∞ Fantastic four ∞

Hade hejdåmiddag på O'learys med Maria, Suzi och Jennifer igår för att spendera en sista kväll på länge med Jennifer som åker till USA i helgen och stannar där i ett år. Hade en toppenkväll med god mat, massa prat, skratt och kramar. Jag hoppas hon får det jättebra där borta, kommer sakna henne. Men ett år går snabbt om man har roligt, så tiden går nog snabbare än vad man tror! 
 
Nu ska jag gå och lägga mig, jobb väntar imorgon 7-12 sedan åker jag iväg på en liten familjeresa till bland annat Höga kusten och stannar där i några dagar, vilket ska bli väldigt trevligt! Hej så länge. :)
 

bildbomd - Junsele djurpark

Hejhej! Här kommer bilderna från Junsele djurpark som jag fotade i lördags. Var som sagt där med Valdemar en sväng då vi var i Junsele och hälsade på hans mormor och morfar i deras stuga där vi övernattade från fredagen till lördagen. Blev en mysig och trevlig minisemester!
 

27 juli 2014

Hej på er! Det var ett tag sedan sist jag skrev, har helt enkelt haft fullt upp med annat, finns ingen tid att spendera vid datorn. Jag jobbar de flest dagarna och tillbringar mina lediga dagar vid havet, med kompisar eller med Valdemar. Så det ska vara på sommaren!
 
Idag jobbar jag delad tur så ska snart tillbaka till jobbet igen efter tre timmars ledighet mitt på dagen. Har hunnit baka en kladdkaka och lägger just nu över bilder på datorn från igår då jag och Valdemar var på Junsele djurpark. Så dom bilderna kommer senare, kanske imorgon. Hej så länge!
 
Såhär jag helst spenderar mina lediga dagar! ♥

you are my sun, my moon, and all my stars

 
Två bilder från en fin sommarkväll förra sommaren med Valdemar i min stuga. Nu åker vi till hans stuga över helgen, håller tummarna för bra väder och mycket sol! Kommer hem på måndag så hörs efter det någon gång, cya!

Insta Lately

 
Bjuder på mina två senaste instagrambilder från i måndags och idag. I måndags var jag och Erika på Iksu spa och njöt av värmen i solrummet, badade i de varma bassängerna, bastade och tog det lugnt. Var väldigt avkopplande och härligt och kul att få spendera lite tid med Erika som jag inte träffat på ett tag då vi haft väldigt olika jobbtider.
 
Den andra bilden är från idag, började dagen med ett långt gympass med brorsan som följdes upp av en timmes badminton. Sedan har vi varit på bio ikväll och sett 22 Jump Street som jag verkligen kan rekomendera! Bra dag och trevligt med lite kvalitetstid med Oskar.
 
Nu väntar sängen, jobbar två dagar till sedan åker jag och Valdemar till hans stuga i några dagar bara vi två vilket jag ser fram emot väldigt mycket. Höres!

RSS 2.0