Jag vill sitta på en brygga och titta på stjärnorna med dig



Har jag packat alla kläder och skor jag ska ha med mig, så jag bara behöver packa ner sminkgrejer, tandborste och sånt imorrn. Nu ska jag hoppa in i duschen, hejs!

if we ever meet again

Detta var min sista jobb-dag den här veckan, tar ledigt imorgon för då ska jag följa med familjen till Piteå! Lillbrorsan ska spela Piteå Summergames så vi ska vara där och titta på. Det blir även att gå på stan och marknader. Tror det kommer att bli toppen, det var det förra året iallafall.



MUMS

Bara för att vi åt jordgubbar idag ute på lunchrasten, gott kan jag lova!


pictures from today's painting

Nu drar jag till Emilia! Bjuder på några bilder från idag på sommarjobbet då vi målade.




Tycker att jag hade ett fint hjärta på ryggen. (a)

29 JUNI

Idag efter jobbet träffade jag Emelie på stan, vi satt och pratade vid älven och åt glass/drack fanta. Vi träffas ju inte så ofta eftersom hon bor i Stockholm men har stuga nära min, så det var väldigt trevligt!

Nu ska jag plocka bort alla kläder som ligger på golvet i mitt rum sen är det middag. Ikväll hoppas jag på att få träffa Emilia eftersom hon åker utomlands imorgon!


Emilia och jag

TUMME UPP

Efter att jag somnat i solstolen fick jag stressa sen då jag hade en timme på mig att duscha, äta middag, sminka mig, torka håret och packa. Men jag hann klart i tid iallafall, sen tog jag moppen till Mariehemsängarna och mötte Maria, Danni, Saba, Anastasia och hennes kille. Där satt vi och pratade och fikade några timmar, väldigt trevligt. Tumme upp för kvällen!

Nu ska jag gå och lägga mig, väckarklockan ringer strax innan klockan sex imorrn. Godnatt!

28 JUNI

Då har man sommarjobbat en och en halv vecka, alltså hälften, så det är inte så jättelång tid kvar nu innan jag har sommarlov på riktigt! Dagen har varit rätt chill idag också, vi har mest målat och det är ju faktiskt roligt. Våra målardräkter ser ganska roliga ut också, man känner sig ungefär som en astronaut när man har på sig den, haha.

Har suttit ute i solen, fast bara ett litet tag för sen kom det fetaste molnet som täckte solen, så då passade jag på att gå in och skriva det här inlägget. Men eftersom jag är klar med det nu så blir det att gå ut och sätta säg i solstolen igen. Väldigt skönt att solen och värmen kommit tillbaka nu, det har ju varit ganska dåligt väder ett tag så brännan har ju nästan försvunnit helt. Men nu ska den bättras på, hejs!



KLADDKAKA

Sommarjobbat, solat, gått till Strömpilen med Myra, nördat dator, handlat med mamma på Maxi och bakat en kladdkaka.. det är vad jag hunnit med idag. Nu blir det tv-tittande och äta kladdkaka, bara nice.


GOOD DAY

Hemma från jobbet, fanns inte så mycket att göra där idag så det har bara varit chill. Dock höll jag typ på dö av värmen och ångrade att jag hade jeans på mig istället för shorts. Men sammanfattningsvis har det varit en bra dag! Nu blir det att gå ut och lägga sig i solstolen. Hörs!


home is wherever i'm with you

Hellu! Har ju varit i stugan sen i fredags och har varit och jobbat idag, men nu är jag hemma. Borta bra men hemma bäst, som man brukar säga. Åt just middag, tacos♥, ikväll blir det nog att bara vara hemma och tare lugnt och vila upp sig för ännu en vecka med sommarjobb.


MIDSOMMAR

Ska bara packa det sista nu sen åker vi till stugan, kommer hem på söndag. Hejsvejs!





Några bilder från förra årets midsommar.

You don't know how it feels

Hemma från bion, filmen var bra tycker jag, absolut sevärd!
Imorgon är det midsommar och jag kommer vara i stugan med mina kusiner. Det blir nog att sova där två nätter så jag kommer troligtvis inte att blogga eftersom vi inte har någon dator där, men kanske om jag lyckas komma in på blogg.se på mobilen. Men tror jag hinner med ett till inlägg imorgon på morgonen iallafall, så hörs då!



