F R E D A G

Äntligen fredag! Har haft en liten sovmorgon och ska cykla iväg till skolan nu. Efter skolan blir det stan sedan bio med några brudar från klassen sedan myskväll med min älskling! Låter superbra i mina öron.
 


we♥it

VARM CHOKLAD



Gjorde varm choklad efter skolan, gott blev det! Hade räknat matte innan så kände för att belöna mig själv litegrann haha. Åt middag för ett tag sedan och nu ska jag ta cykeln till gymmet. Håller tummarna att det inte börjar regna så jag slipper cykla i regn. Höres!

DAGENS OUTFIT

Halsduk - Ginatricot | Skinnjacka - H&M | Tröja - Lindex | Skinnbyxor - Bikbok | Skor - Converse

LITE SAKNAD SOMMARVÄRME

 
Bjuder på dessa bilder från en av dom sista sommarlovsdagarna innan skolan började igen. Minns att det var hur vamt som helst den dagen, saknade värmen idag när jag cyklade hem från skolan och det blåste kallt. Bilderna är i alla fall tagna på bryggan vid älven där jag satt med Myra och drack milkshake.

GOOD DAY

Två lektioner stod på schemat idag, den första var inställd så jag hade bara en lektion som var mellan 14.20-15.40! Så jag unnade mig en sovmorgon till elva sedan cyklade jag ner på stan i ösregnet för att luncha med mamma på Café Göteborg. Efter det gick jag på stan ett tag, ett par skinnbyxor och ett gymkort på ett år blev dagens inköp. Inte dåligt! Så om man bortser från regnet så var det en bra dag. :)
 
Två bilder på fina mamma från i sommar då jag tvingade henne att stå modell hihi

S T U G A N

Nu åker jag ut till stugan med familjen och Valdemar, vi sover över en natt så kommer hem imorgon!
 
©

F I L M K V Ä L L

Ikväll blev det en lugn hemmakväll med familjen, vi såg filmen Avatar och åt chips och vindruvor. Himla mysigt faktiskt, man behöver sådana kvällar ibland. Nu väntar sängen för mina ögon är trötta då jag fortfarande inte vant mig vid att stiga upp så tidigt på morgonen. Godnatt!
 
Bjuder på fyra bilder från Sörmjöle, mer kommer imorgon.

WONDERBRA STRAPLESS

Hejhej! Nu är skolan igång igen och rutinerna börjar komma tillbaka. Är dock fortfarande trött på morgonen när väckarklockan ringer klockan sju. Spenderade sista sommarlovsdagen och första skoldagen (efter skolan dårå) med min älskling, därav den dåliga uppdateringen. Men nu ska jag försöka komma igång med bloggen igen!
 
Köpte denna bh från Twilfit idag, hade tur att det var 25% rea, behövde då betala 450 kronor istället för 600 kronor.

NEW SHOES AGAIN

Kom just hem från en runda på stan med Valdemar. Köpte ett par skor som passar bättre på hösten (tål mer vatten) än dom första jag köpte som ni kan se här. Ska alltså lämna tillbaka dom första och behålla dom jag köpte idag, det är dom på bilden här nedan.
 

EN FAVORIT I GARDEROBEN - ROSA KLÄNNING

Älskar verkligen min rosa klänning, det är min favorit bland alla klänningar jag har just nu i alla fall.
 
Just nu väntar jag på att Myra ska komma över, vi tänkte sitta ute på min uteplats och snacka lite och bara ha det allmänt gött. Bakade en kladdkaka tidigare idag som jag ska bjuda på också. Blir trevligt!

NÅGRA BILDER FRÅN LILLBRORSANS FÖDELSEDAG

Här kommer några bilder från Oskars födelsedag som jag inte visat er ännu. På dom första bilderna ser ni jackan som jag gav honom, och på dom andra lite släktingar och presentöppning.
 

F I L M K V Ä L L

Ikväll spenderade jag en stund framför tvn där jag såg filmen The lost valentine. Himla fin film och det tog inte mer än fem minuter innan det började tåras i ögonen haha. Men det är ett filmtips till er som tycker om romantiska filmer i alla fall!
 
Eftersom klockan hann bli ganska mycket innan jag kom i säng igår och eftersom jag steg upp rätt tidigt imorse då vi skulle till stugan så är jag rätt trött just nu. Därför hade jag faktiskt tänkt gå och lägga mig nu, godnatt!
 

change the way you see things and the things you see will change

Hade en trevlig kväll i Tavelsjö igår, åkte dock hem lite tidigare än planerat för att hinna träffa Valdemar och pussa på honom ett tag. Vi hade ju trots allt 9 månader hihi. Idag blir det en sväng ut till stugan med familjen, tar med mig kameran så kanske knäpper några bilder så jag har något att bjuda på senare ikväll. Höres!
 
©

9 MÅNADER MED MIN FINA POJKE

Jag är färdigfixad och klar för kvällens festligheter! Ska hämta upp Jennifer och Madde om ca tjugo minuter sedan blir det födelsedagsfirande och partaj i Tavelsjö.
 
Och vet ni vad? Idag har jag och Valdemar varit tillsammans i nio månader! Det firade vi igårkväll med massa mys. Han hade som sagt planerat kvällen så när jag kom dit badade vi ett tag sedan såg vi en film och han hade plockat fram chips, vindruvor och dricka och tänt ljus när jag kom in i rummet. Jag älskar dig hjärtat
 

NEW SHOES

Nu väntar en myskväll med Valdemar, det är han som planerat kvällen så ska dit nu och se vad han hittat på! Annars så har jag en liten fråga till er läsare gällande mina nya skor, dom tål inte vatten och jag tänke ju använda dom på hösten och det är ju inte alltid så bra väder då. Så ska jag behålla dom eller inte tycker ni?
 

