I CAN'T SEE MYSELF WITH ANYBODY BUT YOU

we♥it

UPPDATERING FRÅN NORSJÖ

Spenderade gårkvällen och natten med min älskling, mysigt som alltid! ♥
Runt klockan tio imorse så åkte jag till mormor och morfar med familjen så just nu är jag i Norsjö. Har just surfat runt lite och tänkte nu vara duktig och göra bort lite läxa. Senare blir det morfars berömda älggryta som är hur god som helst och så får man alltid efterrätt när man är här. Jag lär ju äta tills jag spricker haha. Mat asså! ♥
 
Nu: läxa.
 

Today's outfit

Halsduk - Ginatricot | Jacka, kofta, t-shirt - H&M | Jeans - Cubus | Skor - Converse

NYTT I GARDEROBEN - MINTGRÖNA JEANS

 
Jag har inhandlat mintgröna jeans, vad tycker ni om dom?
Har på mig dom idag och har hunnit med att ta några outfit bilder så dom kommer upp senare. Kika in då!

P L U G G K V Ä L L

Kvällen kommer bestå av plugg. Skrev just klart min projektplan och nu väntar naturkunskap b läxan. Efter det tänkte jag skriva klart en novellanalys sedan är jag fri tills på måndag! Annars så har jag tränat idag och sedan slöat framför tvn, som vanligt på torsdagar.
 
Men nu är det såhär att shoppingsuget tar över ibland och jag tittar på kläder på internet istället för att plugga om datorn är på haha. Så nu stänger jag av internet och återgår till plugget. Höres!
 
©

Ö V N I N G S K Ö R T

Var nyss ute och övningskörde med pappa, första gången jag körde på en landsväg ikväll! Har bara kört kanske fem eller sex gånger sammanlagt men det går framåt i alla fall. Innan hade jag bara kört på industriområden så detta var typ spännande haha. Skrev faktiskt in mig på Umeå-Vännäs trafikskola idag så nu har jag kommit igång!!

THE SCRIPT - HALL OF FAME ft. WILLIAM


JAG OCH MYRIS

Måndag igen. Har haft två lektioner med ett hål på 3,5 h mellan. Men det var inget jag klagade på då det blev lunch på Subway och en sväng på stan! Sitter och väntar på middag just nu som nog är klar vilken sekund som helst. Efter det blir det en sväng ut med bilen med pappa för att övningsköra lite sedan en kväll med Myra. Blir kanoners!
 
Tre bilder på Myra och mig från Myras brunhåriga tid;)

ME AND MY BROTHER

Igårkväll var jag snäll storasyster och spenderade lite tid med min kära lillebror då mamma och pappa inte var hemma. Först gick vi till Bigboy och käkade hamburgare sedan såg vi en film hemma och åt massa gott. Det blev en väldigt trevlig kväll!
 
Idag blir det en sväng till Bjurholm och farmor, tar med mig träningskläderna men kommer troligtvis ligga i soffan och göra läxa istället för att träna då min mage tycker att jag ska ha ont i den idag. Ajaj.
 
Jag och lillebror

You Are My One In A Million

Har haft en bra dag och kvällen fortsätter likadant. Det blir fredagsmys med min älskling sedan sover jag där också. Låter perfekt i mina öron. ♥
 

I SKOLAN

Hejhej! Sitter i skolan med Maria och har just haft en mattelektion. Nu ska vi se ett avsnitt av Lost eftersom det är länge kvar tills nästa lektion. Cya! 
 

Fina Maria och jag i fredags på en lektion

N Y K L I P P T

Ikväll kom min duktiga moster Caroline över och klippte mitt hår. Sist jag klippte mig var innan sommaren någon gång så det var ett tag sedan. Toppade ca 3 cm och klippte upp det lite, blev bra!
 
Denna bild är från i vintras då jag klippte ganska kort, trivdes rätt i bra i det faktiskt. Har dock bestämt att jag ska ha långt hår till studenten så det blir inte att klippa så kort förrän efter det i alla fall.
 