BIO

Idag efter jobbet gick jag en sväng på stan, blev en del shopping.. jag som skulle spara pengar haha. (a) Jaja, kanske visar sen iallafall. Ikväll ska jag på bio med familjen och se Pirates of The Caribbean 4, har velat se den filmen länge så det blir bra!


TIRED

Den där en timmes powernapen blev tre timmar, haha. Får väl hoppas att jag kan somna ikväll även fast jag sov nyss. Nu ska jag iallafall städa mitt rum sen ska jag ut på en promenad med Emilia. Och efter det blire troligtvis en lugn hemmakväll.


jag och Emilia

brb powernap

Det har varit en lång dag, och jag har varit vädilgt trött.. kanske för att jag steg upp innan klockan 6 pga sommarjobb men ändå. Nu ska jag ta en powernap på en timme sen får vi se vad som händer ikväll. Höres!


lillebror på bilden♥

If It's What You Want Then It's Worth It All


MUSIC

Where them girls at - David Guetta, Flo Rida, Nikki Minaj


Mr. Saxobeat - Alexandra Stan

21 JUNI

Andra sommarjobbs-dagen avklarad, bara två kvar nu den här veckan eftersom man är ledig på fredag då det är midsommar. Dagen gick ganska snabbt ändå, kanske för att vi fick rast i typ tre timmar sammanlagt. Så vi spelade pingis och gick på stan en sväng. Fick sluta en halvtimme tidigare också, så jag var hemma innan klockan två idag, kändes bra!



SVAREN FRÅN FRÅGESTUNDEN

Är du singel nu, eller har du någon pojke på gång?:)
svar: Jag är singel.

Hur gammal är du?
svar: Jag är 16 år.

Var bor du?
svar: På Sofiehem i Umeå.

Hur många killar har du hånglat med?;)

svar: Har slutat räkna. ;)

När började du blogga?
svar: Hade en annan blogg innan den här, så sen typ 2008 eller 2009.

Hur ser drömkillen ut?;)
svar: Hmm.. lång, blåa ögon, blondt eller brunt hår, vältränad kropp. (a)

vill du gå ut med mig :]
svar: Haha kanske om jag visste vem som frågade.

Träffa mig?
svar: Klart jag kan träffa dig William, det var ett bra tag sen så det skulle vara kul. :)

Vad gillar du mest puss eller kram?

svar: Puss OCH kram. ;D

Bh-storlek?

svar: Gissa det du!

När är du född?
svar: 21 december 1994.

Vad heter din lillebror?
svar: Han heter Oskar.

Favoritfilm?
svar: Vet inte om jag har någon riktig favoritfilm, men jag gillar skräckisar och komedier så två bra sånna filmer är Insidious och Eurotrip.

Favoritlåt?
Just nu är det Someone like you - Adele

Vilka umgås du mest med?
svar: Det är nog Myra och Emilia, härliga brudar som bor en och två gator från mig!

Vad heter du på skype?
svar: emmmsaa

Varför började du blogga?
svar: Från början var det för att mina kompisar gjorde det och det verkade kul, men nu är det mest för att det är skönt att skriva av sig ibland och dela med sig av bilder.

Vilka bloggar läser du?
Kenzas, mina kompisars, lite inspirationsbloggar och bloggar jag tycker är allmänt bra liksom.

Vad ska du göra i sommar?:)
svar: Nu i början av sommaren sommarjobbar jag, sen blir det mest att vara hemma och i stugan, men även att åka till Piteå och Stockholm. :)

Favoritfärg?
svar: Blå♥

Blir du glad av gulliga sms?
svar: Jajemen!

Vad jobbar du som och hur mycket tjänar du?

svar: Jag städar på ett företag 3,5 h varje söndag och tjänar ungefär 1400 kronor per månad.


Take me back to the start



Myra och jag på bilden, nu ska jag vara med henne! Tror vi ska se på film, blir bra det. Förresten, det kommer ett inlägg med svaren från frågestunden ikväll så håll utkik! ;)

SOMMARJOBB

Första sommarjobbs-dagen som torg/park-värd är avklarad. Idag har vi typ plockat skräp hela dagen.. inte så roligt men man överlevde. Som tur var så var dom jag jobbar med trevliga och roliga, en grupp sköna människor. Så dom här tre veckorna ska nog gå bra. Det jobbiga blir att stiga upp klockan sex varje dag, det ända bra är att man slutar ganska tidigt.. klockan två, typ när vissa vaknar. (a) Så man har ändå hela dagen och kvällen på sig att göra något.

