senaste från instagram

Hej på er! Idag hade jag tenta i farmakologi, har dock ingen aning om jag klarade den eller inte då jag tyckte att den var ganska svår och man fick bara ha sex poäng fel. Blir spännande att se resultatet om ca tre veckor!
 
Kan ju berätta att jag gör annat än att plugga också haha, därför tänkte jag bjuda på några bilder från min instagram som jag inte lagt upp här på bloggen än! :)
 
↑ Förra helgen hängde jag med dessa härliga tjejer, var verkligen supertrevligt! Vi hade homeparty och förfest hos mig innan det blev utgång på Lokal.
↑ I lördags var jag med dessa två + Jennifer, blev middag, filmkväll och massa snack/skratt/mys.
↑ Har även hunnit med att luncha på stan med mammsen, mycket trevligt var det!
↑ Och här får ni en bild på mitt öga för vet ni vad, jag har gjort fransförlängning! Är väldigt nöjd måste jag säga, men snart flyttar tjejen som gjorde det på mig till Göteborg så det blir nog bara en engånggrej för denna gång.
↑ Såhär har många dagar sett ut den senaste tiden, plugg och lite gott att äta till det.
↑ Sist men inte minst så har jag även gymmat med Sara, idag blev det ett benpass innan tentan.

emma ♥ frukost

Hej allihopa! Har precis stoppat in maten i ugnen så fick lite tid över att sitta vid datorn. Har inte så mycket fritid nu för tiden utan den mesta tiden lägger jag ner på plugget, har tenta imorgon i läkemedelsberäkning där man måste ha 100% rätt för att få godkänt. Känner mig ändå bra förberedd så jag hoppas verkligen att jag inte gör några slarvfel! Efter torsdag blir det dock ingen tid för lugn och ro, för om en vecka är det dags för tenta igen, då i farmakologi.
 
Trots att det är dagen innan tenta så är jag ovanligt lugn faktiskt haha, tog en sovmorgon idag och gjorde sen en god frukost som ni kan se på bilden här nedan↓ Sedan har jag räknat lite och ska snart bege mig till skolan för att öva venprover istället! Ha en fortsatt bra onsdag så hörs vi! :)
 

bra helg

Hade en lugn och skön helg hos mormor och morfar, passade mig perfekt. På lördagen var vi ute i Lobacken och njöt av solen med fika och trevligt sällskap och söndagen spenderades mest med plugg för min del, men hann även med en promenad i solen.
 
Idag hade jag två tentor, en i klinisk kemi och en i mikrobiologi och immunologi. Tentan om mikrobiologi och immunologi gick åt skogen.. man hade 1 h på sig att besvara 40 frågor, man hade alltså 1,5 min på varje fråga vilket jag tycker är på tok för lite tid, jag hann inte ens läsa och besvara alla frågor. Tycker även att den var mycket svårare än målbeskrivningen. Verkade som om det gick likadant för majoriteten av klassen så jag var inte ensam om det iaf. Och när man skulle skriva tentan om klinisk kemi så kraschade skolans hemsida så att det inte gick att göra den förrän efter halva tiden, den fick man då 20 min på sig att göra. Den gick dock väldigt bra ändå och jag klarade ett VG så då blev jag lite nöjdare iaf haha. Aja, så kan det gå!
 
Bjuder på en bild från i lördags!

Instagram

Nu åker jag till mormor och morfar över helgen, tar med mig datorn så får se om det blir någon uppdatering där. Annars kan ni följa mig på Instagram så missar ni ingenting, eemmaulander heter jag där. Ha en trevlig helg allihopa! :)
 

New shoes

Nya skor från DNA, 400 kronor gick dom på och jag är supernöjd!

MITT FÖRSTA VENPROV

Berättade ju tidigare idag att jag skulle ta venprover och sånt idag, och nu är det gjort! Det var första gången jag höll i en nål, men det gick bra. Var lite nervöst men väldigt kul, nu är det bara att öva öva öva så man känner sig helt säker på det innan praktiken i april. :)
 

bless the broken road

Passade på att sova ut idag eftersom jag inte börjar skolan förrän klockan ett, väldigt skönt måste jag säga! Idag ska vi vara på KTC och lära oss att ta blodprover, både venöst och kapillärt, ska bli väldigt spännande att få prova på faktiskt men man är väll lite nervös också haha. Men det ska nog gå bra!
 
Igår var det ju semmeldagen/fettisdag och självklart åt även jag semlor, på bilden ser ni våra hemmagjorda som blev väldigt goda! Som om det inte skulle räcka så åt jag även jordgubbar med smält choklad och grädde hos Anna-Maja igår, inte helt fel det heller!
 

Golden Necklace

Hej på er! Vet att uppdateringen inte är på topp, som vanligt.. Ska försöka bättra mig och lägga ner lite mer tid på att fota med systemkameran så att det inte bara blir instagrambilder här. Kan då börja med att visa mina senaste tillskott i smyckeslådan som var ett halsband med matchande armband som ni kan se på bilderna nedan. Har nästan bara silversmycken som jag använder dagligen så tänkte att det kunde vara kul att variera sig ibland!
 
För tillfället sitter jag och pluggar Klinisk Mikrobiologi, har två tentor nästa måndag så försöker bli klar med målbeskrivningarna så snabbt som möjligt, hinner troligtvis göra klart alla idag faktiskt. Men nu är det dags att återgå till plugget, hörs senare!
 

RSS 2.0