SOME PICTURES FROM LAST SATURDAY

Här är några bilder från middagen i lördags. Vi satt utomhus och åt för första gången i år. Mysigt värre!








29 MAJ 2012

Värst vad alla fyller år hela tiden haha. Måste passa på att säga grattis i efterskott till farmor som fyllde 70 år igår och grattis till min kusin Elina som fyller 15 år idag!

Just nu sitter jag och gör skolarbete, gjorde klart ett igår och är snart klar med ett till. Sen har jag bara kvar en redovisning imorgon och en engelskauppgift innan skolavslutningen vilket känns hur skönt som helst! Så livet leker just nu kan jag lova.


GRATTIS SUZI!

Idag måste jag passa på att gratta Suzana som fyller 18 år! Grattis vännen, hoppas du får en underbar dag!!!




SEX MÅNADER MED VÄRLDENS UNDERBARASTE

Hejhej! Idag har jag gått på stan med min älskling och köpt en morsdagspresent till mamma och en födelsedagspresent till min kusin Elina. Var och är fortfarande riktigt härligt väder ute vilket är jätteskönt, har verkligen längtat efter att sommaren ska börja!

Förresten så har jag och Valdemar varit tillsammans i ett halvår idag, sex månader är ett tag alltså. Och jag är fortfarande lika lycklig. Han är bäst och jag älskar honom otroligt mycket.


i love you and that's all i really know

Fint från we♥it

BILDER FRÅN DAGEN

Hejhej! Idag har jag haft fullt upp hela dagen. Hade först skola till klockan tolv sen spenderades resten av dagen med några härliga tjejer i klassen. Jag, Maria, Jennifer och Emelie hade planerat en heldag för Suzana som tidig födelsedagspresent. Så det blev bland annat tårta och vi bjöd henne på bio i slutet av dagen. Hon blev då glad vilket var huvudsaken! Här är några bilder från dagen.








You're everything to me, and when I close my eyes it's you I see

Nationella i matte B avklarat, får veta om jag klarat det eller inte innan veckans slut. Annars så blev jag klar med min hemsida till webbdesignen idag, känns bra när man får bocka av saker från plugg-listan!

Har även varit duktig och städat mitt rum och badrummet. Så nu väntas det bara roliga saker resten av veckan!



Två bilder från förrförra helgen

MATEMATIK

All fokus på matteboken nu. Nationella imorgon så det är bara att plugga på för jag ska klara det!


SCILLA BLOMMOR






Copyright ©

19 MAJ

Har inte mått så bra, därav den dåliga uppdateringen igen. Började i onsdags då jag frös hela dagen fast det var väldigt varmt ute. Senare den kvällen blev det värre och på torsdan hade jag feber, ont i kroppen, huvudet och magen. Igår började jag däremot må bättre igen och idag känner jag mig så gott som frisk. Skönt! Hatar verkligen att vara sjuk.

Nog om det. Idag har jag varit ute och fotat ett tag, ska lämna in mina bilder till portfolion på måndag och har inte tagit alla jag behöver än så har lite panik just nu haha. Men det ordnar sig, det gör det alltid. Just nu håller jag på att fixa mig inför kvällen, det vankas tjejmiddag hos Therese sen kulturnatta med min älskling. Trevligt trevligt!


En bild från i torsdags. Bananskivor och vindruvor doppade i smält choklad är gott kan jag lova!

Dream as if you could live forever, live as if you only have today

Bjuder på en bild på mig från i lördags då jag inte har så mycket att skriva om.


B I K I N I

Jag vill sola och bli brun. Jag vill börja använda min nya bikini. Jag vill klä mig i sommarkläder. Jag vill ha ledighet. Jag vill ha varma sommarkvällar med fina vänner och min andra halva. Ja ni förstår nog att jag längtar efter sommaren just nu haha! Och på tal om min bikini.. här nedan har ni en bild på hur den ser ut.


PHOTOSHOOT MED CAROLINE

Jag fotade Caroline i stugan igårkväll. Har en favoritbild som jag tänkt använda till min portfolio i skolan som ni får se någon gång senare. Här är två porträttbilder jag tog i alla fall. Snygg är hon kusinen min!