17 AUGUSTI 2012

Igårkväll grillade jag med ett gäng härliga tjejor vid Nydala hela kvällen. Trevligt trevligt! Nu ska jag ut och göra lite ärenden, sedan blir det nog att lägga sig och sola eller dra till någon strand. För vädret idag är ju superhärligt!
 

DAGENS KLÄDVAL

T-shirt - H&M | Shorts - Vero Moda | Skor - Skokanonen

BREAKFAST IN MY ♥

Började dagen med en god frukost bestående av youhurt, hallon, äggmackor och te. Förstår inte hur vissa folk kan klara av en dag utan frukost, enligt mig är det bland det godaste som finns. Är ni frukostmänniskor eller inte? :)
 

O U T F I T

Tröja - H&M | Jeans - Dr. Denim | Väska - Lindex | Skor - Converse

JAG HAR EN SÖT LITEN KUSIN SOM HETER VILLE


SNEAK PEEK

Nu ska jag snabbt packa ihop en liten väska sedan tar jag cykeln till Nydala med Myra. Första gången jag åker till den stranden iår faktiskt, får se om det blir ett dopp också. Tills vidare får ni en sneak peek på en outfit jag fotade för någon dag sedan. Hela outfiten kommer upp senare idag!
 

K I L K L A C K A R

 
Här ser ni mina klackeskor som jag köpt i sommar. Sköna att gå i ett tag, dock inte en hel dag som jag gjorde i Göteborg.. det resulterade i en stor blåsa på ena hälen och skavsår på den andra. Men man ska väll gå in dom antar jag. 6 cm klack är det och jag är 178 cm lång. Så nu kan ni räkna ut hur lång jag blir i dessa haha;) Testade dom en gång när jag var med Valdemar och vi blev lika långa, jag blev inte längre iaf!

13 AUGUSTI 2012

 
Kom just ut ur duschen efter att ha legat ute i solsängen och solat en timme. Nu ska jag fixa mig snabbt för att sedan möta upp Myra för en sväng ner på Strömpilen. Hörs senare! :)

SHOPPINGEN FRÅN GÖTEBORG

 
Här ser ni bilder på det jag fick med mig hem från Göteborg. Lite sent att visa det nu kanske.. men bättre sent än aldrig som man brukar säga haha! Jag shoppade alltså en väska, en bh, en tröja, ett par chinosshorts, ett par jeans, ett halsband och t-shirten på sista bilden köpte jag till Valdemar.

trötta ögon och presentöppning

Idag ska Oskar firas av en del släktingar som kommer över på middag och tårta om ungefär en timme. Själv firade jag och familjen honom igår tidigt på morgonen innan mamma skulle på jobbet, här nedan ser ni några bilder från det. Av mig fick han en röd jacka, klicka här för att se hur den såg ut.
 

MINA SENASTE DAGAR

Tänkte berätta lite om roadtripen ner till Småland nu. Vi åkte iväg förra torsdagen, på vägen ner stannade vi och sov på ett pensionat som hette Järvsöbaden. Väldigt fint och mysigt ställe, salen där man åt såg typ ut som ett slott. Jag och Valdemar fick ett eget rum som var himla fint. Dagen därpå åkte vi vidare och kom fram till Småland till Valdemars mormor och morfar där vi bodde dom flesta dagarna. Släktmiddag på lördagen, åka till en stuga i Blekinge på söndagen och sova där, sett massa platser och träffat nya personer. På vägen hem stannade vi hos deras kompisar i Stockholm, Tyresö, för middag och övernattning. Jag och Valdemar sov i ett eget litet hus som hade ett mysigt loft. Sedan blev det Ikea på vägen hem. Ja, nu vet ni ungefär vad jag gjort dom senaste dagarna. Jag har iaf haft det superbra!
 
Blev inte mycket bilder men här är några mobilbilder därifrån, dom enda jag tog faktiskt.

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN FINASTE LILLEBROR

 

F O T B O L L S B I L D E R

Hejsan hoppsan! Nu är jag hemma igen efter en veckas äventyrande, kom hem sent igårkväll för att vara exakt. Har alltså spenderat dom senaste dagarna i bland annat Småland med Valdemar och hans familj. Berättar mer om det i ett inlägg imorgon och lägger in lite bilder från dagarna! :)
 
Tills vidare får ni dessa bilder från UFF som jag fotade. Oskars lag (Guif) i svarta kläder.

HEJDÅ UMEÅ HEJ SMÅLAND

Kom hem igårkväll från mormor och morfar efter en bussresa på 3,5 h, Valdemar mötte mig och följde mig hem. Nu har jag precis packat klart, min väska blev tung som vanligt då jag har beslutsångest och tar med mig för mycket kläder haha. Så nu ska jag ta något att äta sedan går jag till Valdemar, ska följa med honom och hans familj till Småland och träffa hans släkt. Vi ska bila ner men ska stanna på ett hotell och sova en natt. Jag taggar hotellfrukost haha! Nämen det ska bli jättekul, hoppas det är varmt där! Vet inte exakt vilken dag jag kommer hem men om ungefär en vecka i alla fall. Så hejdå, hörs om ett par dagar! :)
 

RSS 2.0