmorgon sen låg jag ute i solen ungefär en halvtimme, det blev typ för varmt. (a) Efter det gick jag på stan med Myra och fixade så att pengarna från sommarjobbet kom in på mitt lönekonto.


Beyonce är ju gudN, galet bra uppträdande!

Snow Patrol - Chasing Cars



NYTT I GARDEROBEN

Bakade ingen kladdkaka utan det blev muffins med bär och vit choklad istället. Sitter här och äter på en just nu, dom blev inte så fina haha men goda blev dom i alla fall!


Lite nytt, en t-shirt och en skinnjacka. Märkte just hur svårt det är att ta bilder med blixt på skinnjackor, blev inga bra.. Men den är fin irl, tycker jag iaf!

HEMMAKVÄLL

Ikväll blir det en hemmakväll, har planerat att se film med brorsan eftersom det inte blev så igår. Men innan det hade jag tänkt baka en kladdkaka så vi har något gott att smaska på medan vi ser film. Det blir bra det!

24 JULI

Nu går jag till Emilia, vi ska se film skulle jag tro sen ska jag sova över hos henne.
Bloggar imorgon när jag kommer hem, hejs!


Emilia och jag i höstas

all I wanna see is a sky full of lighters

Jag och lillebror har just lagat och ätit middag, nu ska jag ut på en promenad med hunden (är fortfarande hundvakt för dom som missat det). När jag kommer hem igen efter det ska jag duscha sen se en film med brorsan. Mamma och pappa är inte hemma, dom kommer hem ikväll någon gång. Men när dom kommer hem ska jag till Emilia och vara med henne sen troligtvis sova där. Höres!

Lighters - Eminem & Bruno Mars

HOLMÖN

Igår åkte jag till Holmön med familjen, mamma och pappas kompisar och deras barn Fredrik. Där hyrde vi cyklar, cyklade ungefär 3 mil sammanlagt = var rätt less på att cykla sen. Men det var trevligt ändå!

Färgan dit gick klockan nio på morgonen och vi kom hem klockan sju på kvällen, så var där typ hela dagen. När vi kom hem och hade ätit middag började det spöregna, åska och blixtra.. Då gick jag och la mig i soffan för att vänta på att det skulle sluta, där somnade jag och sov till klockan nio imorse. Hur skönt som helst!

Bilder från gårdagen på Holmön







AWESOME DAG/KVÄLL

Hemma från Nordmaling nu, har haft en asbra dag med fina vänner! Vi har varit ute i stort sätt hela dagen, först gick vi på marknaden, jag köpte en t-shirt där och innan jag tog bussen imorse köpte jag en skinnjacka på stan. Mycket nöjd!

Här har ni några bilder från ikväll då vi var och badade med några




Suzi ♥

MORNING

Godmorgon! Har just fixat mig klart och nu ska jag cykla till Sjukhuset där jag ska hoppa på bussen för att åka till Suzana. Vi ska på Nordmalings marknad, blir nog bra det! Kommer vara där hela dagen och vet inte vilken tid jag åker hem änl. Tar med mig kameran iallafall så har ni tur bjuder jag på några bilder sen!


it feels like more than distance between us

Har just städat mitt rum och snart kommer Myra hit. Hoppas ni får en bra kväll ni också!


STAN MED MYRIS

Nu ska jag snart vara med Myra, vi hade tänkt cykla till Nydala för att sola och bada men det blev ganska molnigt nu så vi drar till stan istället. Har inte träffat henne på typ två veckor för hon har inte varit hemma, har saknat henne. Tar med mig kameran så får se om det blir några bilder eller inte. Hörs sen iallafall!


Mormor och morfars grannar hade fått hundvalpar, här är en av dom, hur söt?!?

Let's go back to the start

Fastnade framför datorn ikväll, har tittat igenom massa gamla bilder från bland annat utlandsresor. Har pratat en del med folk på Skype också. Men nu ska jag gå och äta upp jordgubbarna som blev över från idag.. höres!

några bilder från idag




..................................................................................

California King Bed - Rihanna



ICE CREAM

Började dagen med att fara ut och springa, kände mig ganska duktig efteråt. (a) Sen satt jag ute i solstolen ett tag innan det blev för varmt och jag gick in igen. Har just ätit lunch och nu ska jag och brorsan gå till Maxi och köpa glass. Hörs!


19 JUNI

Kom just hem från Maria, har varit där hela dagen. Det har varit en bra dag och det var jättekul att träffa henne igen! Nu ska jag se en film med familjen och äta varma mackor, mums!

FILMTIPS


Såg den här filmen igår, Source Code, och den var asbra! Se den säger jag bara! :)

Jag har just fixat mig och nu ska jag ut med hunden (är hundvakt åt mina kusiner) sen tar jag moppen till Ersboda för att träffa Maria. Det var länge sen vi sågs så det blir nog hur bra som helst! Ha en bra dag:)

shut up and drive

Snart kommer min vän William hit, vi ska typ se film. Men innan de ska vi gå till Maxi och köpa godis har jag bestämt, haha. Sen halv ett inatt ska jag se fortsättnignen av en film på tv med pappa. Aja hörs imorrn, hejs!