Nu ska jag lägga mig i soffan och se på tv, känns som att jag kommer somna.


Someone Like You

Här har ni några bilder från dagen när jag och lillbrorsan var på stranden. Det blev rätt varmt där ett tag, dock var det inte lika varmt i vattnet. Så vi gick runt med crocsen i vattnet haha, gillar mina blåa crocs :]





19:00

Har varit i stugan hela dagen, nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag fixa lite grejer inför imorgon. Ska lägga in lite bilder på datorn senare så då kanske jag bjuder på några då.
Och förresten, angående frågestunden så kommer jag inte svara på några frågor jag anser att ni inte behöver veta svaret på. Alltså typ privata saker.


sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead


lost here in this moment

Vädret är ganska härligt ikväll så jag funderar på att gå ut en sväng, antingen själv med musik i hörlurarna eller med en kompis. Sen tror jag bara att jag ska vara hemma resten av kvällen och se en film med brorsan kanske. Vet att det finns jordgubbar och grädde i kylen så film och det till skulle inte vara helt fel!

Btw, fick en fråga om var jag köpt den här klänningen och den är från Nelly.com


Btw 2, glöm inte frågestunden! Avslutar den nog snart.



Lillebror på bilden

U GOTTA DANCE

Igårkväll var jag med Saba och Danni på Haga, vi gick en promenad, pratade, såg serier, åt godsaker och skrattade som galningar. När man är trött är verkligen allt roligt! Kom hem sent och gick och la mig på en gång. Sov i min nya säng inatt och den var underbar, och det ryms typ tre jag i den.. skillnad mot för min gamla säng som bara var 90 cm bred.

Idag har jag varit och storhandlat med mamma på Maxi, nu ska jag göra lunch sen ska jag åka ner på stan till jobbet. Ska till stugan imorgon så måste göra det idag.



jag vet allt om dig för du har varit min

Vädret idag var inte så underbart som jag trodde.. det är soligt ute men det blåser väldigt kallt. Så jag gav upp min solning efter någon minut bara, haha. Nu ska jag hoppa in i duschen. Hörs senare!


ASK ME SOMETHING

Nu kör vi på en frågestund, avslutar den om några dagar. Fråga på!

today I'm a dreamer



Nu ska jag cykla iväg till tandläraren. När jag kommer hem igen blir det nog att lägga sig i solstolen och sola, för vädret är ju underbart!

16 JUNI

Nu ska jag och Myra cykla ner på stan, blir att vara med henne hela kvällen! Vi kanske ska tälta sen också. Blir kung, hoppas ni också får en bra kväll!

Förresten, stort GRATTIS till Emilia som fyller år idag! ♥


Myra och jag:)

NÅGRA BILDER

Tog nästan inga bilder idag, men här har ni några från dagen iallafall! Efter skolavslutningen gick jag och sex andra tjejor till stan, vi åt glass, gick i affärer, tittade på studenterna som åkte runt och var på tivolit. Bra dag! Ska få några bilder av Suzana så bjuder på dom senare.


Suzana, jag och Maria.

Mjukglass♥


SOMMARLOV!

Nu har jag sommarlov, gal1 nice! Fast det känns typ inte som att jag har det, haha. Men kommer ändå sommarjobba i tre veckor, börjar på måndag, så kanske lika bra att inte vänja sig med sovmorgon än då jag kommer måsta stiga upp klockan sex. Hur som helst, galet nice med sommarlov.


we♥it

SKOLAVSLUTNING IMORGON

Det är skolavslutning imorgon, helt sjukt var ettan har gått snabbt. Men det har varit ett bra skolår och jag har träffat massa fina människor! Och det kommer bli så härligt med sommarlov, känner på mig att det här sommarlovet kommer bli awesome.