BLÄ

Jag hatar min mobil. För det första så skickar den sms av sig själv, det hände imorse när jag satte på den. Och för det andra så kommer jag inte åt alla vanliga appar som alla andra gör, till exempel instagram. Jävla skit.


DANSA I NEON


Detta är mina senaste inköp, plus en svart kavaj som jag inte har tagit någon bild på. Det som är på bilden är alltså en t-shirt, ett linne, en hår-ring och två nagellack. Knalligt var ordet, jajemen!

GRATTIS MYRAA!

Idag har jag varit duktig och städat mitt rum ordentligt, dammtorka och dammsuga och allt det där. Sen har jag varit ute på en promenad med min fina pojke, trevligt som alltid♥ Nu har jag just ätit och ska åka till stugan med Carro där jag ska fota henne, har en idé så jag hoppas att det blir lika bra som jag tänkt mig.

Sen tänkte passa på att slänga iväg ett grattis till min fina vän Myra som fyller 18 år idag, grattis vännen!!!




BACK ON TRACK

Hejhej! Känner att det var länge sen jag bloggade, har varit upptagen med annat. Men nu är jag (troligtvis) back on track med nya bilder och inlägg!

Helgen har hittills varit superbra i alla fall. I fredags var jag på middag hos Myra, smörgårdstårta och cheesecake till efterrätt fick man. Och det var jättegott kan jag lova! Senare den kvällen var jag med min älskling, vi hade en mysig filmkväll och han sov över hos mig sen. Han var kvar tills middagstid på lördan så efter det började jag göra mig iordning för lördagskvällen som spenderades i bygdegården i Stöcke. Glitter och glamor var festens tema och alla var uppklädda och fina. Hade en väldigt trevlig kväll!


Två bilder från i fredags. Omnomnom!

C O N G R A T U L A T I O N S

Idag fyller min kusin Caroline 18 år så tänkte passa på att slänga iväg ett stort GRATTIS här till henne!



SOME PICTURES

Här kommer några bilder från i lördags. Det är Suzana och Maddes bilder! Inte så svårt att se mig kanske, det är jag i knallrosa linne.


H E L G E N

Tjennaa! Kom hem för ett tag sen och har just ätit middag. Hade tänkt uppdatera igår men det blev ingen tid till det. Åkte i alla fall till Nordmaling på Suzana och Maddes 18-års fest! Blev en bra kväll det där, sov över också så jag kom hem idag, sen passade jag på att gå förbi min fina pojke på vägen hem. Hela helgen har varit megabra!


Suzana och jag.

SUMMER PARADISE WITH YOU


you've got a smile that could light up this whole town

Fredag och helg! 4 maj är det idag, har en massa planer för denna månad. Har redan alla helger uppbokade, alla lördagar iallafall. Plus några veckodagar. Och ännu mer ska planeras in. Får se hur det går haha.

För tillfället sitter jag och målar naglarna rosa med ett naggellack jag köpte idag. När jag är klar med det väntar en kväll med älsklingen! Blir superbra.

we♥it

EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD

Torsdag, snart helg, bra väder, snart klar med en del skoluppgifter, mätt och glad. Gött.



Mobilbilder från olika tillfällen.

YOU MAKE ME FEEL GOOD

Gjorde bort engelska nationella muntliga idag, skönt! Resten blir klart nästa vecka sen är det bara matten kvar. På tal om skolan så har jag två stora uppgifter som ska lämnas in på fredag som jag inte har börjat med, hade helt glömt bort dom. Så nu vet ni vad jag gör ikväll!


Några bilder från dom senaste dagarna som spenderades med min pojke. Vi åt glass i solen, jag gjorde en jättefin *host* frisyr på honom och chill utomhus med chirre och fyra i rad-spelande. Mysigt.

TWO MORE PICTURES


Yttligare två bilder på Myra, med en lite annorlunda styling som ni kanske ser. Påminner lite om den här bilden som jag fotade på Elina. Dessa ska också användas till en skoluppgift hade jag tänkt.

RSS 2.0