K R A S S L I G

Heej! Hur mår ni idag? Själv mår jag som rubriken beskriver. Känner mig inte riktigt frisk så åkte hem efter skolan istället för att åka och gymma. Så just nu sitter jag här och mumsar i mig kladdkaka och tänkte starta en film innan jag börjar med läxan. På tal om godsaker så kan jag ju bjuda på en bild från helgen, såg inte helt fel ut va?
 

Tjejer är bara hjälplösa tills nagellacket torkat

Sitter här och målar naglarna just nu medan jag snyter mig med jämna mellanrum, tror jag blivit lite förkyld. Tidigare idag har jag varit på universitetet med Jennifer och varit med i en undersökning av ett program där man skulle lösa några mattetal. Efter det hade jag en mattelektion i skolan och ikväll måste jag räkna klart det jag inte hann på lektionen. Känner att det blir mycket matte idag haha.
 



GÅRDAGENS OUTFIT

Jacka - H&M | Linne - ONLY | Kjol - H&M | Skor - Converse

MOBILBILDER FRÅN VECKAN

Hejhej! En vecka sedan jag skrev sist.. men nu är jag tillbaka igen! I helgen har jag iallafall mest tagit det lugnt och varit hemma, har även införskaffat en ny lampa till mitt rum och träffat min fina kille ett tag. Kände att jag behövde en sådan helg så det har varit skönt.
 
Även fast jag inte har bloggat så har jag ändå tagit några mobilbilder under veckan. Som ni ser så har jag bland annat bakat chokladbollar, myst framför öppenspisen här hemma, cyklat hem i spöregn och gjort en smoothie.
 

W O R K O U T

Har precis varit duktig och gjort klart all läxa jag skulle göra idag, känns riktigt skönt att vara klar i tid så jag slipper sitta med det ikväll. Så nu blir det en sväng till gymmet!

Photoshoot med Caroline Green

Photography By Me ©

BEN & JERRY'S

Sitter och väntar på att Valdemar ska komma hit, blir myskväll för fulla muggar! Fördriver tiden med musik och kollar kläder på Tradera medan jag blir shoppingsugen. Tidigare idag cyklade jag och min man till Maxi och köpte B&J's som ni ser på bilderna här nedan, båda köpte half baked. Vilken smak är er favorit? :)
 



EVERY ROSE HAS ITS THORN

Godmorgon! Har sovmorgon idag men är duktig och passar på att göra bort lite läxa nu på morgonen så jag slipper göra allting ikväll. För hinner jag klart med det mesta nu så kanske jag kan åka och träna ikväll, och det vore ju inte helt fel! Annars så verkar det bli en fin dag, dock blåser det ganska mycket men solen lyser i alla fall! Men nu ska jag fortsätta med plugget ett tag till, hörs senare idag!
 

B U B B L E S

Bjuder på några bilder från i sommar då jag fotade såpbubblor. På den sista bilden speglas jag och kameran i bubblan, man skymtar även bryggan, molnen och Oskar i bakgrunden. Ser ni det?
 




T R Ä N I N G

Har som sagt just köpt en gymkort för ett år. Var och tränade idag efter skolan, brukar springa som uppvärmning sedan gymma tills jag inte orkar mer. Man känner sig väldigt duktig efter, skön känsla det där! Nu: läxa.

TODAY'S OUTFIT

Hejhej! Endast en lektion hade jag på schemat idag mellan 14.30-15-40. Tog därför en sovmorgon till halv tio sedan har jag hunnit med massor av saker, bland annat har jag skrivit klart en skrivuppgift och gjort en powerpoint till den, räknat klart matten, städat mitt rum, lagat en halsduk, ätit, fotat dagens outfit, cyklat till skolan och hem, varit med min fina pojke och nu sitter jag här. Resten av kvällen tänker jag spendera framför tvn, höres!
 


Skinnjacka - H&M | Linne - Bikbok | Byxor - Ginatricot | Skor - Converse | Väska - Lindex
Smycken: Klocka - Marknad | Halsband - födelsedagspresent av älsklingen

H U N G R Y . H E A R T S

Kände att det var ett tag sedan jag uppdaterade kategorin musik så här har ni det senaste tillskottet i min playlist!

RSS 2.0