Två mobilbilder från veckan

LEATHER JACKETS

Hemma från stan, köpte ingenting. Hittade en sjukt snygg skinnjacka, men den kostade 1300 så det kändes inte så värt. Ångrar lite att jag inte köpte en från BikBok i höstas.. Någon som vet var man kan hitta en skinnjacka som ser ut ungefär som dom här nedan för ett bra pris?


18 JULI

Hellu! Nu ska jag hoppa in i duschen sen göra lunch. Sen hade jag tänkt åka ner på stan en sväng, får se om jag får med mig mamma också. Känner shoppingsuget, men ska inte köpa något nu om jag inte behöver det för jag tänkte spara pengar.. till vad vet jag inte än men, vill inte köpa upp alla pengar iaf. (a) Och på tal om shopping så fick jag med mig lite grejer från Norsjö så kanske lägger in bilder på det senare idag.


Randombild från någon dag sen, osminkad och allt. Hade inte använt plattången men mitt hår var ovanligt rakt ändå, det har typ varit de hela veckan så jag tänkte fortsätta låta håret vila från den. Har också märkt att mitt hår har blekts av solen, me like!

find a beautiful place and get lost

Har haft fem bra dagar i mormor och morfars stuga. Dock har solen inte tittat fram så mycket förutom idag men men.. har varit ute typ hela tiden ändå. Har åkt båt, hälsat på släktingar, chillat på flotten, paddlat kanot, sett flera bra filmer, firat moster som fyllt år, ätit massa god mat och bara tagit det lugnt.

Lämnade plattången och sminket hemma också, skönt. Känner inte något behov av att sitta vid datorn heller, det är faktiskt ganska tråkigt. (a) Men nu sitter jag här ändå, har just lagt in bilderna på datorn så nu tänkte jag bjuda på några från kameran!












HOME

Hemma nu, kom hem för några timmar sen. Har bara hunnit äta middag och läst igenom några hundra inlägg på Bloglovin. Nu ska jag packa upp ur väskan sen ska jag lägga in bilder på datorn från kameran och mobilen så får ni se några av dom sen!

ändrade planer

Vi åkte inte till mormor och morfar ikväll för bromsarna på bilen är trasiga så pappa håller på att laga det just nu. Så vi åker imorgon eller på onsdag istället.

Jag känner att mina ögon redan börjar bli ganska trötta så jag tänkte gå ut en sväng nu, sen blir det kanske att se nån film innan jag ska sova. Kanske skriver ett till inlägg också.. ja ni lär ju märka. jaja, hejs!


11 JULI

Blev inget solande för mig idag för solen har varit bakom moln hela dagen. Men var ute en stund ändå med brorsan. Nu ska jag gå till Strömpilen, hörs senare!

if you really want more, scream it out louder

Nu ska jag städa mitt rum sen tror jag att jag går ut och lägger mig i solstolen ett tag. Har inga planer för dagen, men ikväll ska jag följa med familjen till mormor och morfars stuga och vara där typ en vecka, eller till på lördag eller söndag.


NYDALA

Har varit på Nydala med brorsan och mormor hela dagen. Det var nästan för varmt för att sola så jag och bror min badade den mesta tiden. Nu ska jag ta en dusch sen får vi se vad som händer ikväll. Cya later.


STÖCKSJÖ

Några bilder från idag då vi var i Stöcksjö då jag och lillbrorsan gick till stranden en sväng.



Oskar hittade en bänk i vattnet.

Ful och osminkad men den bjuder jag på!

EARCUFFS

Jag kände mig lite kreativ en kväll för någon dag sedan så jag pysslade ihop två earcuffs (dom på översta bilden). Den med korset på andra bilden har jag också gjort själv, men inte den uppe i vänstra hörnet, den är köpt på Glitter.. bild på den på hittar ni här.



9 JULI

Igårkväll var jag med William, var ett bra tag sen sist så det var kul att träffa han. Somnade på en gång då jag kom hem och vaknade just, väldigt skönt med lite sovmorgon. Nu ska jag följa med familjen och hälsa på en släkting sen ska vi åka och bada på nån badplats som jag inte minns vad den hette. (a) Hörs senare idag!


Jag och Emilia, hon har kommit hem från utlandet nu!!!!!!!! :DD::D:

nu tar jag sommarlov, på riktigt

Idag på jobbet så jobbade vi till klockan elva, sen bjöd arbetsledarna oss på laserdome och fika på Café Station! Det ingick på våran jobbtid så vi fick ju betalt för det också;). Kul vare iaf!