Det verkar som att dom flesta ska ha shorts på sig, vilket dom får ha om dom vill såklart. Själv tycker jag att det är lite underskattat med klänning, det är kul att klä upp sig ju! Man får ju inte så många tillfällen att göra de på. (a) Avslutar med en bild på min skolavslutningsklänning.


still waiting

Håller på att städa lite här hemma, för om ungefär en halvtimme kommer kusinerna hit på middag, farmor också fast hon är redan här. Blir trevligt de! Asbra att ha kusiner i sin egen ålder som bor nära tycker jag.

Senare ikväll kommer jag nog bara vara hemma och fixa lite grejer inför skolavslutningen imorrn, typ duscha och måla naglarna. Blir nog ett till inlägg då så kika in senare vettja!


Jag och Carro i Åre

15 JUNI

Nu följer jag med min familj och tittar på brorsans skolavslutning! Efter det blire att cykla till skolan, har klassensdag så det blir en lugn dag med brännboll.


NY HEADER

Gamla:

Nya:


Gjorde nyss en ny header, tyckte det behövdes en lite somrigare nu när det snart är sommarlov. Vad tycks? Dock vet jag inte hur man tar bort texten "emmaulander" uppe i vänstra hörnet.. någon som vet hur man gör som kan hjälpa mig?

just like a tattoo, i always have you





Det är fint med tatueringar tycker jag, sånna här som inte är så stora. Jag skulle vilja ha som hon på översta bilden, svalor som flyger på en rad. Eller en liten text någonstans, typ i nacken.

SLAGET OM MIDGÅRD

Idag har jag varit på Nolia nästan hela dagen, det var slaget om Midgård, som är en fotbollsturnering mellan alla olika linjer på skolan. Natur brukar typ vinna men iår vann samhällslinjen (min linje alltså hehe), finalen var riktigt spännande kan jag lova och avgjordes på straffar.

Dom som pratade i mikrofoner hela dagen var ganska roliga tyckte jag, till exempel när en av dom pratade under en match och skulle förklara vem som hade bollen och sa:
" Och bollen går vidare till en mediaspelare, alltså ingen mp3 utan en elev! "


Jag och Jennifer. :)

Just so you know, you still make me smile.

Tjingeling;) Har spenderat lite tid vid tvn nu, sett på Total Blackout, alltid lika kul. Nu ska jag äta jordgubbar, glass och chokladbollar.. nomnom!


NEW SHOES


mitt hjärta blöder

Godmorgon! Jag vaknade för ett tag sen och har just ätit frukost, skönt med sovmorgon kan jag lova. Har ingen skola idag, inga planer för dagen heller så jag får väl se vad jag hittar på idag. Synd bara att vädret inte är på topp, hoppas det blir bättre innan skolavslutningen.

Mitt hjärta blöder - Veronica Maggio



let the music play

Rihanna - Man Down

just can't get enough

Idag har jag varit och kollat sängar och fått en ny större säng, ska hämta den till veckan! Sen har jag varit och jobbat resten av dagen och kom hem när det var middag, det tog på krafterna så ikväll ska jag tare lugnt och se en film. Men måste städa mitt rum först, hörs senare ikväll!

PICTURES

Bjuder på några bilder från kvällen, som förövrigt var toppen! :)





standing where you left me

Bra dag, först Nydala med Emilia. Myra och Emil gjorde oss också sällskap. Tog även mitt första dopp för iår, det var inte så kallt som jag trodde. Sen beställde mamma hem pizza till middag, hawaii pizza♥. Ska vara med Emilia ikväll också. Vi kanske ska till tivolit, annars hittar vi väl på något annat skoj. Jaja, ha en bra kväll, hejs!


Jag och Emilia på bilden

let's get suntan

Idag ska jag sola med Emilia, vi har inte bestämt oss än om vi ska fara till stranden på Nydala eller bara sola på min gård. Men det blir bra hur som helst!


Emilia och jag♥ haha gillar att man ser att jag är mycket längre..

music is my drug

Sitter hemma och tråkar och har inget att göra, så nu ska jag gå ut en sväng hade jag tänkt. Tar med mig mobilen och hörlurarna, spotify i mobilen är awesome kan jag lova! Fin bild jag gjorde här nedan va, haha!



EARCUFF


En bild på en earcuff som jag köpte för några veckor sen men har glömt att visa på bild.

all the right moves


Typ dagens outfit eller något liknande

It's friday. Galet vad varmt det är ute idag, nästan 30 grader i solen ju! Så jag hade på mig ett linne och jeansshorts. Idag vare sista vanliga skoldagen, nästa vecka äre bara aktiviteter i skolan.. slaget om midgård, klassensdag och skolavslutning. Skrev mitt sista prov idag och det känns hur skönt som helst att allt plugg är över innan sommarlovet.

Efter skolan följde jag med några kompisar till busstationen och satt och pratade där ett tag, sen fortsatte jag mot stan och var där en snabbis. Skulle in på The phone house för att fråga en sak om spotify på mobilen. Det var lite kul för hon som hjälpte mig frågade vars jag hade köpt min bandeau, haha.

följ bloggen med Bloglovin

bloglovinbloglovin

I Wouldn't Mind


en paus i pluggandet

Jag kom hem från stan klockan sju, åt middag då och nu sitter jag och pluggar. Har historiaprov om kalla kriget imorgon. Ska läsa igenom allt en gång till och svara på lite frågor, det får duga. Sen blire duschen! Kanske blir ett till inlägg senare ikväll, höres!

You never know unless you try

Nu ska jag fixa mig lite snabbt och kolla igenom plugget om jag hinner. Sen ska jag och Emilia cykla ner på stan och titta på dom som har bal. Måste ju se när Myra och hennes kille ska gå på röda mattan!


Myra och jag

9 JUNI

Vaknade för ett tag sen och har just ätit frukost. Nu ska jag gå ut och sola eftersom jag har lång sovmorgon idag. Har förresten också bara en lektion, chill skoldag kan jag lova!


LONGBOARD


Jag skulle inte tacka nej till longboarden ni ser på bilden här ovan. Har testat en kompis longboard och det var skoj, har funderat på att köpa en egen ett tag, den på bilden, men den kostar 1700 kronor och det känns som att jag kommer behöva dom pengarna i sommar. Det känns också som att jag inte kommer att använda den så mycket då det går mycket snabbare att cykla.. så ingen longboard för mig, men nice är den!

whats up whats down

Det blev en sväng förbi stan idag också, köpte leggings och en kofta. Kanske lägger in bilder senare om jag orkar. Har legat i solstolen ungefär en timme och kom just in. Det är helt sjukt vad varmt det är ute! Man känner verkligen att det snart är sommarlov.


I'm gonna love you like I've never been hurt before

Då var det bara tre skoldagar kvar den här veckan, bara nice! Imorgon har jag sovmorgon och slutar ett, inte helt fel, får se om det blir en sväng förbi stan då också. Och på torsdag slutar jag tolv, ännu bättre. Fredag blir också en chill dag, slutar rätt tidigt då också.

Ikväll har jag tagit det lugnt vid datorn, har även gjort matteläxan. Så nu har jag bara kvar att plugga till provet/läxförhöret på fredag, sen äre inge mer plugg innan skolavslutningen!


BILDER FRÅN I SÖNDAGS

I söndags var jag i stugan, hjälpte till att klippa gräset, bära in ved och sånt. Jag och lillbrorsan gick till stranden också. Här har ni några mobilbilder jag tog. :)





it has nothing to do with luck

Hade skola till klockan två sen cyklade jag ner på stan innan jag fortsatte hem, köpte ett linne. Det har varit asnice väder idag, sol och varmt! Fast det regnade för ett tag sen, jag hade tur att jag hann komma hem just innan det började regna!



FOTBOLL

Har just kommit hem från lillbrorsans match, dom vann över Holmsund med 2-1. Nu ska jag äta varma mackor, nomnom.. sen blire duschen. Höres! Bjuder på några bilder jag tog. :)



lovely day

Dagen har hittills varit väldigt härlig! Jag har varit ute nästan hela dagen, solat, spelat tennis på gården med brorsan och gått en liten promenad med Emilia och Myra. Ska bara tare lugnt ett tag nu sen ska jag börja med middagen. Ikväll ska jag till Gammlia och titta på brorsans match.


lillebror

say I am wonderful

Nu blire att gå ut och sätta sig i solstolen och hoppas att man får lite färg. Solen skiner ju och det blåser nästan ingenting. Toppenväder!

Olle Hedberg - Wonderful

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0