Idag var även sista dagen på sommarjobbet. Tiden har gått snabbt, för det känns inte som att jag jobbat tre veckor redan. Det vi fick göra där var väl inte så kul med dom jag jobbade med gjorde det roligt, och att vara ute hela dagarna och få lite färg på kroppen har inte heller varit helt fel. Nu behöver jag inte stiga upp klockan sex på morgonen längre, ska bli sååå skönt med sovmorgon. Nu tar jag sommarlov, på riktigt.


bild från we♥it

TRASSEL

Igårkväll var jag ju med Jennifer, först köpte vi vindruvor och godis på Maxi sen cyklade vi hem till henne och såg på film och pratade. Vi såg filmen Trassel och den var faktiskt väldigt bra. Vi skrattade så vi fick ont i magen och satt med tårar i ögonen när det var sorgligt. (a)
Kom hem rätt sent, men det var värt det för jag hade en bra kväll och det här var ändå sista dagen på sommarjobbet idag så imorgon kan jag sova ut!


Bilden är från filmen, jag och Jennifer satt och ba "aaaawwww :')"
Och klicka här för att höra en fin låt från den scenen.

2011-07-07

Nu ska jag cykla till Maxi och möta Jennifer, vi ska köpa något gott sen får vi se vad vi hittar på. Ha en bra kväll!


Jag och Jennifer

hemma från stranden

Underbart väder idag igen! Efter jobbet åkte jag och Myra till Nydala och låg på stranden och solade medan vi snackade om allt möjligt, det blev även ett dopp i sjön. Bra dag kan jag lova!

Kvällen blir nog inte så dålig den heller, tror jag ska vara med Jennifer. Men nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag laga mat. Cya later.


Myra och jag. ♥

SOMMAREN I CITY

Nu ska jag ta moppen och hämta Saba sen ska vi till stan, Danni kanske skulle komma sen också. Det är Sommaren i City ikväll, har inga stora förväntningar på det, åker bara dit för att ha en bra kväll och träffa folk. Höres!


6 JULI

Galet vad varmt det är ute idag! Det känns bra att jag sommarjobbar utomhus så man får lite färg, det var typ därför jag ville ha ett utomhusjobb. (a) Att vi fått sluta tidigare varje dag är ju inte helt fel de heller.

Snart ska jag möta Saba sen ska vi cykla och köpa något gott innan vi fortsätter mot Nydala där Maria sommarjobbar.. hon fyller år idag så vi hade tänkt överraska henne. Efter det blir det kanske att fortsätta till stranden för att sola och bada!


PITEÅ SHOPPING




Detta är alltså det jag köpte när jag var i Piteå, som jag har bild på. En rosa klocka och en svart klänning. Köpte även ett halsband, en bh och trosor, men det orkade jag inte ta kort på. (a) Är så glad att jag hittade klänningen, har letat efter den i Umeå och Skellefteå, och nu hittade jag den sista i butiken. Nöjd!

dreams don't turn to dust


Har legat och solat på studsmattan sen jag kom hem från sommarjobbet, somnade till ett tag där också. Nu ska jag städa mitt rum, sen hade jag tänkt måla naglarna och efter det är det middag skulle jag tro.

BILDER FRÅN HELGEN I PITEÅ








back on track

Kom hem från Piteå igårkväll ungefär klockan tio, var väldigt trött för jag hade sovit i bilen så jag gick jag la mig på en gång. Annars då, helgen i Piteå har varit bra, det var ganska skönt att komma iväg från Umeå ett tag faktiskt. Har tittat på fotbollsmatchermatcher, ätit god mat, hälsat på flera från släkten, gått på stan, shoppat.. osv. Men som sagt så var helgen bra iallafall!

GLASS ÄR GOTT

Söndag idag och vi ska åka hem, vet inte vilken tid än men. Jag hoppas att vi ska åka förbi Skellefteå på hemvägen och köpa glass, för som ni ser på bilden här nedan är dom ju inte dåliga!! Bilden är från förra året då vi var där.


hahhah humor


LÖRDAG

Idag blir det att titta på matcher, brorsans matcher alltså. Kommer även ta en sväng förbi stan, har spanat in lite kläder på hemsidor som jag ska försöka hitta i butik här.


Lillebror

Jag gråter bara i regnet - Newkid



NY MUNKJACKA



Har inte visat några bilder på mina senaste inköp, men här har ni en bild på det allra senaste jag köpt iallafall. En lite för stor men mysig munkjacka! Dom som känner mig väl vet att jag gillar munkjackor och redan har för många.. säger alltid att jag inte ska köpa en till men aa.. dom är ju så sköna haha. 400 kronor på Stadium.

I'M OFF

Godmorgon! Jag är färdigfixad nu och har packat allt jag ska ha med mig, vi ska åka klockan tio. Idag blir det att åka bil ungefär tre timmar, tur man har spotify på mobilen då, fast lär nog sova ett tag i bilen ändå. När vi är framme i Piteå ska vi först på en marknad sen ska vi fortsätta dit vi ska bo.

Det finns ingen dator och inget internet där, har ju på mobilen men det gick inte att blogga när jag testade, knas. Men har gjort några förprogrammerade inlägg så det inte blir helt tomt på bloggen. Skriver när jag kommer hem på söndag, hare bra!


RSS 2.0